Barometern > Nyheter

Sunday, 25 August, 00:23

Barometern - 12 aug 19 kl. 16:36

Ironman: Expo-området flyttas till ny platsIronman Kalmar Expo får i år ett miljöbyte. Expot flyttar ut till Rävspelet med förhoppningen att det ska vara mer öppet och tillgängligt för folk. Även de som inte tävlar. Bland annat kommer de ha en storbildsskärm där de visar bilder från tävlingen. Henrik Brovell ser positivt på platsbyet..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kalmar Expo, Rävspelet, Brovell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ironman, Expo-området, flyttastill ny plats
Barometern - 16 aug 19 kl. 06:00

2 000 funktionärer hjälper till med Ironman

Sätta upp staket, bygga Expo-området och sätta upp skyltar. Det är bara lite av allt som behöver göras när det är Ironman i Kalmar och 2 000 funktionärer hjälper till med arbetet..

Barometern - 16 aug 14 kl. 08:35

Marie besegrade cancern ? nu tävlar hon i Ironman

Efter ett tufft cancerbesked bestämde sig Marie Casey-Green för att delta i Ironman – om hon överlevde. Nu är det dags för 62-åringen att genomföra Ironman för andra gången. Tidigt på fredagsmorgonen samlades flera hundra Ironmandeltagare för att känna på vattnet inför dagens lopp.

Barometern - 13 aug 13 kl. 07:06

Stan växlar till ny fest

Hotellen är fullbelagda, växlingsområdet nästan klart och hundratals frivilliga jobbar så svetten lackar. Kalmar laddar om för nästa stora folkfest ? Ironman.

Barometern - 18 aug 13 kl. 19:19

Träningskläder stulna

Under natten till söndag stals ett tiotal träningsbyxor och åtta väskor från ett försäljningsställ från expo-området vid Ironman. Området var bevakat av vakter. Försäljningsvärdet på varorna ska vara mellan 15 000 och 20 000 kronor.

Barometern - 15 aug 14 kl. 07:56

Så fungerar nya starten i Ironman

Minskad trängsel i vattnet – och bättre översikt för publiken. Årets start i Ironman blir helt ny för både aktiva och publik. – I slutändan hand­­­lar allt om ett säkerhets­­beslut när vi nu lockar ett så här stort startfält.

Barometern - 15 aug 14 kl. 07:56

Så fungerar nya starten i Ironman

Minskad trängsel i vattnet – och bättre översikt för publiken. Årets start i Ironman blir helt ny för både aktiva och publik. – I slutändan handlar allt om ett säkerhetsbeslut när vi nu lockar ett så här stort startfält.

YLE - 25 jul 17 kl. 17:50

Tillåtet att klappa och hurra på jubilerande SeaHorse Week i Hangö

I redan 20 år har det tävlats i ridsport under evenemanget SeaHorse Week. I år deltar litet färre tävlande än i fjol, men det bekymrar inte arrangörerna som lovar publiken högklassiga tävlingar i banhoppning i centrum av Hangö under fem dagars tid. Tävlingsledare Mia Maukonen minns väl hur det hela började år 1997.

Barometern - 12 aug 14 kl. 18:22

Snart är allt dukat för festen

Under tisdagen förvandlades Kalmar till Ironmanstaden igen. Flera kilometer av stängsel och kravallstaket kom på plats och öster om växlingsområdet byggdes årets företags-expo upp. – Vi har ökat intresset lite grand.

YLE - 30 okt 14 kl. 17:03

Skumpa och gatuvåld skiljer unga åt

Enligt en ny undersökning är Helsingforsunga rätt tillfreds med livet och hemstaden. Gapet mellan rik och fattig blir ändå större hela tiden. Helsingfors ungdomscentral har gjort intervjuer med över 1 000 ungdomar mellan 10 och 24 år i Helsingfors.

Nyheter 24 - 19 mar 14 kl. 07:59

"Största mobiliseringen sen andra världskriget"Aktiviteten i SverigeYtterligare fem misstänks efter Kärrtorp

SVERIGE. "Sammantaget ser vi den största mobiliseringen av den nazistiska rörelsen sedan andra världskriget".Så skriver stiftelsen Expos vd Daniel Poohl och researchern Anna-Sofia Quensel på Aftonbladet Debatt.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Polisen ryter till om falska gunglarm

Barometern - 45 minuter sedan

Populärt med musik och geologi i bergbrottet

Två timmar av geologi, musik och skratt i en häftig miljö en skön sensommarkväll. Det bjöds publiken på när föreställningen I Bergakungens sal ägde rum i Brånahults bergbrott under lördagen..

Barometern - 45 minuter sedan

Israeliskt flygangrepp i Syrien

Barometern - 45 minuter sedan

Kina: Amerikanska strafftullar är mobbning

Barometern - 1 timme sedan

Musikläraren Tim Lööv vann P4 nästa

Den småländske musikläraren Tim Lööv vann riksfinalen i P4 nästa. Nu ska hans låt "All I need is you" spelas regelbundet på radiokanalen..

Barometern - 2 timmar sedan

Stavfiasko för Bengtsson i Paris

Barometern - 2 timmar sedan

Ringostarr Treb ostoppbar i Sundsvall

Ringostarr Treb gick inte att stoppa i Sundsvall open trot på Bergsåker. Nioåringen ledde loppet från start till mål och hyllades av sin tränare Jerry Riordan..

Barometern - 2 timmar sedan

Kalmarpar vittne till storbrand på grekisk ö: ”Lite läskigt”

En stor brand har brutit ut på det grekiska semesterresmålet Samos och flera svenskar har fått evakueras från området. Hugo Lindbäck och sambon Olivia Kraft från Kalmar befinner sig alldeles i närheten: ”Vi känner oss säkra just nu, sedan får vi se vad som händer.”.

Barometern - 2 timmar sedan

Oavgjort för Real Madrid mot Valladolid

Barometern - 3 timmar sedan

Förlust för svenske talangen mot Juventus

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.