Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 26 August, 09:45

Blekinge Läns tidning - 12 aug 19 kl. 16:32

Nu blir det sommarläger för Växtverkets ungdomarFritidsgården Växtverket tar med sig 40 ungdomar från Olofströms kommun på ett tredagars läger på Aspans lägergård. Tanken är att de gemensamt ska spika mål och planer för höstens verksamhet samtidigt som de kramar ut det sista av sommarlovet..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Växtverkets, Växtverket, Olofströms, Aspans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu blir det sommarlägerför , Växtverkets, ungdomar
Norrtelje Tidning - 16 jun 13 kl. 19:56

Sommarläger för transungdomar

Under måndagen börjar ett sommarläger för ungdomar mellan 12 och 20 år som identifierar sig som trans. Det kan till exempel vara ungdomar som varken identifierar sig som kvinnor eller män, eller som både och..

Blekinge Läns tidning - 16 jul 19 kl. 18:45

Sommarläger för pingisungdomar

Bordtennisklubben genomför just nu, med stöttning av kommunen, ett tre dagar långt sommarläger för ungdomar i idrottshallen. Det innebär att tjejer och killar, några av dem nybörjare, samsas i en bra blandning. .

Magazin24 - 13 jul 12 kl. 16:41

Härliga hundar på sommarläger

Glada ungdomar samlades med sina hundar under fredagseftermiddagen för att visa vad de lärt sig efter en vecka på hundläger. Västmanlands Hundcenter med Irene Wickman i spetsen, anordnar sommarkurser för barn och ungdomar och deras hundar i Kolbäck. Denna vecka är det ungdomsvecka, där de mänskliga deltagarna är tio till tolv år gamla.

Nya Wermlands Tidningen - 06 aug 14 kl. 21:32

Sommarläger på fritidsgården

På Tolvmansgatans fritidsgård är sommarlägren i full gång. Barn och ungdomar från tio år och uppåt får lära sig dansa, skriva och spela musik på korta ”läger”. 100 feriearbetande ungdomar ansvarar för kurserna..

Helsingborgs Dagblad - 18 jun 13 kl. 08:22

Sommarläger inledde barnallergiår

I helgen höll Astma- och Allergiföreningen i Ängelholm sommarläger för barn och ungdomar. Det var tre dagar med mycket lek, pyssel och äventyr i skogarna utanför Örkelljunga. Dessutom blev det årets första bad i sjön för flera av barnen.?

LV - 30 jun 17 kl. 16:55

Sommarläger lockade rekorddeltagande

Värgårdsskolans elever från årskurs sex och sju har årligen ett sommarläger på Hornåbergs camping. Detta delvis för att lära känna varandra inför sexornas kliv upp till högstadiet. Årets läger slog deltagarrekord med 77 ungdomar..

ÖstersundsPosten - 25 jul 13 kl. 21:41

De har intagit skolan för sommarläger

34 ungdomar, från Grönland till Colombia, har intagit Storsjöskolan. De är här på Step Up; ett sommarläger som CISV anordnar..

Nya Wermlands Tidningen - 01 aug 13 kl. 11:59

Lek och samarbete på sommarläger

Från och med i tisdags anordnas ett sommarläger på SMU:s lägergård i Deldenäs. Hit kommer barn och ungdomar från Närke och östra Värmland för att leka, tälta och lyssna till historier hämtade ur bibeln..

Jmini.se - 05 jul 16 kl. 18:29

Ungdomar med hund på sommarläger

För tredje året i rad arrangerar Jönköpings Brukshundklubb ett tre dygn långt sommarläger för barn med egen hund. De bor på hundklubben och tar själva hand om sina hundar och får testa på en hel rad olika aktiviteter under lägrets gång.  Draghun.....

LV - 13 jun 17 kl. 20:10

Gymnasiet ordnar sommarläger

På Gamlebygymnasiets sommarläger kan ungdomar lära sig mer om sitt favoritdjur eller prova på att köra spännande maskiner..

LV - 20 jun 17 kl. 16:30

Sommarläger med djur och maskiner

Nu har årets sommarläger på Gamlebygymnasiet börjat. Under tre dagar får djur- och maskinintresserade ungdomar komma och prova på att köra spännande maskiner eller lära sig mer om sina favoritdjur..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Ökade intäkter för ATG

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Man flög drönare vid Arlanda – greps

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Kartlade geparder – kan dömas till döden

Fyra iranska naturvårdare kan dömas till döden för att ha "spridit korruption i världen" efter att ha försökt kartlägga landets gepardbestånd, rapporterar ..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Man skjuten i benet av polis

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Nedåt på börsen när handelsspänningen ökar

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Trump: Kina vill ta upp förhandlingarna

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Näringsliv: Stor restaurangkedja söker sig till Blekinge igen

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Pewdiepie passerar historisk gräns

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Gamla filmer visas på Scala

Filmer från gamla tiders Sölvesborg visas på stadsbiblioteket under tisdagen..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Flyktingarna vill återvända – men kan inte

Åttabarnsmamman Nihaya Issa är redo att flytta hem till Mosul i Irak efter flykten från IS. Men hon och hennes familj måste bo kvar i tält i flyktinglägret, utan arbete och beroende av matdonationer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.