Världen Idag > Nyheter

Sunday, 18 August, 04:35

Världen Idag - 12 aug 19 kl. 16:07

Väckelsemötena på Tjörn blev öns största någonsinPå söndagskvällen avslutades den stora tältkampanjen Det finns hopp på Tjörn. Bland tusentals besökare registrerades 234 omvändelser. – Vi såg samma sak i Sävsjö och att få se det hända igen är helt makalöst, säger prästen Hans Weichbrodt som var en av talarna..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Tjörn, Det, Sävsjö, Hans Weichbrodt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väckelsemötena, Tjörnblev , önsstörsta , någonsin

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 11 timmar sedan

”Klimatalarmismen ett hot mot demokratin”

Klimataktivism innebär risker för demokratin. Det menar författaren Christopher Caldwell i en opinionsartikel i New York Times där han hävdar att Greta Thunbergs politiska idéer bygger på förenklingar och på att skapa panik..

Världen Idag - 15 timmar sedan

Anlagd brand mot kristen second hand-butik i Göteborg

En anlagd brand har förstört Reningsborgs populära second hand-butik i Göteborgsstadsdelen Västra Frölunda. Saneringen beräknas ta mellan tre och sex månader. – Enligt polisen kan det inte vara någon annan förklaring än att någon har tänt på, säger Mikael Albertsson, direktor för den kristna hjälporganisationen..

Världen Idag - 19 timmar sedan

”Mediedrev ska inte skrämma kyrkorna”

I en liberal demokrati måste samfunden ha rätt att bevara sin syn på äktenskap och sexualitet, utan att skrämmas till likriktning av mediedrev. Det skriver debattörer från Claphaminstitutet med anledning av den senaste tidens debatt, där frikyrkoförsamlingar anklagats för att diskriminera homosexuella..

Världen Idag - Igår: 00:00

Rätt ska vara rätt om mänskliga rättigheter

Det talas mycket om mänskliga rättigheter i dag. Det är bra. FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna har precis firat 70 år, och de 30 punkter som dokumentet innefattar är fortsatt aktuella.

Världen Idag - Igår: 18:00

Israel backar – släpper in anti-israelisk USA-politiker

Israels regering sade sig stoppa besöket av två amerikanska kongressledamöter som uttryckt stöd för en bojkott av Israel. USA:s president Donald Trump ansåg att det är ett tecken på ”stor svaghet” om Israel släpper in kvinnorna. På fredagen kom dock besked att den ena kvinnan skulle släppas in i landet så länge besöket endast sker på humanitära grunder..

Världen Idag - Igår: 15:06

Visselblåsare: Google svartlistar högersajter – vill stoppa Trump

Alternativa och konservativa nyhetssidor svartlistas av Google så att de inte dyker upp under sökfältet. Det säger visselblåsaren Zach Vorhies som arbetat på nätjätten och nu släppt hundratals, till synes interna, dokument. I en filmad intervju vidhåller Zach Vorhies att Google försökt tysta honom och att han fruktat för sitt liv.

Världen Idag - Igår: 13:14

Höga listplaceringar för Narnias nya skiva

Det svenska kristna hårdrocksbandet Narnia har fått en smakstart för sin nya skiva ”From darkness to light”. Efter första försäljningsveckan kammar den nämligen hem höga listplaceringar – bland annat som etta på den svenska vinyllistan..

Världen Idag - Igår: 10:00

Upp till hipstern att rädda surströmmingen?

För tio år sedan fruktade arrangören till världens största surströmmingskalas inomhus att traditionen började dö ut. Sedan vände trenden..

Världen Idag - Igår: 10:32

Arabisk Israelvän ansluter i pågående Roslagskonferens

En arabisk, israelvänlig pastor från Betlehem, Naim Khoury, kommer att tala vid den pågående Roslagskonferensen i morgon, fredag. – Hans kyrka har blivit bombad 14 gånger och själv har han blivit utsatt för tre mordförsök, berättar Lasse Levén, pastor i Furuhöjdskyrkan som arrangerar konferensen..

Världen Idag - I förrgår: 16:50

Tanzaniska bedjare gläds över viss ljusning i Sverige

Efter flera års bön för en väckt församling i Sverige ser nu förebedjarna från Tanzania bönesvar.  – Vi har fått vittnesbörd om att församlingen reser sig, att de förstår sin uppgift att tjäna Gud, säger bönegeneralen Jackson Sangiza..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.