Alingsås tidning > Nyheter

Monday, 19 August, 18:48

Alingsås tidning - 12 aug 19 kl. 17:14

Cyklist blev påkördEn cyklist blev påkörd av en bilist vid ett övergångsställe på Jasmingatan, Tegelbruket, i Alingsås vid 11-tiden på måndagen. Cyklisten klarade utan skador..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Jasmingatan, Alingsås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cyklistblev , påkörd
Västerbottens Folkblad - 19 maj 11 kl. 08:18

Cyklist påkörd

SORSELE En cyklist skadades vid en kollision med en bilist.SORSELE En cyklist skadades vid en kollision med en bilist. Vid 07.

Västerbottens Folkblad - 08 okt 11 kl. 09:17

Full cyklist på E4:an

UMEÅ En berusad cyklist blev hänvisad bort från E4:an. UMEÅ En berusad cyklist blev hänvisad bort från E4:an. Det var vid halv tre-tiden på natten som polisen upptäckte en berusad cyklist på E4:an mellan Ersboda och centrum.

Uppsalanyheter.se - 25 mar 14 kl. 22:46

Cyklist påkörd av bil i Dalby

En trafikolycka inträffade på tisdagkvällen mellan en bilist och en cyklist på länsväg 590 vid Dalby.En trafikolycka inträffade på tisdagkvällen mellan en bilist och en cyklist på länsväg 590 vid Dalby.   Det var strax före 18-tiden som räddningstjänsten fick larm om en trafikolycka på länsväg 590 vid Dalby.

YLE - 06 jul 15 kl. 16:53

Cyklist skadades i krock på Alskatvägen

Polisen vill ha upplysningar om en trafikolycka, som skedde på Alskatvägen i Korsholm på söndagen. En cyklist skadades i olyckan. En cyklist blev tvungen att väja för en bil som var på väg att köra om en annan bil, och körde då in i en parkerad bil och skadades.

Uppsalanyheter.se - 18 jul 16 kl. 02:07

Cyklist skadad i Gunsta

En cyklist skadades allvarligt vid en trafikolycka med en bil i Gunsta vid 14-tiden under söndagen, ambulans och intensivvårdshelikopter dirigerades till platsen.En cyklist skadades allvarligt vid en trafikolycka med en bil i Gunsta vid 14-tiden under söndagen, ambulans och intensivvårdshelikopter dirigerades till platsen.   Det var vid 14-tiden som räddningstjänsten kallades till en trafikolycka mellan en bilist och en cyklist i på rv 282 i Gunsta.

Västerbottens Folkblad - 05 feb 11 kl. 15:00

Cyklist påkörd i Umeå

UMEÅ En bil och en cyklist har krockat på Ålidhem i Umeå. UMEÅ En bil och en cyklist har krockat på Ålidhem i Umeå. Olyckan inträffade strax före tre på lördagseftermiddagen.

Kristianstadsbladet - 19 feb 11 kl. 01:30

Fängelse för att ha kört på cyklist

Den man som körde genom räcket på Stobyvägen och in i en cyklist har dömts till två månaders fängelse.
Mannen var vid tillfället påverkad av narkotika och utredningen visar att han körde i över 100 kilometer i timmen på 50-vägen.

Det var vid sjutiden på morgonen den 5 oktober som 27-åringen tappade kontrollen över bilen på Stobyvägen i höjd med Jacobsskolan.

Sydsvenskan - 08 mar 11 kl. 12:52

Cyklist påkörd av polis

En cyklist blev påkörd en polisbil på tisdagen.
Olyckan inträffade på Möllevången klockan 12.30.

Västerbottens Folkblad - 06 jun 11 kl. 12:51

Cyklist skadad

UMEÅ En cyklist har blivit påkörd på Hovrättsgatan.UMEÅ En cyklist har blivit påkörd på Hovrättsgatan. Olyckan inträffade vid 12.

Västerbottens Folkblad - 10 jun 11 kl. 08:05

Cyklist i krock med bil

ROBERTSFORS En cyklist  och en bil har kolliderat i Övre Åkulla, Robertsfors. ROBERTSFORS En cyklist och en bil har kolliderat i Övre Åkulla, Robertsfors. Olyckan inträffade strax efter halv åtta, skadorna är just nu okända.

Magazin24 - 14 jun 11 kl. 12:58

Bilist backade på cyklist

En cyklist skadades i Hallstahammar vid lunchtid. En bilist backade vid 12.50-tiden på tisdagseftermiddagen på en cyklist vid Trångfors i Hallstahammar.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 1 timme sedan

Det blev en enda lång fest

Cykelhelgen började med en tråkig olycka men efter det var det en enda lång fest.
– Det är Vårgårda i världsklass i alla hörn, säger Helen Henriksson i Vårgårda cykelklubb. Som AT skrev i fredags blev fyra tävlingscyklister påkörda när de var ute och tränade dagen före tävlingen skulle börja.

Alingsås tidning - 6 timmar sedan

Lånade bil – åkte fast

Två killar från Herrljunga stoppades i lördags i Borås i en bil som de lånat utan lov. Båda misstänks enligt polisen för olovligt brukande av bilen, samt föraren för drograttfylleri och passageraren misstänks för narkotikabrott eget bruk..

Alingsås tidning - 6 timmar sedan

Hade batong i bilen

En bilförare i Vårgårda är misstänkt för både rattfylleri, alternativt grovt rattfylleri, och brott mot knivlagen. Personen hade en teleskopbatong i bildörren. Det var i söndags som bilföraren kontrollerades, uppger kommunpolis Robert Möörk.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Nu finns kärlekslåsen i Alingsås

De finns på broar världen över, kärlekslåsen, och nu också i Alingsås. Än så länge är de förhållandevis få, men blir det en explosion av kärleksförklaringar på gångbron mellan Stora torget och Lilla torget kan det komma att bli problem.
Närmare en miljon hänglås innebar en för stor tyngd för räckena på Pont des Arts i Paris, kanske den mest kända platsen för kärlekslås, så 2015 påbörjades bortplockningen av låsen.

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Samson var ingen varg

Det var ingen varg utan varghunden Samson som syntes vid järnvägen i Herrljunga förra fredagen. Det hävdar Herrljungabon Hans Martinussen. – Både jag och hundens ägare skrattade gott när vi läste artikeln om varg i Herrljunga, säger Hans Martinussen och beskriver hunden som världens snällaste.

Alingsås tidning - 16 aug 19 kl. 17:38

Snabb start på cykelfesten

Nioårige Viggo Bertelsen var snabbast iväg, tätt följd av kompisarna Ludvig Lindström och Mohammad Al Saddih, när Motionstrampet inledde årets cykelhelg i Vårgårda prick klockan 17 på fredagen. Nu är det massor av aktiviteter i cyklingens tecken både lördag och söndag, alltifrån världscuplopp till dans på Murartorget. På grund av tv-sändningarna av damernas världscuplopp inleds cykelhelgen i år på fredagen och avslutas på söndagseftermiddagen.

Alingsås tidning - 16 aug 19 kl. 10:34

Avråder bad vid Playa Mjörn

Just nu avråder Alingsås kommun från bad på badplatsen Playa Mjörn efter att vattenprover har visat höga bakteriehalter av ecoli och enterokocker. Nya prover kommer i början på nästa vecka. Det är endast Playa Mjörn avrådan gäller, övriga kommunala badplatser visar inga förhöjda halter..

Alingsås tidning - 16 aug 19 kl. 08:22

Här kan kultur och näringsliv mötas

I hemlighet har det jobbats hela sommaren med att skapa en ny mötesplats i Herrljunga. En plats där kulturen och företagarna kan mötas. Nu avslöjar de projektansvariga sina planer.

Alingsås tidning - 16 aug 19 kl. 05:30

Stor födelsedagsfest på Risön – kölhalning inte uteslutet

Republiken Risön firar 125 år. På lördag ska detta firas med tal, korvgrillning och myggsafari.
En gång per år, sedan 80-talet, håller Republiken Risön storstämma framåt höstkanten.

Alingsås tidning - 15 aug 19 kl. 19:03

Tumult i gallerian Storken

Polis fick rycka ut till gallerian Storken på onsdagseftermiddag efter att en man försökt begå stöld och sedan hamnat i handgemäng med en väktare. Vad mannen, som är i 40-års åldern, försökt stjäla är oklart. Men en väktare såg vad han höll på med och konfronterade honom.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.