BT > Nyheter

Wednesday, 21 August, 03:36

BT - 12 aug 19 kl. 15:20

Gränslöst lustspel tar plats på HemgårdenNästa föreställning på Hemgården blir ett lustspel som utspelar sig under slutet av andra världskriget. Premiär blir den 12 oktober..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Hemgården

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gränslöst, lustspel, tarplats på , Hemgården
BT - 05 apr 13 kl. 00:09

Var går gränsen för välfärden?

Tiggarnas närvaro utmanar vårt sätt att se och hantera nöden i vår närhet Härom dagen fick jag Boråsprästen Magnus Abrahamsons bok Brott och förlåtelse på mitt skrivbord. Som fängelsepräst har han ofta fått frågan om Gud förlåter ?mördare, våldtäktsmän och pedofiler?.

YA - 20 feb 14 kl. 03:58

Där vården fungerar

Du ramlade i vår famn. Så sa en av sköterskorna som samlats omkring mig och hennes leende var varmt.
Det var när jag hade svimmat i sjukhuskorridoren vid Centralsjukhuset i Kristianstad.

BT - 18 okt 13 kl. 00:55

Goda skäl för gränslös ilska

I sista avsnittet av SVT:s Arga doktorn berättade Lennart om sin långa kamp för att först få en diagnos och sedan få relevant behandling för sin hjärntumör. När han nu vill genomgå nya operationer för att återfå rörlighet i sitt förlamade ansikte, vill han att dessa ska utföras av en erkänd specialist i Stockholm. Han har alla skäl i världen till detta eftersom han på goda grunder misstror Sahlgrenska i Göteborg efter fem misslyckade operationer.

YLE - 27 jan 16 kl. 17:43

Flyktingkrisen utmaning för den nordiska välfärden

Flyktingkrisen och det gränslösa Norden stod på agendan när Nordiska rådets första session i år samlade parlamentariker från alla nordiska länder i Helsingfors. Samtidigt har gränskontroller igen införts vid nordiska gränser för första gången på 60 år. Gränskontrollerna mellan Sverige och Danmark har upprört många nordbor.

Kristianstadsbladet - 20 apr 13 kl. 06:30

Gränslöst med Pågatågen

Foto: Lasse Ottosson
Gränser skapar ordning i tillvaron. Men gränser kan också skapa onödiga hinder, vilket tyvärr händer allt för ofta.
I onsdags fattade regionstyrelsen i Blekinge beslut om att Pågatågen senare i år ska gå över länsgränsen och köra till Sölvesborg.

DalaDemokraten - 05 mar 17 kl. 09:00

Gränslös skoterutflykt i norr

Organisationen SOND (Snöskoterområde Norra Dalarna) kommer att under mars inviga sin nya betalskoterled från Fjätervålen upp till Storfjäten.
En sträcka på cirka åtta km. I Storfjäten, vid parkeringen vid gården Falkas (där landsvägen tar slut), ansluter den nya leden till den gamla som leder till bland annat raststugorna vid Hågntjärn vid foten av Sömlingshågna (Dalarnas näst högsta fjäll) drygt en mil från Storfjäten..

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

YLE - 15 dec 15 kl. 07:00

En sandstorm i den rosa öknen

En poetisk reseguide och en molande sorgesång - detta får man i en poetisk dubbelvolym signerad Eva-Stina Byggmästar och Gurli Lindén. Poeterna Eva-Stina Byggmästar och Gurli Lindén står bakom förlaget Minimal som startades för två år sedan med avsikt att ge ut lyrik. Hittills har Minimal förlag gett ut några diktsamlingar av författarna själva, och i höst publicerar man en dubbelvolym med Byggmästars diktsamling Den rosa öknen och Lindéns lyrikverk Sandstorm.

Nyan - 11 maj 17 kl. 20:33

De kan vinna Julias makeover

Här är alla nominerade i Nyans och Hair by Julias morsdags-tävling!
Jag vill nominera min älskade mamma Solveig Gustafsson som verkligen är VÄRLDENS bästa mamma. Vi har gått igenom saker hon och jag som har format oss till personerna vi är idag, men jag hade inte varit nån över huvudtaget om jag inte hade haft min mamma vid min sida.

YLE - 20 nov 16 kl. 06:00

Essä: 1946 - året då världen älskade Amerika

I sin kulturessä skriver Stefan Brunow om Europa just nu; om ett politiskt fiasko, om en humanism som är som ett sockerpiller, om desperata människor som röstar på politiska clowner eller flyr mot en hopplös framtid. De barn som den 23-åriga Stig Dagerman mötte i det besegrade Tysklands ruinstäder är nu åldringar och Tredje rikets sista vittnen. En nyläsning av reportageboken Tysk höst påminner oss om hur Europa skulle se ut utan USA.

Fler nyheter från BT

BT - 2 timmar sedan

Medelåldershjärnan känslig för högt blodtryck

Redan i tidig medelålder är hjärnan känslig för ett högt blodtryck och de förändringar i hjärnans funktioner som kan uppstå senare i livet på grund av detta. Därför bör människor rutinmässigt kontrollera sitt blodtryck redan före 40 års ålder, anser forskare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.