Skånskan > Opinion

Tuesday, 20 August, 11:58

Skånskan - 12 aug 19 kl. 17:14

Rån även i Svedala – utan anmälanSVEDALA Svedalas kommunpolis har tagit del av uppgifter om ett rån i helgen mot en ung man – men händelsen ska inte ha polisanmälts.– Jag har pratat med Trygghetsvärdarna och kollat av anmälningarna efter att jag tagit del av informationen på sociala medier – det finns ingen polisanmälan om detta rån.
Det säger Jan-Ingvar Nilsson, Svedalas kommunpolis, på måndagen med anledning av att han liksom åtskilliga Svedalabor läst om en ung man vars förälder efterlyst information om fem rånare som uppges ha gett sig på sonen på lördagsnatten. Föräldern skriver på Svedala Aktuellts facebooksida att sonen rånats av fem okända personer på Malmövägen klockan två på natten. Han uppges ha blivit nedslagen och sparkad.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Svedala, SVEDALA Svedalas, Trygghetsvärdarna, Jan-Ingvar Nilsson, Svedalabor, Svedala Aktuellts, Malmövägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rån, äveni , Svedalautan , anmälan
Barometern - 25 apr 14 kl. 08:31

Ännu en anmälan mot 21-åringen

Polisen meddelade på fredagsmorgonen att man arbetar med ännu en anmälan mot den 21-åring som sitter häktad misstänkt för flera grova våldtäkter mot barn. Även denna anmälan, som är rubricerad som grov våldtäkt mot barn, rör ett barn, 2-6 år, som går på den förskola som mannen haft praktik på. Totalt finns det nu 13 anmälningar mot mannen, varav 11 rör barn på förskolan där han haft praktik.

UT - 22 jan 14 kl. 18:52

Anmälan om vanvård av äldre man

En anmälan om vanvård av en vuxen äldre man med grav funktionsnedsättning har inkommit till Ulricehamns kommun. Enligt den anonyma anmälan är det en kvinna som allvarligt vanvårdar sin hemmavarande man. Enligt uppgift är mannen handikappad både fysiskt och psykiskt till följd av en tidigare hjärnblödning.

Skånskan - 10 feb 16 kl. 08:00

Polisen dröjde med anmälan om hatbrott

Skivarp Stöket vid flyktingboendet i Skivarp polisanmäldes redan när polispatrullerna kom till platsen på lördagskvällen – ändå fanns det ingen anmälan om hets mot folkgrupp registrerad på måndagen.
Först på tisdagen sattes utredningen igång när kommunen också anmälde händelsen.Hets mot folkgrupp är ett prioriterat ärende, berättar utredaren Beatrice Wetterberg vid Ystadspolisen.

YA - 19 sep 13 kl. 14:34

Anmälan om dödshjälp på lasarettet i Ystad

En 84-årig kvinna dog i en akut hjärtinfarkt. Tiden innan hade all medicinering tagits bort och en anhörig undrar nu om läkaren på lasarettet i Ystad bidragit till passiv dödshjälp. Händelsen har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo.

Nyheter 24 - 23 jan 14 kl. 10:02

Polischef anmäls – ska ha misshandlat oskyldig: "Förnedrade honom"Gjordes ingen anmälan

BORÅS. Enligt Borås Tidning ska en hög polischef i staden ha blivit anmäld för att brutalt ha misshandlat en oskyldig man. Bakom anmälan ligger enligt tidningen ett antal andra poliser.

Skånskan - 25 mar 17 kl. 20:00

DO-anmälan efter sexuella trakasserier

Skurup Föräldrar till ett barn på en skola i Skurups kommun har anmält att deras barn har utsatts för sexuella trakasserier av andra barn.
– Vi kallar det inte sexuella trakasserier, säger rektor på skolan. ERWP.

SmålandsPosten - 01 aug 13 kl. 06:24

IVO friar vårdcentralen ? fanns ingen grund till anmälan

Inspektionen för vård och omsorg, IVO, friar vårdcentralen i Alvesta. De hade följt rutinerna till fullo när det gällde anmälan om misstänkt misshandel av barn. Det var i våras som social­tjänsten i ­Alvesta anmälde ortens vårdcentral till Socialstyrelsen.

Kristianstadsbladet - 09 aug 14 kl. 08:55

Skånes FF: Finns ingen anmälan

Tjejerna anklagades för att vara killar – men efter alla hårda ord verkar sommarens skandal ha runnit ut i sanden. - Det har inte kommit in någon anmälan till oss, säger Ulf Larsson, kanslichef och sekreterare i Skånes FF.
De elvaåriga tjejerna i Glumslövs FF/Lunds BK vann Åhus Beachsoccer i somras men beskylldes bland annat av ledare från Åhus IF för att ha ställt upp med två killar.

BT - 30 jan 13 kl. 12:58

Anmälan mot Dalsjöfors Kött avskriven

Den anmälan som gjorts mot Dalsjöfors Kött har redan blivit avskriven av Livsmedelsverket. ? Det har återigen konstaterats att det inte är något fel på våra vågar, säger Magnus Lagergren, VD på Dalsjöfors Kött AB.

Skånskan - 30 jul 14 kl. 17:09

Anmälan om vanvårdad hund

En man i Svedala slår sin hund. Det menar en anonym person som gjort en anmälan till polisen om djurplågeri..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

127 kvadratmeter stort hus i Harlösa sålt

Harlösa Försäljningen av huset på Lindvägen 11 i Harlösa är nu klar. Ny ägare blir Katalin Eszter Pethes-Nagyillés, 38 år, som köper fastigheten av Helga Mewes. Huset är byggt 1974 och har en boyta på 127 kvadratmeter.

Skånskan - 15 minuter sedan

Man fast i tvättstuga vid brand

Malmö Den källarbrand som inträffade på Voughts väg på måndagseftermiddagen misstänks vara anlagd. Spridningsrisken var enligt räddningstjänsten mycket stor.
Polisen rubricerar nu händelsen som grov mordbrand.

Skånskan - 15 minuter sedan

Dyra värmefläktar stals i villor

Bunkeflostrand Under helgen tog sig flera personer in på en byggarbetsplats i Bunkeflostrand och stal tre värmepumpar.
Polisen misstänker att det rör sig om flera personer då aggregaten väger omkring 200 kilo styck.
Stölden har skett någon gång mellan lördag kväll och måndag morgon.

Skånskan - 15 minuter sedan

Två greps för människohandel

Malmö Två personer greps på måndagskvällen i Malmö misstänkta för människohandel. Enligt polisen har ärendet ingen koppling till Malmö, utan rör händelser i Västerås..

Skånskan - 1 timme sedan

Snart stundar sommarens sista stora loppis

Hörby Loppissäsongen lider mot sitt slut.
Den 24 augusti är det Hörby FF:s tur till vad som kanske blir sommarens sista stora loppis.Inne i Hörby FF:s klubbstuga pågår det en febril aktivitet i dagarna.

Skånskan - 2 timmar sedan

Succé för musikfestivalen i parken

KÄVLINGE Lördagens musikfestival Live i Folkets park blev en succé.
2 500 besökare kom och njöt av 13 olika band och artister på två scener trots att regnet hängde i luften.– Det blev bara två korta skurar, annars var vi förskonade från regn.

Skånskan - 3 timmar sedan

Röstkort i Adak kopplas till mordet på Gert-Inge

Markaryd Gert-Inge Bertinssons stulna bil har iakttagits i samband med ett försvinnande i norrländska Adak. Fyndet av ett röstkort kopplar nu ihop fallen ytterligare.Tidigare har polis gått ut med information om att Gert-Inge Bertinssons stulna bil setts i Adak kort innan en 80-årig man försvunnit.

Skånskan - 3 timmar sedan

Nevelin-YIF 3-0

FOTBOLL IFK Ystads skyttekung Robin Nevelin bjöd på stor show och tre läckra mål, när han för andra gången i år sänkte YIF i ett Ystadderby i division 5 östra.
– Skönt att få visa vem det är som bestämmer i stan, menar den 21-årige derbykungen.Skytteligan i division 5 östra:
25 mål: Robin Nevelin, IFK Ystad.

Skånskan - 4 timmar sedan

Larm om brand vid bostadshus

Höör Ett uthus ska enligt larmet brinna 50 meter från ett bostadshus vid Maglasäte Lillgården.Larmet kom in klockan 7.20 på tisdagen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Regnbågar och skulpturer på picknick

SVALÖV Under tidig sommar florerade uppgifter om att Svalöv ville förbjuda regnbågsflaggan.Kommunstyrelsens ordförande Teddy Nilsson (SD) hävdade att flaggan skulle plockas bort från kommunens flaggstänger, men något sådant beslut blev aldrig av.
Innan dess hade Svalöv hamnat i tidningarna landet över som ifrågasatte synen på allas lika värde.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.