Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 21 August, 06:38

Blekinge Läns tidning - 12 aug 19 kl. 16:03

Näringsliv: Säkrare el i Stockholm ger jobb i BlekingeKarlskrona får spela en stor roll för att säkra upp elnätet - i Stockholm. Tillverkningen av kabel landar på Verkö..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Stockholm, Blekinge, Verkö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Näringsliv, Säkrareel i , Stockholmger , jobbi , Blekinge
DN - 06 jul 16 kl. 01:02

LO förhandlar om jobb till nyanlända

I höst börjar LO och Svenskt Näringsliv förhandla om jobb för lågutbildade nyanlända – de jobb som Svenskt Näringsliv vill kalla ”enkla jobb”.– Vi på LO kallar det hellre ”en enklare väg till jobb”, säger LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson..

GöteborgsPosten - 27 nov 14 kl. 05:00

Jobb, miljö och ett jämlikt Göteborg

Ikväll fattar kommunfullmäktige beslut om budgeten för 2015. I vårt förslag finns störst satsningar på skola, äldreomsorg, bostadsbyggande, klimat och mänskliga rättigheter. Tillsammans med bättre förutsättningar för ett hållbart näringsliv ger det fler jobb i Göteborg, skriver majoriteten i Göteborg..

E24 - 06 aug 16 kl. 08:00

Startup-expert: Stockholm gör extremt bra ifrån sig

Med erfarenhet i EU:s maktkorridorer ska Neelie Kroes bryta ny mark inom den europeiska startup-scenen. I en intervju med SvD Näringsliv hyllar hon Stockholm, berättar om startup-bolagens utmaningar i den traditionella industrin – och förklarar varför Uber inte ger upp sin roll som marknadsutmanare..

SmålandsPosten - 24 nov 14 kl. 07:17

En stängning av Bromma hotar jobb över hela Sverige

Att reflexmässigt se nedläggningen som ett problem för arbetstillfällena i Stockholm vittnar om regeringens snäva syn på företagande och utveckling av hela landet och ett ointresse för de faktorer som påverkar den, skriver här et flertala aktörer för Centerpartiet. En stängning får inte hota jobben i Stockholm, så kommenterade Statsminister Stefan Löfvén den 15 oktober nyheten att partikollegorna i Stockholms Stadshus beslutat att stänga Bromma flygplats 2022. Detta uttalande­ är lika stötande som oroan­de för de människor och företag runt om i landet som kommer att drabbas hårt om stängningen blir verklighet.

YLE - 27 aug 17 kl. 15:32

Kravet på karenstid mellan anställningar slog hårt mot Heikki Vaara: ” Jag fick inget jobb när jag äntligen var fri att ta emot arbete”

Det blir allt vanligare att arbetsgivare förbjuder anställda att ta emot jobb hos en konkurrent om arbetsförhållandet tar slut. Förbudet gäller vanligen i sex månader, men ofta längre. Finlands ekonomer varnar för att förbuden stör arbetsmarknaden på ett sätt som kan skada Finlands ekonomi.

Kristianstadsbladet - 23 okt 14 kl. 06:00

Nytt jobb hittas på nätet


Färre blir uppsagda. Och fler tjänstemän hittar nytt jobb och då allt oftare via nätet."Vad vi ser är att den privata sektorn återhämtar sig, om än långsamt", skriver TRR Trygghetsrådets vd Calle Leinar i en uppdatering av arbetsmarknadsläget bland tjänstemännen.

TA - 23 okt 14 kl. 06:00

Nytt jobb hittas på nätet


Färre blir uppsagda. Och fler tjänstemän hittar nytt jobb och då allt oftare via nätet."Vad vi ser är att den privata sektorn återhämtar sig, om än långsamt", skriver TRR Trygghetsrådets vd Calle Leinar i en uppdatering av arbetsmarknadsläget bland tjänstemännen.

BT - 23 okt 14 kl. 06:00

Nytt jobb hittas på nätet

Färre blir uppsagda. Och fler tjänstemän hittar nytt jobb och då allt oftare via nätet. "Vad vi ser är att den privata sektorn återhämtar sig, om än långsamt", skriver TRR Trygghetsrådets vd Calle Leinar i en uppdatering av arbetsmarknadsläget bland tjänstemännen.

Alliansfritt Sverige - 08 apr 14 kl. 15:16

Studenter flyr Stockholm eftersom de inte får någonstans att bo

Att Stockholm har jättemånga studenter och jättefå lägenheter som dessa kan bo i är kanske inget nytt. Faktum är att Stockholm har minst antal studentbostäder i relation till utbildningsplatser. Faktum är också att kötiden till en av dessa lägenheter börjar närma sig fem år.

SmålandsPosten - 02 dec 14 kl. 07:03

Matchning ger möjlighet till fler jobb i Kronoberg

Vi ser ?dag ett antal styrkeområden att bygga vidare på i Kronobergs län. Det handlar om industrin, IT-sektorn och vård och omsorg, skriver Olof Björkmarker (S), tillträdande ordförande, regionala utvecklingsnämnden, Region Kronoberg.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Spanska Ryanair-anställda varslar om strejk

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Undersköterskor kräver bättre arbetsvillkor

Undersköterskor på flera orter laddar för torsdagens manifestation för mer personal och bättre arbetsvillkor i äldreomsorgen..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

"Att spela med Stenson för något bra med sig"

Marcus Kinhult har fått sitt genombrott på Europatouren men säsongen i stort har varit upp och ner. Nu vill den 23-årige bohuslänningen ta sin andra tourseger – trots hård konkurrens från mer meriterade landsmän som Henrik Stenson och Alex Norén..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Guide inför Scandinavian Invitation

Svensk stjärnglans har tagit över Scandinavian Invitation i Mölndal. Här är det du behöver veta inför den svenska Europatourtävlingen..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Dystra miner på Asiens börser

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Neurath chockad över ändringen i "Fartblinda"

Kärlek, sex och svek möter machokultur och avancerad ekonomi. Filmatiseringen av Carolina Neuraths "Fartblinda" är en tillskruvad djupdykning i finansvärldens mörker – löst baserad på verkligheten..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

En lektion i försvarsspel

Så stod han där på golvet – den tidigare försvarsgeneralen och numera sportchefen Tobias Karlsson. – Man spetsade öronen, säger Linus Fernebrand..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Brand i toppen av av lägenhetshus

Vid 05:24 larmades SOS om en brann i ett lägenhetshus i Karlskrona..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Rekordmånga söker skuldsanering

Trots låg arbetslöshet och slutet på en högkonjunktur, tvingas allt fler att söka om skuldsanering. Första halvåret visar på rekordsiffror..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.