UNT > Utrikes

Saturday, 24 August, 20:34

UNT - 12 aug 19 kl. 15:31

Ryktet om presidentens död var falsktFör en månad sedan spreds ett rykte över världen att Turkmenistans president Gurbanguly Berdymuchamedov var död..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Turkmenistans, Gurbanguly Berdymuchamedov

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ryktetom , presidentensdöd var , falskt
Nya Wermlands Tidningen - 03 dec 15 kl. 06:00

Rykte om matvägran på Selma var falskt

Ett envist rykte florerar om asylboendet på hotell Selma. 300 matportioner ska ha ratats för att rätten inte ”passade” flyktingarna.– Ryktet är falskt och illasinnat, säger en anställd på boendet..

Sydsvenskan - 12 aug 19 kl. 15:31

Ryktet om presidentens död var falskt

För en månad sedan spreds ett rykte över världen att Turkmenistans president Gurbanguly Berdymuchamedov var död. Trots att turkmenska medier kontrade med bilder och filmklipp på en semesterfirande president fortsatte ryktet att florera. På måndagen satt.

Helsingborgs Dagblad - 12 aug 19 kl. 15:31

Ryktet om presidentens död var falskt

För en månad sedan spreds ett rykte över världen att Turkmenistans president Gurbanguly Berdymuchamedov var död. Trots att turkmenska medier kontrade med bilder och filmklipp på en semesterfirande president fortsatte ryktet att florera. På måndagen satt.

GöteborgsPosten - 12 aug 19 kl. 15:32

Ryktet om presidentens död var falskt

För en månad sedan spreds ett rykte över världen att Turkmenistans president Gurbanguly Berdymuchamedov var död. Trots att turkmenska medier kontrade med bilder och filmklipp på en semesterfirande president fortsatte ryktet att florera..

Kristianstadsbladet - 01 mar 14 kl. 11:18

Falskt pedofilrykte om app

Rykten om en pedofil som kollar på barn genom en spelapp har oroat barn och föräldrar.Trios att experter avfärdar ryktena har Bris fått ta emot flera samtal från oroliga barn.
Spelet är en virtuell katt som går att prata med, möta i olika spel och bli vän med.

BT - 01 mar 14 kl. 11:19

Falskt pedofilrykte om app

Rykten om en pedofil som kollar på barn genom en spelapp har oroat barn och föräldrar. Trios att experter avfärdar ryktena har Bris fått ta emot flera samtal från oroliga barn.Spelet är en virtuell katt som går att prata med, möta i olika spel och bli vän med.

Nyheter 24 - 25 jan 11 kl. 22:37

Presidentens familj flyr landet


Den tippade efterträdaren till Gamal Mubarak har flytt Egypten och har enligt rykten landat i London för att undankomma de stora demonstrationerna som breder ut sig i Kairo och resten av landet. KAIRO. Gamal Mubarak, den egyptiska presidentens son, har flytt till London med sin familj, uppger arabiska nyhetsförmedlaren Akhbar al-Arab.

Expressen - 03 maj 16 kl. 16:33

Schumacher-ryktet: "Det är helt sjukt"

Ett falskt Sky News-konto spred en felaktig nyhetsbulletin som påstod att Michael Schumacher hade avlidit. Flera tusen blev lurade av ryktet – däribland det brittiska Schumacher-fanet Chris Morris. – Jag blir äcklad, det är helt sjukt, säger Morris till Daily Star.

BT - 26 apr 18 kl. 22:10

Boråspolis: "Jag inser att ryktet nått mina barns skola”

En Boråspolis blev falskt utpekad som pedofil – och en bild på den drabbade fick stor spridning på nätet. ”Jag inser att ryktet redan nått mina barns skola”, skriver han i ett pm..

Nerikes Allehanda - 22 okt 13 kl. 15:12

Falskt alarm om vit skåpbil

Rektorn för Engelska skolan gick i måndags ut och varnade barn och föräldrar för en person i en vit skåpbil. Men ryktet visade sig vara osant. Historien om den vita skåpbilen som modern vandringssägen lever vidare..

Expressen - 08 aug 15 kl. 09:03

Countrystjärnan slår tillbaka efter ryktet

Efter otrohetsrykten - nu hotar Blake Shelton att stämma magasinet In Touch. Han har, genom sina advokater, skickat ett brev till tidningen där allting påstås vara falskt, skriver TMZ. "Mr Shelton hade inte en sexuell relation eller affär av något slag med Ms Groves", skriver Shelton genom sina advokater..

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Oro för recession präglar G7-mötet

Den ökade protektionismen utmålas som ett allvarligt hot mot världsekonomin vid G7-mötet i Frankrike..

UNT - 2 timmar sedan

Expert: Robottester en markering mot USA

Ballistiska robotar från ryska atomubåtar, nordkoreanska kortdistansrobotar mot Japanska sjön och tester av en ny robottyp i Iran..

UNT - 4 timmar sedan

Våld efter relativt lugn i Hongkong

De protesterande i Hongkong möttes av batonger och tårgas i nya sammandrabbningar med polisen, och demonstranterna svarade med ett bombardemang av flaskor och bambukäppar..

UNT - 4 timmar sedan

Nya robottester i Nordkorea

För sjunde gången på kort tid har Nordkorea avfyrat vad som bedöms vara kortdistansrobotar..

UNT - 5 timmar sedan

Civila dödade i flyganfall i Libyen

Tre civila har dödats i ett flygangrepp strax söder om Libyens huvudstad Tripoli, uppger den internationellt erkända regeringen..

UNT - 6 timmar sedan

Tårgas och batonger mot protester i Hongkong

De protesterande i Hongkong möttes av batonger och tårgas i sammandrabbningar med polisen, och demonstranterna svarade med ett bombardemang av flaskor och bambukäppar..

UNT - 6 timmar sedan

Tusentals demonstrerar nära G7-mötet

Tusentals miljö- och antiglobaliseringsaktivister gör gemensam sak med Gula västarna och baskiska separatister i en marsch nära den franska staden Biarritz, där G7-ländernas ledare möts i dag..

UNT - 9 timmar sedan

Iransk tanker på väg mot Turkiet

Den omstridda iranska tanker som släpptes från Gibraltar i söndags är på väg mot Turkiet i stället för södra Grekland, visar sjödatatjänsten Marine Traffic..

UNT - 9 timmar sedan

Tårgas mot demonstranter i Hongkong

Fyra tunnelbanestationer har stängts i Hongkong under lördagen för att sätta käppar i hjulet för en planerad protestmarsch – men tusentals tågar ändå..

UNT - 9 timmar sedan

Rysk provskjutning från atomubåtar

Ballistiska robotar har avfyrats från ryska atomubåtar i polarregionen i Arktiska havet och från Barents hav under en militärövning, meddelar landets försvarsdepartement..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.