UT > Nyheter

Saturday, 24 August, 10:50

UT - 12 aug 19 kl. 15:28

Svaläng tog guld på CykelvasanDet blev en blidsbergare högst upp på pallen efter målgången av Cykelvasan i Mora i lördags. Anders Svaläng genomförde loppet på tre timmar, åtta minuter och sex sekunder - vilket räckte till segern i motionsklassen..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Cykelvasan, Mora, Svaläng

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svaläng, tog, guld, Cykelvasan
DN - 06 okt 15 kl. 14:09

Svalöv tog treårig flicka från hennes mamma

Socialnämnden i Svalövs kommun har åter tagit en treårig flicka från hennes mamma, trots att domstolar gång på gång har underkänt kommunens beslut i frågan. Svalöv har nu bestämt att flickan tills vidare inte får ha någon kontakt med sin mamma..

Skånskan - 09 jul 16 kl. 15:54

Svalöv slog till med dubbla guld

SVALÖV Svalövs BK har något stort på gång.
Inte minst bland klubbens 13 och 14-åringar.
Vid senaste upplagan av Skadevi Cup såg gängen till att plocka hem oväntade, men mycket välförtjänta guldmedaljer.

Skånskan - 20 okt 16 kl. 10:45

Svalöv får tvångsplacera ensamkommande flykting

SVALÖV Efter upprepade problem med aggressivt och okontrollerat beteende tvångsplacerade Svalövs kommun en ensamkommande flykting på institutionsvård. Beslutet var korrekt, slår domstol nu fast.Det handlar om en person från Afghanistan som uppgett sin ålder till 16 år.

Helsingborgs Dagblad - 19 aug 16 kl. 22:22

Svalöv tog säsongens största seger

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 15 kl. 08:59

Guld, Silver och Brons till Svalöv SKF

Guld, Silver och Brons till Svalöv SKF. En lyckad dag för Svalöv Skytteförenings Kpist skyttar på KA 2-träffen i Rosenholm. Denna dag gav en fantastig utdelning i banskjutning då Göran Andersson vann seniorklassen på fina 409 p och fick därmed guldet.

Skånskan - 19 maj 16 kl. 16:22

Nytt SM-guld för Svalövs starke man

SVALÖV Svalövs Atletic Club har fått en ny svensk mästare – igen.
Styrkelyftaren Anders Andersson slog till på Veteran-SM i Eskilstuna och tog därmed sitt fjärde guld.– Det gick lättare än vad jag trott.

Skånskan - 30 nov 17 kl. 13:01

Nicklas Nielsen tillbaka i Svalövs BK

FOTBOLL Nicklas Nielsen, 25 år i måndags, sluter cirkeln och återvänder till Svalövs BK. Efter två år i Kågeröds Boif och ett i Hittarps IK vänder skyttekungen hem och spelar division 5-fotboll 2018 i sin moderklubb. ERWP.

Skånskan - 04 maj 18 kl. 15:51

Våldsamt skräckdygn när ung Svalövsbo torterades

SVALÖV/LANDSKRONA Kvällen började trevligt med kinamat på en krog och sedan nattklubbsbesök för en 22-årig Svalövsbo som en decemberkväll i fjol tog bussen till Landskrona för att gå ut tillsammans med en kompis.
Men det slutade med ett skräckdygn när fyra Landskronaungdomar förde honom till ett hus i utkanten av kommunen där han torterades.De anklagade honom för att ha stulit 150 gram cannabis och han plågades med kolsyrepistol och slagträn och blev itvingad knark för att betala den skuld de ansåg att han hade.

Skånskan - 13 dec 18 kl. 13:24

Issa Manglind siktar högt med Svalövs BK

FOTBOLL Med en välbekant profil som ny huvudtränare tar Svalövs BK sats mot ett framgångsrikt fotbollsår 2019.
– Det är klart att vi siktar högt, men att vinna en serie, oavsett vilken nivå det är på, är aldrig lätt, påpekar Issa Manglind, som fått förtroendet att ta över som tränare i division 5-laget Svalövs BK.I Svalövs BK har Issa Manglind ersatt Thorbjörn Valdsgaard, som misslyckades att lotsa det favorittyngda laget till division 4.

Skånskan - 26 jun 19 kl. 15:43

Anrik tennisbana jubilerar i Svalöv

Svalöv Trots att tennisbanan är placerad just intill järnvägen i centrala Svalöv, är det inte alla som över huvud taget vet att den finns.
Märkligt kan tyckas, med tanke på att Svalövs tennisbana jubilerar nästa år. 99-åringen fyller hundra och minnet av invigningen 1920 ska uppmärksammas.

Fler nyheter från UT

UT - 45 minuter sedan

Lägret kvar - kommunen bollas runt mellan myndigheter

Polisen hänvisar till kronofogdemyndigheten, som i sin tur bollat frågan tillbaka till polisen. Drygt fyra månader efter kommunens anmälan, står tiggarlägret i Ulricehamn kvar. .

UT - 4 timmar sedan

Blues i Varnum för fjortonde året

Blueskvällarna i Varnum har blivit något av en tradition i samhället. På söndag är det återigen dags och på scenen står Marino Valle band och Johanna Lillvik med Blues escape . .

UT - 4 timmar sedan

Klubbytet gav önskad effekt för Hedlund

För Hannes Hedlund började framgångarna när han bytte klubb från Ulricehamn mot Borås. I juli tog han sitt första SM-guld i mountainbike..

UT - 9 timmar sedan

Debatt: Hushållen får betala priset för ny kärnkraft

Moderaterna och Kristdemokraterna har hotat att lämna den blocköverskridande energiöverenskommelsen om det inte satsas på kärnkraft i Sverige. De kräver också att målet om 100 procent förnybar elproduktion till 2040 ska ersättas med ett mål om ett fossilfritt elsystem..

UT - 9 timmar sedan

Insändare: Ska landsbygden leva?

Om landsbygden ska leva, måste grusvägarna bli bättre..

UT - 9 timmar sedan

Insändare: Kommunalt förfall i Gällstad

När man kommer från Ulricehamn till Gällstad ligger på höger sida av väg 157 en gård byggd i tidstypisk arkitektur från 1860-talet, ”Bonna Svenssons”. Fram till för några år sedan var gården en välskött fastighet med stor trädgård omgiven av stora lönnar. .

UT - 9 timmar sedan

Jörgen Wester: Ett leende säger mer än priset…

Hur viktigt tycker du att bemötandet i en affär är? För mig har det i vissa fall blivit helt avgörande. Om jag handlat, vad jag handlat – och om jag efter besöket blir en återkommande kund..

UT - 11 timmar sedan

Dalstorp tar emot ”seriens bästa lag” på Dalshov

Karlskrona och Husqvarna må ha fler poäng, men frågar man Dalstorps tränare Morgan Örn är IFK Berga seriens bästa lag. På lördagseftermiddagen tar hans lag emot Kalmarklubben på Dalshov..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.