Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 21 August, 07:23

Trelleborgs Allehanda - 12 aug 19 kl. 16:38

Vänsterns svenska värderingarDet gemensamma kan inte bara vara det gemensamma när det passar. Vänstern har i själva verket störst anspråk på vad som kan räknas som svenska värderingar. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vänsternssvenska , värderingar
Blekinge Läns tidning - 18 aug 19 kl. 05:00

Sverige är inte vänsterns värderingar

Det gemensamma kan inte bara vara det gemensamma när det passar. Vänstern har i själva verket störst anspråk på vad som kan räknas som svenska värderingar..

YA - 12 aug 19 kl. 16:38

Vänsterns svenska värderingar

Det gemensamma kan inte bara vara det gemensamma när det passar. Vänstern har i själva verket störst anspråk på vad som kan räknas som svenska värderingar. .

Expressen - 26 okt 16 kl. 09:42

Vänsterpolitikern Siv Holma har avlidit

Vänsterpolitikern Siv Holma har avlidit – vid en ålder på 64 år. Hon var länge engagerad inom partiet. "Hon var en kämpe för vänsterns värderingar, för sitt Kiruna och för Norrbotten", skriver V-ledaren Jonas Sjöstedt på Facebook..

YLE - 21 maj 14 kl. 06:00

Henrik Nyholm: Därför gillar jag Vänsterförbundet

Rubriken kunde vara: varför gillar jag Vänsterförbundet? Då skulle svaret vara: varför inte? Vänstern har alltid arbetat för stora massor.

SVT Debatt - 27 nov 13 kl. 11:30

Vänsterpartiets antirastiska strategi har misslyckats

ARBETARKLASSEN Sverigedemokraterna har vunnit röster från arbetarrörelsen, och Socialdemokraterna misslyckas med att vinna dem tillbaka. Vänsterpartiet kan däremot bli arbetarnas alternativ, om vi tar deras oro på allvar, i stället för att slå dem i huvudet med statistik. Att försvara mångkulturalism, moskébyggen och förfasa sig över SD:s historia övertygar inte dessa arbetarväljare.

SVT Debatt - 27 nov 13 kl. 11:30

Vänsterpartiets antirasistiska strategi har misslyckats

ARBETARKLASSEN Sverigedemokraterna har vunnit röster från arbetarrörelsen, och Socialdemokraterna misslyckas med att vinna dem tillbaka. Vänsterpartiet kan däremot bli arbetarnas alternativ, om vi tar deras oro på allvar, i stället för att slå dem i huvudet med statistik. Att försvara mångkulturalism, moskébyggen och förfasa sig över SD:s historia övertygar inte dessa arbetarväljare.

Sydsvenskan - 06 aug 15 kl. 04:00

Hög tid för jihad

Det finns frågor som inte exklusivt kan underordnas någon enskild demokratisk ideologi. Höger-och vänstersympatisörer samtycker och samarbetar i praktiken ofta med till exempel flyktingaktivism, värnande av mänskliga rättigheter och kamp mot hedersvåld. Samtidigt finns en tendens i Sverige till både höger och vänster att trotsreagera mot varandra när frågorna ska diskuteras i teorin.

YLE - 23 aug 15 kl. 08:00

”Fennovoima kan bli en dyr affär”

Kärnkraftsprojektet i Pyhäjoki riskerar att bli en dyr affär för ägarna, anser riksdagsledamoten Hanna Sarkkinen (VF). Istället för det massiva kärnkraftsbygget vill den nyvalda uleåborgpolitikern satsa på förnybara energiformer. Enligt Sarkkinen har turerna kring Fennvoimaprojektet varit minst sagt förbryllande.

YLE - 08 apr 17 kl. 11:32

Vänster-högeraxeln gäller inte alltid - se var din kandidat och ditt parti finns på riktigt

Den analys som vi låtit göra visar att man kan dela in politiska åsikter på andra sätt än längs den traditionella vänster-höger axeln. Inom politiken brukar man traditionellt dela in politiska åsikter någonstans på axeln konservativ-liberal och vänster-höger.
Den faktoranalys vi har låtit göra på basis kandidaternas svar i Yles valkompass visar att man kan göra fördelningen också på andra sätt.

Barometern - 08 jul 13 kl. 07:35

Dags att omvärdera auktoriteten

Är det läkarnas tur att pro­letariseras på samma sätt som lärarna? Att tappa anseende, och se löne­utvecklingen stagnera i?samma takt som de sökande till läkarutbildningen blir färre och be­tygen som krävs för att komma in?

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Anklagelser om hårflätning och glassätning på arbetstid ska granskas

Anställda på Visit Trelleborg flätar håret på varandra och äter glass på arbetstid. Detta enligt ett tips som brevledes kommit in till kommunen. Anklagelsen har lett till att kommundirektören Fredrik Geijer hyrt in en extern konsult som ska utreda hur bolaget styrs.

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Balpress brinner utanför Skegrie

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Tyngdlyftning: 16-åring satte skånskt rekord

Ida Edvardsson har inte bestämt sig för om han ska satsa på tyngdlyftning eller crossfit. Men det går bra i båda idrotterna. När hon vann DM i tyngdlyftning satte hon nytt skånskt juniorrekord..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Skolmarsch ska gå genom Trelleborg – ”många oroliga”

Besparingar på skolan oroar föräldrar i Trelleborg. För att uppmärksamma frågan vill de arrangera en skolmarsch. Initiativet finns på flera håll i Sverige..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Elever utan skoltaxi inför skolstarten

De familjer som har ansökt om skoltaxi för barnen och ännu inte fått besked kommer att själva få ordna med transport under onsdag, torsdag och fredag. Bildningsförvaltningen har inte hunnit hantera alla ansökningar..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

E6: Köbildning efter krock i södergående riktning

En trafikolycka har inträffat på E6 i höjd med Tygelsjö..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Flera bilar i krock på Hedvägen

En trafikolycka har inträffat på Hedvägen i Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Offensiv kugge gör comeback i cupmatchen

När TFF på onsdagen ska försöka besegra Tvååker och ta sig vidare till Svenska Cupens gruppspel nästa år, gör Zoran Jovanovic comeback. Men nyförvärvet Fatawu Safiu är ännu inte spelklar..

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Så undviker du en dyr skolstart – kolla in tipsen

Ryggsäck, regnkläder, gummistövlar, gympaskor, anteckningsblock och suddgummin. Inköpslistan inför höstens skolstart kan göras lång. Se klippet för några tips på hur du kan undvika att skolstarten blir en alldeles för dyr historia.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.