Skånskan > Opinion

Thursday, 22 August, 11:52

Skånskan - 12 aug 19 kl. 17:10

Queenfilmen rockar i HarlösaHARLÖSA Nu på lördag blir det utomhusbio under bar himmel i Harlösa park, med start klockan 21 när det blivit tillräckligt mörkt. Filmen som visas är ”Bohemian Rhapsody”, om Freddie Mercury och Queens karriär från starten till det berömda framträdandet på Live Aid-galan 1985.
Arrangör är Eslövs kommun och inträdet är gratis. Besökarna uppmanas ta med sig brassestol eller filt och gärna en picknick..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Harlösa, HARLÖSA Nu, Bohemian Rhapsody, Freddie Mercury, Queens, Live Aid, Eslövs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Queenfilmen, rockari , Harlösa
Skånskan - 14 jan 19 kl. 13:49

Harlösa flyttas upp i division 5

FOTBOLL/FUTSAL I torsdags i förra veckan hörde Skåneboll av sig och erbjöd Harösa IF en friplats i årets division 5 västra.
På fredagen tackade de ja.
På lördagen firade de gratisavancemanget genom att vinna herrseniorklassen i egna futsalarrangemanget Harlösaspelen.

Skånskan - 11 jan 19 kl. 09:23

Dags för Harlösaspelen

FUTSAL I kväll går bollen i luften i den elfte upplagan av populära Harlösaspelen i futsal.Harlösaspelen 2019
Damseniorklassen, söndag, start kl 15, final 22.45:
Grupp 1: Hardeberga/Harlösa/Gof Blå, NK Croatia, Torns IF, Uppåkra IF.

Skånskan - 08 mar 17 kl. 14:00

”Husen ger positiva effekter för Harlösa”

HARLÖSA Företagaren som fått bygglov för att bygga två stora fastigheter med 74 enrumslägenheter intill bränneriet i Harlösa hävdar bestämt att de är avsedda först och främst för studenter. ERWP.fif(1)Skånskan berättade för någon vecka sedan att grannarna inte alls trodde att det skulle bli studenter från Lund som flyttade in utan flyktingar.

Skånskan - 12 aug 18 kl. 16:47

Få vallöften i Harlösadalen

HARLÖSA Vägföreningar, småskolor, kollektivtrafik, cykelvägar, äldreomsorgen och bostadsbyggande ...
Det var några av diskussionsämnena när Harlösa byalag på söndagsförmiddagen kallade till snart traditionell valdebatt som man kallat Harlösadalen efter sin gotländska förebild.Några större vallöften eller sensationer serverades väljarna inte.

Skånskan - 12 sep 16 kl. 14:00

Harlösa har fått hem sin brandbil igen efter 37 år

harlösa Sorgernas dagar är räknade. Nu kan de gamla brandmännen i Harlösa glädjas över att deras brandbil åter finns i deras närhet.”Sorgklädde brandbilen i protest” kunde man läsa i tidningen 1979.

Skånskan - 11 dec 15 kl. 06:00

74 studentlägenheter vid Harlösas bibliotek

HARLÖSA Harlösa ska få 74 studentlägenheter, enrummare på mellan 27 och 35 kvadratmeter, som fördelas i två långsmala byggnader, centralt placerade invid ortens bibliotek – med egen expressbuss raka vägen in till Lunds universitet på 15-20 minuter. Bygglov beviljades på onsdagen.– Vi blev väldigt glada för ansökan.

Skånskan - 15 jan 18 kl. 20:16

Dösjöbro starkast i Harlösaspelen

FUTSAL Linero IF, Dösjöbro IF och Lunds BK. Där har ni segrarna under det första veckoslutet av tre i tioårsjubilerande Harlösaspelen.Så här gick det under Harlösaspelens första veckoslut
Herrar
Kvartsfinaler: Svalövs BK-Klagstorps IF 2 2-1, Åkarp IF 2-Åkarp IF 1 0-3, Medina IF-Torna Hällestads IF 3-0, Linero IF-Klagstorps IF 1 3-0.

Skånskan - 11 maj 16 kl. 10:00

Harlösa vill återskapa stulen träjuvel

HARLÖSA Invånarna i Harlösa tänker inte acceptera att tjuvar forslade bort det 300 kilo tunga ekbord som man placerat på utsiktsplatsen i byn.
Nu vädjar man till Eslövs kommun om pengar för att få en grundplåt till att skapa ett nytt bord.Det var någon gång i slutet av januari eller början av februari i år som den fräcka stöldkuppen i Harlösa ägde rum.

Skånskan - 31 jan 18 kl. 12:00

Malmö City etta i Harlösaspelen

FUTSAL Lövestad/Wollsjö, Malmö City FC och Gof IF triumferade under det tredje och sista veckoslutet i tioårsjubilerande Harlösaspelen.Så här gick det under Harlösaspelens tredje veckoslut
P16
Semifinaler: Harlösa IF-Lövestad/Wollsjö 1-3, Lunds BK-Åkarp IF 2-0.
Match om tredje pris: Harlösa-Åkarp 1-2.

Skånskan - 10 nov 18 kl. 15:00

Hundra år med snurr på bollen i Harlösa IF

harlösa Idrottsföreningen i Harlösa har fyllt hundra år. Medlemmarna Lars Sandström, Claes Jönsson och Bodil Rubin minns en hel del från gångna decennier.Vid ett bord i klubbstugan sitter tre personer med hjärtan som bultar för idrottsföreningen de spenderat oräkneliga timmar med.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Populära foton får hänga kvar

Malmö En väldig lättnad, och dessutom ett slags demokratisk seger. Så beskriver konstnärerna bakom de gamla bilderna på S:t Knuts väg beskedet om att de får hänga kvar.Som Skånskan berättade tidigare i veckan hade initiativtagarna bakom projektet Konstkiosk, Christel Lundberg och Peter Dacke, fått respit fram till den 31 augusti för sina bilder från ett svunnet Malmö som hela sommaren har prytt lyktstolparna utmed S:t Knuts väg.

Skånskan - 10 minuter sedan

Hus på 120 kvadratmeter från 1955 sålt i Hörby

Hörby Fastigheten på Råby 7002 i Hörby har fått nya ägare. Köpare är Lena och Lars-Åke Peter Martinsson, 42 och 43 år, och säljare är Irene Winge. Köpet blev klart i juli 2019 och priset blev 1 350 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Kommunen förlorade datorer

sjöbo Natten till torsdag har kommunen haft påhälsning av kriminella. Tjuvarna har tagit sig in genom att krossa tre fönster i kommunens lokaler på Verkstadsgatan.
Det finns ett skäl till att just tre fönster krossades, och det är att på ett skrivbord innanför fönstren har det stått en dator.

Skånskan - 1 timme sedan

Krossade fönster på skola

Sjöbo Höstterminen har knappt börjat innan vandaler börjar härja på skolorna. I detta fall var det på Sandbäcksskolan.
Under nattetid har någon eller några ägnat sig åt att krossa två fönster.

Skånskan - 2 timmar sedan

Två män anhållna för sprängdåd

Malmö Ytterligare två män, 27 och 22 år gamla, anhölls under onsdagseftermiddageni Malmö för inblandning i bombdådet mot Skatteverket i Köpenhamn.– Det är två män i 20-årsåldern som anhölls i går. De misstänks för grov allmänfarlig ödeläggelse i Danmark, säger vice chefsåklagare Måns Björklund vid internationella åklagarkammaren i Malmö till Expressen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hästar tillåts på flygplan i USA

Det har blivit allt vanligare att flygrädda resenärer tar med sig husdjur på flygningar. Detta har gjort att amerikanska myndigheter beslutat vilka djur som får flyga. Minihästar är okej förutsatt att de är tränade att ledsaga människor.

Skånskan - 2 timmar sedan

150 kvadratmeter stort hus i Eslöv sålt till nya ägare

Eslöv Ulf Åke Jönsson, 58, och Ulla Karin Elisabeth Jönsson, 56, är nya ägare till fastigheten på Svalövsvägen 13 i Eslöv. Huset byggdes 1980 och har en boyta på 150 kvadratmeter. Säljare är Biljana Bachevska och Tobias Damevski.

Skånskan - 14 timmar sedan

Rosengård utslaget av Pehrssons Kalmar

FOTBOLL Ex-MFF:aren Magnus Pehrssons Kalmar FF på allsvenskt finbesök.
Då blev det respass för division 2-klubben FC Rosengård 1917 ur Svenska cupen efter förlust med knappa 1-2.– Jag är nöjd med mina spelares insats.

Skånskan - 14 timmar sedan

Genarpsbor luftade åsikter

Genarp Diskussionerna var konstruktiva och lösningsinriktade när tekniska nämnden träffade Genarpsbor under ett öppet möte i Medborgarhuset på onsdagskvällen.
Politikerna visade ett tydligt intresse av att ta tag i de problem som byborna har lyft fram i decennier, som fler bostäder, ett nytt centrum och bättre kommunikationer samt infrastruktur.Byborna vill att kommunen tar krafttag när det gäller att få byggherrar att satsa i Genarp.

Skånskan - 14 timmar sedan

Matnatten förförde gästerna med smaker

lund Krogarna i Lund öppnade på onsdagskvällen portarna på vid gavel för arrangemanget Matnatten. 400 Lundabor och tillresta gick från ställe till ställe för att avnjuta olika specialiteter och ta ett och annat glas.– Det är ett jättebra koncept.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.