YA > Nyheter

Saturday, 17 August, 14:38

YA - 12 aug 19 kl. 15:35

Trafikbrott: Fortkörare utan giltigt körkortI fredags eftermiddags stoppades en man som körde 74 kilometer på en 40 kilometersträcka i Östra Hoby..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Östra Hoby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikbrott, Fortkörareutan , giltigt, körkort
Nyan - 20 sep 13 kl. 07:28

Böter och körförbud för fortkörare

I polisens rapport från torsdagen och natten till fredagen noteras tre fall av äventyrande av trafiksäkerheten.
I Hammarland körde en förare 120 kilometer i timmen på 90-väg. Personen fick böter och körförbud i tio dagar.

Nyan - 20 feb 18 kl. 16:44

Fortkörare kan förlora sin bil

Den unge mannen har haffats sex gånger av polis för att han kört bil trots att hans körkort hade dragits in. Nu vill åklagaren att hans bil förbryts till staten.
Mannen åtalades i går i tingsrätten för grovt äventyrande av trafiksäkerheten i november i fjol.

Expressen - 07 jun 19 kl. 11:02

Döms för trafikbrott – körde utan körkort

Travstjärnan Lutfi Kolgjini missade att han körde på en 90-väg.När han stoppades av polis var han uppe i 116 kilometer i timmen.Dessutom saknade han giltigt körkort.

UNT - 09 aug 12 kl. 15:29

Sju fortkörare av med körkort

En taxiförare förlorade både körkort och taxiförartillstånd sedan han kört 94 kilometer i timmen på en 50-sträcka. Han var en av sju fortkörare som blev av med körkortet i Helsingborgspolisens kontroller i går. (TT).

YLE - 04 jul 13 kl. 07:53

Flera fortkörare i morgontrafiken

Rörliga polisen i Vasa stoppade flera fortkörare i morgontrafiken mellan klockan 5 och 7. Fortkörare fastnade på motorvägen, riksväg 8, riksväg 18 och på väg 725. I Vassor i Korsholm körde en mansperson i 120 kilometer i timmen på ett område där begränsningen är 80 kilometer i timmen.

Nyan - 06 jul 16 kl. 06:26

Tre fortkörare fast

Under gårdagskvällen och natten rapporterar polisen att de tagit fast tre fortkörare. En som körde 93 kilometer i timmen på 70-väg på Getavägen i Saltvik, en som körde 67 kilometer i timmen på 50-väg på Nya Godbyvägen i Mariehamn och en som körde 73 kilometer i timmen på samma vägsträcka. Alla tre förare delgavs böter.

SN - 05 maj 13 kl. 21:44

Polisen tog fortkörare på löpande band

Under loppet av två timmar på söndagskvällen lyckades trafikpolisen bötfälla 10-15 fortkörare inne i centrala Gnesta. Tre personer blev av med sina körkort..

DN - 30 jan 14 kl. 06:00

Rattfulla och fortkörare kan få tillbaka körkortet

Rattfyllerister och fortkörare kan få tillbaka sina körkort. Just nu prövar svenska domstolar om det är förenligt med EU:s regler att både straffa någon och dra tillbaka körkortet. Frågan påverkar tiotusentals fall varje år..

Expressen - 23 maj 14 kl. 21:25

167 fortkörare togs av polisen i stor razzia

Skånepolisen genomförde natten till fredagen en stor trafikrazzia i länet. På några timmar ertappades 167 fortkörare, tre rattfyllerister och nio personer som körde utan körkort..

Dalarnas tidningar - 22 aug 14 kl. 11:06

Fler fortkörare på länsvägen

Efter torsdagens hastighetskontroll på länsväg 850 bötfälldes 20 förare – varav en skolskjuts – för fortkörning. Fyra körkort omhändertogs..

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Fortsatta protester i Hongkong

YA - 45 minuter sedan

Nike ändrar policy för gravida idrottare

Sportklädesjätten Nike fick rejäl kritik efter att flera sponsrade friidrottsstjärnor ansett att de blivit diskriminerade av företaget på grund av sina graviditeter. Nu har Nike ändrat sin policy..

YA - 45 minuter sedan

Jätteintresse för interrailkort

YA - 1 timme sedan

Trafikolycka: Cyklist i kollision med lastbil i hamnen

En trafikolycka har inträffat i hamnen där en cyklist har cyklat in i en öppnad lastbilsdörr på en stillastående lastbil. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.