YA > Nyheter

Sunday, 18 August, 05:22

YA - 12 aug 19 kl. 16:38

Vänsterns svenska värderingarDet gemensamma kan inte bara vara det gemensamma när det passar. Vänstern har i själva verket störst anspråk på vad som kan räknas som svenska värderingar. .
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vänsternssvenska , värderingar
Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Sverige är inte vänsterns värderingar

Det gemensamma kan inte bara vara det gemensamma när det passar. Vänstern har i själva verket störst anspråk på vad som kan räknas som svenska värderingar..

Trelleborgs Allehanda - 12 aug 19 kl. 16:38

Vänsterns svenska värderingar

Det gemensamma kan inte bara vara det gemensamma när det passar. Vänstern har i själva verket störst anspråk på vad som kan räknas som svenska värderingar. .

Expressen - 26 okt 16 kl. 09:42

Vänsterpolitikern Siv Holma har avlidit

Vänsterpolitikern Siv Holma har avlidit – vid en ålder på 64 år. Hon var länge engagerad inom partiet. "Hon var en kämpe för vänsterns värderingar, för sitt Kiruna och för Norrbotten", skriver V-ledaren Jonas Sjöstedt på Facebook..

YLE - 21 maj 14 kl. 06:00

Henrik Nyholm: Därför gillar jag Vänsterförbundet

Rubriken kunde vara: varför gillar jag Vänsterförbundet? Då skulle svaret vara: varför inte? Vänstern har alltid arbetat för stora massor.

SVT Debatt - 27 nov 13 kl. 11:30

Vänsterpartiets antirastiska strategi har misslyckats

ARBETARKLASSEN Sverigedemokraterna har vunnit röster från arbetarrörelsen, och Socialdemokraterna misslyckas med att vinna dem tillbaka. Vänsterpartiet kan däremot bli arbetarnas alternativ, om vi tar deras oro på allvar, i stället för att slå dem i huvudet med statistik. Att försvara mångkulturalism, moskébyggen och förfasa sig över SD:s historia övertygar inte dessa arbetarväljare.

SVT Debatt - 27 nov 13 kl. 11:30

Vänsterpartiets antirasistiska strategi har misslyckats

ARBETARKLASSEN Sverigedemokraterna har vunnit röster från arbetarrörelsen, och Socialdemokraterna misslyckas med att vinna dem tillbaka. Vänsterpartiet kan däremot bli arbetarnas alternativ, om vi tar deras oro på allvar, i stället för att slå dem i huvudet med statistik. Att försvara mångkulturalism, moskébyggen och förfasa sig över SD:s historia övertygar inte dessa arbetarväljare.

Sydsvenskan - 06 aug 15 kl. 04:00

Hög tid för jihad

Det finns frågor som inte exklusivt kan underordnas någon enskild demokratisk ideologi. Höger-och vänstersympatisörer samtycker och samarbetar i praktiken ofta med till exempel flyktingaktivism, värnande av mänskliga rättigheter och kamp mot hedersvåld. Samtidigt finns en tendens i Sverige till både höger och vänster att trotsreagera mot varandra när frågorna ska diskuteras i teorin.

YLE - 23 aug 15 kl. 08:00

”Fennovoima kan bli en dyr affär”

Kärnkraftsprojektet i Pyhäjoki riskerar att bli en dyr affär för ägarna, anser riksdagsledamoten Hanna Sarkkinen (VF). Istället för det massiva kärnkraftsbygget vill den nyvalda uleåborgpolitikern satsa på förnybara energiformer. Enligt Sarkkinen har turerna kring Fennvoimaprojektet varit minst sagt förbryllande.

YLE - 08 apr 17 kl. 11:32

Vänster-högeraxeln gäller inte alltid - se var din kandidat och ditt parti finns på riktigt

Den analys som vi låtit göra visar att man kan dela in politiska åsikter på andra sätt än längs den traditionella vänster-höger axeln. Inom politiken brukar man traditionellt dela in politiska åsikter någonstans på axeln konservativ-liberal och vänster-höger.
Den faktoranalys vi har låtit göra på basis kandidaternas svar i Yles valkompass visar att man kan göra fördelningen också på andra sätt.

Barometern - 08 jul 13 kl. 07:35

Dags att omvärdera auktoriteten

Är det läkarnas tur att pro­letariseras på samma sätt som lärarna? Att tappa anseende, och se löne­utvecklingen stagnera i?samma takt som de sökande till läkarutbildningen blir färre och be­tygen som krävs för att komma in?

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

KD utreder koppling till Kina

YA - 3 timmar sedan

Ung man stickskadad i buken

YA - 5 timmar sedan

Knivman gipen efter polisjakt

YA - 5 timmar sedan

Griskadaver nergrävda trots förbud

Ett okänt antal griskadaver har grävts ner vid en gård utanför Hammenhög. Något som är strängt förbjudet enligt lag..

YA - 5 timmar sedan

Läkare kritiserad för utskrivning

En nu pensionerad läkare på Österlen kritiseras av Inspektionen för vård och omsorg, IVO, för att ha skrivit ut mer narkotiska läkemedel till två av sina patienter än de hade ordinerats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.