UT > Nyheter

Saturday, 24 August, 20:28

UT - 12 aug 19 kl. 16:00

Så tycker ulricehamnarna om simhallen och biblioteketVad tycker egentligen ulricehamnarna om sitt bibliotek och sin simhall? Ganska eller rent av väldigt bra, visar resultatet av vårens undersökning..
Läs mer på UT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: tycker , ulricehamnarnaom , simhallenoch , biblioteket
UT - 28 maj 13 kl. 08:36

Här är planen för biblioteket

Som ett vardagsrum med låga trösklar. Så ska det nya stadsbiblioteket bli. Hyllor på hjul, färre böcker, mer digitalt material, fler aktiviteter och mycket kreativt skapande.

Nya Wermlands Tidningen - 02 dec 11 kl. 07:30

Simhallen och biblioteket i Vålberg hotade

Kultur- och fritidsnämnden måste spara 1,6 miljoner kronor nästa år. Förvaltningen föreslår fyra olika sätt att spara ? bland annat nedläggning av simhallen i Vålberg, eller biblioteket på Våxnäs.

YLE - 01 jun 16 kl. 11:04

Läs och du får en biljett till simhallen

Barn och ungdomar i Vasa kan under sommaren tjäna ihop till en simhallsbiljett genom att låna böcker på biblioteket eller bokbussen. - På det här sättet vill vi uppmuntra barn och unga att läsa och besöka biblioteket också på sommarlovet, säger pedagogisk informatiker Anna-Maija Koskimies-Hellman i Vasa. Från juni till augusti kan barn och ungdomar som är under 18 år samla stämplar i ett bibliotekspass varje gång de lånar böcker.

Kristianstadsbladet - 10 jan 14 kl. 10:30

Politiker eniga - simhallen ska byggas i Broby

Politikerna i kommunstyrelsen är eniga – den nya simhallen ska byggas i Broby. Något intresse att bygga i Glimåkra finns inte.
I onsdagens tidning skrevs det om ett gemensamt utspel från flera Glimåkraprofiler som slog ett slag för att bygga den nya simhallen i Glimåkra, gärna i samarbete med Osby kommun.

YLE - 20 jan 16 kl. 05:24

Kulturkrockar i simhallen i Jakobstad

Simbyxor, inte shorts i simbassängen och duscha utan badbyxor. Det är regeln i finska simhallar men i Jakobstad har det i åratal varit problem med den här saken. Den grupp som enligt idrottsdirektör Tove Jansson i Jakobstad har svårt att följa reglerna är invandrare och asylsökande.

SmålandsPosten - 04 okt 13 kl. 07:52

P-avgift vid simhallen löser inte problemen

Jag har fått uppfattningen att man inför parkeringsavgift vid simhallen för att minska parkeringsproblemen och att det skulle förhindra personer som inte besöker simhallen att parkera där under hela dagar. Enligt min erfarenhet kan det vara svårt att hitta parkeringsplats på kvällar och helger, men parkeringen räcker mer än väl under dagtid. Jag är ofta på simhallen vid lunchtid och parkeringsplatserna längst bort är då helt tomma och parkeringsplatsen närmast simhallen är bara delvis upptagen.

Kristianstadsbladet - 04 jan 14 kl. 09:00

Rejäl ökning i simhallen

Foto: Tommy Svensson
Satsningen på ett nytt reningsverk gjorde susen. Simhallen lockade till sig 6 000 fler badgäster förra året.
Simhallen har just öppnat för det här året och någon konkurrens från Ivösjön finns inte trots att isen uteblivit.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Camillas inlägg hyllas: "Ut med vågen från simhallen nu!"

Camilla Wikström var i simhallen häromdagen och då kände hon att hon fick nog – i ett Facebookinlägg ifrågasätter hon att det finns vågar i omklädningsrummen och vill att de ska försvinna från de kommunala simhallarna. – Det är något jag funderat länge på. Jag tänker på barnen som är i simhallen och som ställer sig på vågen och blir en vikt och en siffra, säger hon till Nyheter24.

BT - 13 apr 11 kl. 07:40

Ny enkät ska ge svar på hur ulricehamnarna mår

1 600 ulricehamnare får i början av nästa vecka en hälsoenkät hemskickad. Statens folkhälsoinstitut ska kolla hur befolkningen mår. På måndag skickar Statens folkhälsoinstitut ut en enkät till 1 600 invånare som är bosatta i Ulricehamns kommun.

Kristianstadsbladet - 09 sep 11 kl. 16:37

Renoveringen av simhallen är nu klar

Foto: Johanna Wallin
En ångbastu, relaxavdelning och en ny rutschkana är nu klara i simhallen. Vid återinvigningen i dag bjöd kommunen på en rundvandring innan de öppnade för bad och öppet hus under hela helgen.
- När jag gick i första klass hade vi en bassäng i källaren på Alvikenskolan som inte var så trevligt.

Fler nyheter från UT

UT - 1 timme sedan

Fotboll: TV hämtade hem underläge i soldränkt derby

Södra Ving ledde med 0–2 och såg ut att gå mot säker seger. Men TV hämtade hem och kom i kapp. .

UT - 1 timme sedan

Fotboll: Gjorde hattrick i UIFK:s storseger

UIFK körde över IFK Trollhättan och tog tillbaka serieledningen. Bland målen märktes ett hattrick av skytteligaledaren. Kristoffer Johansson..

UT - 1 timme sedan

Nittorp utan chans mot topplaget

Nittorp hade inte skuggan av en chans borta mot Jitex. Tränaren Reine Söderlind fick istället glädja sig åt två debutanter. .

UT - 4 timmar sedan

Studenten skedde för 50 år sedan – nu träffas de igen

För 50 år sedan var det 92 glada studenter som tågade på Ulricehamns gator. Under lördagen träffades några av dem igen för mingel, företagsbesök och festmåltid. .

UT - 6 timmar sedan

Många nyfikna ulricehamnare ville vara med och fira hotell-jubileum

Hotell Bogesund slog under lördagen upp portarna för intresserade och fikasugna besökare. Förutom möjligheten att titta in i rummen så var marknadsstånden utanför entrén något som lockade. .

UT - 10 timmar sedan

Lägret kvar - kommunen bollas runt mellan myndigheter

Polisen hänvisar till kronofogdemyndigheten, som i sin tur bollat frågan tillbaka till polisen. Drygt fyra månader efter kommunens anmälan, står tiggarlägret i Ulricehamn kvar. .

UT - 14 timmar sedan

Blues i Varnum för fjortonde året

Blueskvällarna i Varnum har blivit något av en tradition i samhället. På söndag är det återigen dags och på scenen står Marino Valle band och Johanna Lillvik med Blues escape . .

UT - 14 timmar sedan

Klubbytet gav önskad effekt för Hedlund

För Hannes Hedlund började framgångarna när han bytte klubb från Ulricehamn mot Borås. I juli tog han sitt första SM-guld i mountainbike..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.