Blekinge Läns tidning > Nyheter

Sunday, 25 August, 18:30

Blekinge Läns tidning - 12 aug 19 kl. 16:45

Omfattande arbete efter storkonkursEn handfull medarbetare under ledning av konkursförvaltare Peter Öfverman besökte under måndagen samtliga verksamhetsorter för elföretaget Elit AB med huvudkontor i Karlskrona..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Peter Öfverman, Elit AB, Karlskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omfattande, arbeteefter , storkonkurs
Magazin24 - 15 jan 11 kl. 12:14

Omfattande arbete efter dieselläckage

Lastbil körde av vägen och diesel läckte ut i en vattentäkt. Gårdagens trafikolycka utanför Hallstahammar där 200-300 liter diesel läckte ut i ett område där en vattentäkt finns har lett till ett omfattande arbete.
Direkt efter olyckan kallades stora resurser in för att sanera platsen och hindra dieseln från att tränga ned i vattentäkten.

Jönköpingsnytt - 26 mar 13 kl. 10:50

Omfattande arbete när Slottsgatan stängs av

Mellan den 8 april och 28 juni kommer Slottsgatan i Jönköping vara avstängd för allmän biltrafik mellan Östra Strandgatan och Rökerigränd. Ett omfattande arbete kommer att göras på sträckan där biblioteket, länsmuseet och parkeringshuset Diplomaten ligger idag..

YA - 21 nov 16 kl. 03:00

Omfattande arbete för att få studiero på skolan

Under året har ett omfattande arbete pågått för att förbättra situationen på Emanuelskolan. Rastaktiviteter lyfts fram som en viktig åtgärd för att förstärka studieron på skolan vilken kritiserats av bland annat eleverna..

SmålandsPosten - 31 maj 18 kl. 16:46

Tv: Omfattande arbete efter mordbrand i källargarage

Arbetet med att återställa garaget efter branden på Framnäsvägen är omfattande. Polisutredningen om vad som hände är ännu inte klar och händelsen rubriceras som mordbranden. Polisen uppger att de ska ta del av logglistorna från låsen till garaget..

YLE - 15 maj 17 kl. 05:15

Omfattande renovering bakom kulisserna på Åbo svenska teater

Under sommaren förnyas råsystemet på Åbo svenska teater. Det är en omfattande och viktig renovering, men publiken ska inte märka någonting alls. Teatersäsongen på Åbo svenska teater är avslutad och på onsdag inleds en omfattande och viktig renovering inne i salen som pågår under hela sommaren.

Dagen - 03 mar 11 kl. 03:00

Ideellt arbete är mycket mer än soppkök

Mickan i serien Solsidan stöter på en gammal bekantskap som tagit sig igenom en rad personliga motgångar och kommit ut på andra sidan som en ny människa. Hon är framgångsrik, smart och snygg - och sysslar med välgörenhet.-Du vet Mickan, det personliga engagemanget är ändå det viktigaste, säger hon och biter försiktigt i en laxsnitt.

Cornucopia - 07 jan 15 kl. 07:52

Gudrun-omfattande strömavbrott kommer inte tillbaka

Sedan stormen Gudrun har elnätsbolagen i södra Sverige gjort ett omfattande arbete med att säkra upp elnätet. Enbart E.On (fd Sydkraft - bytte namn till den tyska ägaren efter stormen pga all badwill namnet Sydkraft gav) har grävt ner kablar motsvarande ungefär halva jordens omkrets, dvs ner till Sydney.

Regeringen - 24 aug 17 kl. 08:14

Fakta om den globala kommissionen om framtidens arbete

FN:s arbetsorganisation (ILO – International Labour Organisation) lanserade 2015 ett initiativ om framtidens arbete – The Future of Work Initiative. Det är ett omfattande arbete som ska belysa utmaningarna för framtidens arbetsmarknad och rusta ILO för att hantera dessa. Slutsatserna ska presenteras i samband med ILO:s hundraårsjubileum 2019..

Blekinge Läns tidning - 28 jan 19 kl. 04:00

Snö och halka – då drar ett omfattande jobb igång

Snön fick SMHI att gå ut med en varning. Och för kommunerna sätter den igång ett omfattande arbete. Bara i Karlskrona kan ett snöfall kosta 300 000 kronor..

Kristianstadsbladet - 02 feb 16 kl. 14:45

Mycket arbete innan snabbtågen kan gå

Ett omfattande arbete återstår innan snabbtågen kan komma till Hässleholm - och notan för kommunen är fortfarande oklar..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Mycket glädje när Melvin fick sin guldbil

Det blev ett stort leende och många kramar från tioårige Melvin Karlsson när fick sin egen bil på bilträffen. – Att ge bort en bil är en liten sak jämför med den stora utdelning det blir i deras liv, säger Lars Johansson..

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

SIK värvar målvakt från division 1

Sölvesborgs IK har gjort klart med en ny målvakt. Anton Johansson, senast i Tyringe SoSS. .

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Turkiska soldater dödade i strider i Irak

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Berlin vill införa hyresreglering

De styrande i Berlin vill införa ett hyrestak för att stoppa de stigande hyresnivåerna i den tyska huvudstaden. Kritiker anser att förslaget skulle få förödande konsekvenser för fastighetsbolagen och att bostadsmarknaden skulle ledas in i en socialistisk planekonomi..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Fakta: Det här är F17

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Kunde hamnat i Ramdala - här är F17:s historia

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Hoppet lever vidare för Karlskrona FF

En riktig kämparinsats borgade vägen för Karlskrona FF:s tredje seger under säsongen. – Tre poäng är det enda som finns för oss nu, säger Tess Fridberg i KFF. .

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Asarum förlorade streckmatchen

Asarum förlorade den viktiga matchen mot Brommapojkarna. Nu är laget nere på nedflyttningsplats. .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Zara Larssons album kan dröja ytterligare

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Så många besökte Flygdagen i Kallinge

Å ena sidan var Flygdagen offentlig premiär för miljardsatsningen JAS 39E Gripen inför ögonen på såväl försvarsminister som flygvapenchef. Å andra sidan en Blekingsk folkfest med dryga 31 000 besökare. Men siffran var trots allt långt ifrån vad Försvarsmakten hade tagit höjd för i sitt arrangemang..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.