SR > Nyheter

Thursday, 22 August, 06:36

SR - 12 aug 19 kl. 16:13

Efter protesterna i Hongkong – flygplatsen tvingades stängaProtesterna i Hongkong har idag nått en ny nivå när den internationella flygplatsen tvingades stänga..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Hongkong

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter protesternai , Hongkong, flygplatsen, tvingades, stänga
Expressen - 12 aug 19 kl. 10:40

Flygen ställs in på grund av protesterna

Alla flygavgångar från Hongkong ställs in på grund av protesterna vid flygplatsen, rapporterar AFP..

NSD - 04 mar 13 kl. 18:45

Mysteriet på flygplatsen

I två dagar har Svedavia undersökt Kiruna flygplats. Målet har varit att hitta orsaken till att flygplatsen tvingades utrymmas i lördags efter att flera resenärer kände en stickande lukt. - Men allt är ett mysterium.

SR - 13 aug 19 kl. 11:30

Protesterna i Hongkong fortsätter

Protesterna på den internationella flygplatsen i Hongkong fortsätter i dag men de är inte lika omfattande som igår..

BT - 28 sep 14 kl. 20:42

Massiv demokratiprotest i Hongkong

Polis och demonstranter drabbar samman i våldsamma protester i Hongkong. De massiva demokratidemonstrationerna riktas mot Pekings ökande styrning av regionen.Polis svarar med tårgas och pepparsprej.

BT - 28 sep 14 kl. 17:44

Hongkong-protester avtar tillfälligt

Ledare för protesterna i Hongkong uppmanar demonstranter att dra sig tillbaka då de fruktar våldsamma polisingripanden. Polis har redan försökt stoppa de omfattande protesterna genom tårgas och pepparsprej.Den senaste veckans prodemokratiska protester i Hongkong ökar i styrka.

SR - 15 aug 19 kl. 18:43

Delade meningar om protesterna i Hongkong

Efter att flygtrafiken tvingades stänga i Hongkong tidigare i veckan till följd av upprepade protester frågar sig vissa om det påverkat det tidigare breda stöd som proteströrelsen haft. Bland de Hongkongbor som Ekot pratat med idag finns delade meningar kring protesterna..

BT - 02 dec 14 kl. 16:34

Besvikelse i Hongkong efter reträtt

Besvikelsen är stor bland studenter i Hongkong över att initiativtagarna till proteströrelsen Occupy Central vill avbryta gatuprotesterna. - De sviker oss, säger en student.- Nu talar de om reträtt.

Dagens PS - 13 aug 19 kl. 07:52

Hongkong-protester sänker Asienbörser

Det är idel nedgångar på de asiatiska börsindexen under tisdagsmorgonen, svensk tid. De våldsamma protesterna i Hongkong fortsätter och har tvingat flygplatsen att stänga. Det och måndagens historiska börskrasch i Argentina, plus att handelskonflikten fortsätter mellan USA och Kina, sätter negativt avtryck på bred front på Asiens börser, uppger Omni Ekonomi med hänvisning till CNBC.

BT - 02 okt 14 kl. 10:59

Peking varnar för kaos i Hongkong

Peking varnar för att de pågående demonstrationerna i Hongkong kan orsaka "kaos" i staden. USA och Kina grälar nu öppet om protesterna.Kinas ledning uttalar också sitt stöd för den hårt ansatte Leung Chun-Ying, stadens högsta ledare, i en artikel på förstasidan i den statliga tidningen Folkets dagblad.

BT - 03 okt 14 kl. 17:19

Våld i Hongkong väcker misstankar

Väljer Hongkong det välbeprövade verktyget hyrligister, i Egypten kallade "baltageyya" och i Ukraina "titusjki", för att tackla protester? Det tror i alla fall många demonstranter, och studenter lägger nu förhandlingar med regeringen i Hongkong på is.När våldsamheter på fredagen utbröt mellan demonstranter i Hongkong, som annars beskrivits som några av de mest artiga någonsin, och motdemonstranter anade många oråd.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Problem när patienter avbokar sina operationer

Patienter som själva avbokar planerade operationer skapar problem inom vården..

SR - 45 minuter sedan

Bostäder utan innerväggar ska pressa priserna

I Uppsala pågår just nu försäljningen av bostadsrätter som inte är färdigställda fullt ut vid försäljning..

SR - 45 minuter sedan

Tidigare ärkebiskop i Chile utreds

En tidigare ärkebiskop i Chile som anklagas för sexuella övergrepp på en minderårig kommer nu att utredas..

SR - 30 minuter sedan

Ökad oro i Nya Guinea

Parlamentsbyggnad satt i brand, fångar har rymt och nu förstärker indonesisk militär sin närvaro..

SR - 1 timme sedan

Demensvården saknar kunskap om sex

Demensvården saknar riktlinjer och förutsättningar för att arbeta med frågor om sexualitet. Problem som kunnat undvikas drabbar både patienter och personal..

SR - 4 timmar sedan

Trump hotar skicka IS-fångar till Europa

Kräver att europeiska länder frivilligt tar emot de av sina medborgare som sitter fängslade för att ha stridit för IS..

SR - 7 timmar sedan

Säkerhetshål i skolplattform blottade elevers uppgifter

140 000 elevers personuppgifter och omdömen har funnits tillgängliga för de som varit inloggade på Stockholms stads skolplattform..

SR - 8 timmar sedan

Hanif Bali ber Bildt om ursäkt

Den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali ber i ett inlägg på sociala medier partikamraten Carl Bildt om ursäkt efter dagens kritiserade tweet..

SR - 8 timmar sedan

Syriska regimen tar tillbaka strategisk stad i Idlibprovinsen

I Syrien har regeringsstyrkor med rysk hjälp och efter blodiga strider nu tagit kontroll över den strategiskt viktiga staden Khan Sheikhoun i Idlib-provinsen, det uppger oppositionella Syriska människorättsobservatoriet..

SR - 9 timmar sedan

Johnson: Vi kommer att klara det

Tysklands förbundskansler Angela Merkel hoppas att det går att lösa brexitproblemet med gränsen mellan Irland och Nordirland inom de kommande 30 dagarna. Det sa hon på en gemensam pressträff hon höll med Storbritanniens premiärminister Boris Johnson inför deras möte i Berlin kväll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.