Expressen > Opinion

Wednesday, 21 August, 04:37

Expressen - 12 aug 19 kl. 16:56

Vårdkrisen kan inte lösas på akutenDe långa väntetiderna på akutmottagningar kan kortas av en bättre primärvård. Det brådskar - läget är akut. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vårdkrisenkan inte , lösas, akuten
NSD - 06 mar 14 kl. 16:06

Så ska vårdkrisen lösas

Cornucopia - 03 dec 17 kl. 19:04

Lös bostadskrisen, vårdkrisen, miljökrisen - belöna pensionärer som flyttar

Istället för att bygga Magdalenamurar (den ekonomiska Berlinmuren) och straffa de som fly(tta)r från Sverige ekonomiskt, borde staten belöna pensionärer som flyr landet. Det skulle lösa bostadskrisen, vårdkrisen och miljökrisen, samt stärka Sveriges ekonomi, så politikerna får mer pengar över till sina hobbyprojekt.Befolkningen i Stor-Göteborg åldern 65+Att bygga en ny bostad kostar idag minst 20 000:- SEK per m2 inklusive fastighet och markarbete.

Kristianstadsbladet - 09 dec 17 kl. 00:01

Arbetsvillkoren anledning till vårdkrisen

I en debattartikel i Kristianstadsbladet 6/12 skriver S och MP att de som ansvariga politiker för Skånes största arbetsgivare strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Man vill upplysa allmänheten om hur vårdkrisen ska lösas..

Nerikes Allehanda - 30 jan 15 kl. 21:30

Patienter måste sova på Akuten

Vårdkrisen på USÖ har spridit sig till akutmottagningen. Sedan några dagar tillbaka har patienter övernattat på akuten eftersom sjukhuset tvingats stänga platser på avdelningarna..

SN - 16 jun 16 kl. 18:00

Vårdkrisen: Politiskt storbråk om vem som tar ansvar

Det finns en risk att akuten på Nyköpings lasarett tvingas stänga till sommaren, säger oppositionslandstingsrådet Magnus Leivik (M). – Jag vet inte hur stor den är, men den finns..

SvD - 13 okt 15 kl. 18:01

Läsardebatt: Har du erfarenhet av vårdkrisen?

I flera artiklar har både personal och politiker tagit upp krisen i akutsjukvården. Har du egen erfarenhet av akutvården, som personal eller patient? Vad är problemet, och hur kan det lösas?

Blekinge Läns tidning - 11 maj 18 kl. 14:00

Viktigt kämpa för bättre vård

Jag vill ge en eloge till Opinion Västblekinge för att de skriver om vårdkrisen i Blekinge och om akuten i Karlshamn..

Corren - 13 jun 17 kl. 19:32

"Höjt ob är inte aktuellt i vården"

Majoriteten i region Östergötland ger inte mycket för moderaternas och kristdemokraternas förslag på hur vårdkrisen ska lösas..

NT - 13 jun 17 kl. 19:32

"Höjt ob är inte aktuellt i vården"

Majoriteten i region Östergötland ger inte mycket för moderaternas och kristdemokraternas förslag på hur vårdkrisen ska lösas..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 timmar sedan

Varför i herrans namn ska SJ köra tåg i Norge?

Om statliga direktörer inte har vett att göra halt för sina expansionsplaner vid landsgränsen måste regeringen sätta stopp för dem..

Expressen - 22 timmar sedan

Helgalet att ta bort läkarrock och domarklubba

Läkarrock och domarklubba blir en allt ovanligare syn på sjukhus och domstolar. Det är inget fel med auktoritetssymboler - tvärtom.  .

Expressen - Igår: 16:27

Löfvens omfördelning för välfärd gäller pluttpengar

Förslaget till ny ekonomisk utjämning mellan kommuner är inte fel, men statens bidrag bör öka betydligt mer och vara generella..

Expressen - I förrgår: 19:00

Klimatkrisen kan bara lösas med fler ingenjörer

Jo, den tekniska utvecklingen har orsakat många av dagens problem. Men det är svårt att komma ur dem utan ingenjörernas hjälp..

Expressen - I förrgår: 18:16

Inför en nationell vårdjournal

Regeringen vill skapa ett nationellt register för vaccinationer. Det är förhoppningsvis första steget på vägen mot gemensamma journaler..

Expressen - 17 aug 19 kl. 17:50

I kris är Januarigänget inget att hålla i handen

Tuffa tider betyder tuffa prioriteringar framöver. Fixeringen vid att uppfylla Januariavtalet är en sällsynt dålig utgångspunkt..

Expressen - 17 aug 19 kl. 07:00

Polisen hinner inte med - låt Göteborg anlita vakter

Göteborgs stad vill anställa fler ordningsvakter, men nekas av polis och domstol. Regelverket måste anpassas till verkligheten..

Expressen - 16 aug 19 kl. 19:00

Sverige har redan sjabblat bort Ylva Johanssons makt

Det ska vara inflytelserikt. Det är enda kravet statsministern har på vilket ansvarsområde vår svenska kandidat till EU-kommissionen, Ylva Johansson, ska få.Men i Bryssel är det enda inflytande Johansson kommer att få, det som hon lyckas grabba åt sig själv..

Expressen - 16 aug 19 kl. 06:45

Låt varken präster eller politiker viga

En majoritet av de religiösa samfunden vill inte viga homosexuella. Och den som vill gifta sig borgerligt får vända sig till politiker. Det är dags att modernisera vigselrätten..

Expressen - 15 aug 19 kl. 19:00

Politiker måste lära sig att lärare inte växer på träd

Dagens lärarbrist var lätt att förutse. Men i stället för att bekämpa problemet har regeringar drivit politik som kräver ännu fler av de lärare som inte finns..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.