GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 21 August, 23:15

GöteborgsPosten - 12 aug 19 kl. 07:00

Match igen när Svane möter HögsäterUppehållet är nu över och i kväll spelar Svane hemma mot Högsäter på Svanevallen i division 4 Bohuslän/Dalsland i fotboll. Svane har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med sjundeplacerade Högsäter. Högsäter vann senast mot Stala med 6–2..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Svane, Högsäter, Svanevallen, BohuslänDalsland, Stala

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Match igennär , Svane, möter, Högsäter
Nya Wermlands Tidningen - 18 mar 17 kl. 21:29

Succé igen för Världen låter

Tredje årets upplaga av Världen låter blev något av rekord, redan ett par timmar efter öppnandet hade tusen programblad delats ut och festivalen pågick ända till sena kvällen då den avrundades med stor konsert..

GöteborgsPosten - 13 aug 18 kl. 05:00

Matchdags igen när Svane möter Bengtsfors

Uppehållet är nu över och i kväll spelar Svane hemma mot Bengtsfors på Svanevallen i division 4 Bohuslän/Dalsland. Både Svane och Bengtsfors tog en poäng i den förra omgången och det efter att lagens matcher slutat likadant, med siffrorna 0–0, Svane mot Valla och Bengtsfors mot Högsäter..

GöteborgsPosten - 27 okt 18 kl. 07:00

Svane möter Strömstad hemma på Svanevallen i dag

Svane spelar hemma mot Strömstad i dag i Kval Div 4 Bohuslän/Dalsland. Svane vann i seriestarten med 4–2 mot Brålanda, Strömstad lyckades inte lika bra och blev utan poäng i mötet med Brålanda..

GöteborgsPosten - 19 apr 19 kl. 07:00

Svane möter Viken hemma på Rimnersvallen i dag

Svane spelar hemma mot Viken i dag i division 4 Bohuslän/Dalsland i fotboll. Det blev seger i premiären för Svane, 3–0 mot Lysekil hemma, medan Viken spelade lika, 1–1, mot Stala..

GöteborgsPosten - 19 aug 18 kl. 18:18

Uddamålsseger för Svane som besegrade Högsäter

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Svane i matchen mot Högsäter på Svanevallen. Laget vann söndagens match i division 4 Bohuslän/Dalsland i fotboll med 2–1 (1–1)..

GöteborgsPosten - 25 maj 19 kl. 07:00

Formsvaga Svane möter Munkedal på bortaplan

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Svane i division 4 Bohuslän/Dalsland i fotboll, som nu söker efter ett trendbrott borta mot åttondeplacerade Munkedal. Bortalaget har inför matchen fem förluster i rad, och har halkat ner till tionde plats i tabellen. Munkedal vann sin senaste match med 6–1 mot Stala..

GöteborgsPosten - 10 aug 19 kl. 07:00

Äntligen match igen när Brålanda möter Viken

Uppehållet är över och i dag gästar Viken Brålanda på Sörbyvallen i division 4 Bohuslän/Dalsland i fotboll. Hemmalaget har elva raka förluster, senaste mot Lysekil med 1–5. Viken fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 1–1 mot Svane..

Skånskan - 12 dec 15 kl. 01:00

To­tal­för­svar igen

Opinion På 1990- och de förs­ta åren på 2000-ta­let gjor­de Sverige som så många and­ra eu­ro­pe­is­ka län­der – rus­ta­de ned för­sva­ret. Ef­ter kal­la kri­gets slut trod­de de på den evi­ga fre­den i Eu­ro­pa – el­ler pla­ne­ra­de åt­min­sto­ne för det.
Värn­plik­ten av­skaf­fa­des med tre rös­ters mar­gi­nal i riks­da­gen utan att den nya or­ga­ni­sa­tio­nen med yr­kes­sol­da­ter hade sjö­satts, för­band la­des ned på lö­pan­de band och – kan­ske mest för­vå­nan­de – ci­vil­för­sva­ret och det psy­ko­lo­gis­ka för­sva­ret av­veck­la­des i stort sett.

YLE - 03 jun 15 kl. 08:51

Filppula eller Raanta, Teräväinen & Timonen?

Valtteri Filppula eller Antti Raanta, Teuvo Teräväinen och Kimmo Timonen? Tampa Bay Lightning eller Chicago Blackhawks? De är frågorna som får ett svar tidigast den 10 juni, senast den 17 juni.

Nyteknik - 11 apr 14 kl. 15:46

Datalagring: Sverige får igen EU-böter

Stockholm (TT). Sverige får nu tillbaka de böter som dömdes ut för att EU:s numera ogiltigförklarade datalagringsdirektiv infördes för sent. – Det står helt klart att dem ska Sverige få tillbaka, säger EU-kommissionären Cecilia Malmström till TT..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Nytt pris ska uppmärksamma litteraturkritiker

Författarförbundet instiftar ett nytt kritikerpris under namnet Madeleine Gustafsson-priset..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Avtal för att lösa konflikt Rwanda-Uganda

De spända relationerna mellan Uganda och Rwanda ska mjukas upp. De båda ländernas presidenter, Yoweri Museveni och Paul Kagame, har undertecknat en överenskommelse i Angola för att lugna ner läget och lösa tvistefrågorna..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Skivrecension: Attentat "Punkhjärta"

Mats Jönsson har trycket kvar i rösten men punkbandet Attentat känns väl inte helt relevant 2019..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Salvinis "kupp" ser ut att misslyckas – detta händer i Italien nu

GP:s Jan Höglund om hur Salvini riskerar att hamna i periferin..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Skärpta regler för migrantfamiljer i USA

President Donald Trumps regering inför nya regler som slopar taket för hur länge migrantfamiljer med barn kan hållas i förvar medan rättsväsendet tar ställning till deras asylansökan..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Choklad återkallas – spår av nötter

Interflora återkallar chokladaskar med nio och femton bitar, enligt ett pressmeddelande..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Hundra döda efter tankbilsexplosion

Dödstalet efter den svåra tankbilsexplosionen i Tanzania den 10 augusti är nu uppe i 100 sedan flera personer avlidit av sina brännskador..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Dåligt dricksvatten drabbar barnen

Världen står inför en dricksvattenkris..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Israel avvaktar om Trumps uttalande om judar

Israeliska regeringsföreträdare är försiktiga i kommentarerna kring USA:s president Donald Trumps nedsättande definition av amerikanska judar som röstar på Demokraterna..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Bättre resultat för GP:s nya ägare

Svenska verksamheten förbättras – men visar fortfarande minussiffror..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.