SR > Nyheter

Saturday, 24 August, 20:37

SR - 12 aug 19 kl. 15:19

21-åringen nekar till brott – vill släppas fri



Mannen som misstänks för bland annat terrorbrott och mord på sin styvsyster utnyttjar rätten att inte behöva förklara sig..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 21-åringen, nekartill , brottvill , släppas, fri
SvD - 17 jun 15 kl. 21:26

Häktad för mordet på Lisa vill släppas

Den yngre brodern, 31-åringen, vill nu släppas ur häktet efter att under onsdagseftermiddagen suttit i möte med sin offentliga försvarare. – Jag har fått instruktioner om att överklaga häktningsbeslutet, säger advokaten Thomas Ört till Aftonbladet..

Barometern - 05 nov 18 kl. 16:17

Misstänkt för mordförsöket nekar

19-åringen som misstänks för mordförsöket på en 40-åring i lördags förnekar brott. På tisdagen ska åklagare bestämma om han ska släppas eller begäras häktad..

Skånskan - 03 apr 19 kl. 15:00

Bytte riktiga mot fiktiva brott

Efter 20 år som polis fick Cecilia Sahlström nog, bytte karriär och började dessutom skriva kriminalromaner på fritiden. I dagarna kommer hennes tredje, Pojken som försvann, och redan i december kommer nästa.
– Det enda jag tycker är besvärligt är när det är tråkigt, säger hon.

BT - 16 apr 14 kl. 17:03

Inget lagbrott att släppa 34-åringen

Det blir ingen förundersökning gällande jouråklagarens agerande före dödsskjutningen av 34-åringen i Uppsala förra veckan. – Jag har kommit fram till att det inte finns anledning att anta att jouråklagaren gjort sig skyldigt till något brott, säger chefsåklagare Mats Åhlund vid riksenheten för polismål till SVT Uppland. Han hänvisar till att åklagaren inte brutit mot någon regel, att det är en bedömningsfråga om en gripen ska anhållas eller friges.

Expressen - 25 aug 15 kl. 11:13

Nekar till attacken mot Hagamannen

Mannen som har anhållits som misstänkt för överfallet med golfklubba mot Hagamannen Niklas Lindgren nekar till anklagelsen. – Han förnekar gärningen. Han är oförstående, säger advokat Thomas Öberg till Expressen.

Sydsvenskan - 24 apr 15 kl. 18:11

Tidigare Guantanamofånge kan släppas

En 28-årig kanadensisk medborgare, som tidigare var den yngsta fången i det amerikanska fånglägret på militärbasen Guantanamo på Kuba, kan släppas på fri fot i början av maj.Efter att ha hållits inspärrad sedan 2002, då mannen greps i Afghanistan, dömdes han 2010 till åtta års fängelse av en amerikansk militärdomstol — för bland annat mord, stöd till terrorister och spionage.En domstol i Alberta i Kanada, dit mannen flyttades efter tio års fångenskap på Guantanamo, har nu beviljat 28-åringen borgen under tiden han överklagar domen.

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 15 kl. 18:11

Tidigare Guantanamofånge kan släppas

En 28-årig kanadensisk medborgare, som tidigare var den yngsta fången i det amerikanska fånglägret på militärbasen Guantanamo på Kuba, kan släppas på fri fot i början av maj.Efter att ha hållits inspärrad sedan 2002, då mannen greps i Afghanistan, dömdes han 2010 till åtta års fängelse av en amerikansk militärdomstol — för bland annat mord, stöd till terrorister och spionage.En domstol i Alberta i Kanada, dit mannen flyttades efter tio års fångenskap på Guantanamo, har nu beviljat 28-åringen borgen under tiden han överklagar domen.

Skånskan - 12 nov 15 kl. 10:12

Anhållne 57-åringen har släppts på fri fot

LUND/HÖRBY Den 57-årige man som anhållits för mordet på sexårige Emil Rittbo kommer inte att häktas. Åklagaren beslutade på torsdagsmorgonen att mannen skulle släppas.
Men misstankarna mot 57-åringen kvarstår enligt kriminalkommissarien Börje Sjöholm.

Cornucopia - 22 dec 16 kl. 13:37

Polisen 25% sämre sedan 2011 på att utreda brott - semester-Eliasson orkar inte kommentera

Polisen lämnade i november 25% färre brott vidare till åklagaren än 2011 och 5% mindre än 2015. Polischefen Dan Eliasson vill med sin sexsiffriga lön inte bemöda sig att kommentera det hela och inrikesminister Ygeman har tidigare hävdat "kraftfulla åtgärder" om problemet inte är löst till årsskiftet. Vilket vi vet är tomma ord från Ygeman som faktiskt inte genomfört ett dugg av värde under sina år som minister, men pratar desto mer.

ÖstersundsPosten - 04 maj 14 kl. 18:15

Gerry Adams kommer att frisläppas

Sinn Féins partiledare Gerry Adams kommer att släppas fri efter att ha hållits gripen av polis på Nordirland sedan i onsdags, rapporterar brittiska BBC. Adams har förhörts om mordet på Jean McConville 1972, men misstänks inte för brott..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Moskvas lokaltrafik stämmer oppositionspolitiker

Moskvas lokaltrafik och vägmyndigheten stämmer de oppositionspolitiker som pekats ut som ledare för demonstrationerna i sommar. Bolagen kräver ett par miljoner kronor i kompensation för störningar i trafiken..

SR - 3 timmar sedan

Anställda vid Arlanda kritiserar gränskontrollen

Anställda vid Arlanda vittnar om allvarliga brister i gränskontrollerna – liknar inpassagen till Sverige vid "öppna dörrar"..

SR - 5 timmar sedan

Åkesson kritiserar KD:s migrationspolitik

När Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson sommartalade i Sölvesborg i eftermiddag kritiserade han Kristdemokraternas migrationspolitik..

SR - 5 timmar sedan

"Inför utreseförbud för unga som riskerar tvångsgifte"

Jämställdhetsminister Åsa Lindhagen vill införa ett utreseförbud för unga som riskerar att föras utomlands för att tvångsgiftas eller könsstympas..

SR - 6 timmar sedan

Iransk tanker på väg mot Turkiet

Det iranska tankfartyget som frisläpptes av Gibraltar i torsdags har bytt kurs och är på väg mot en hamn i Turkiet, rapporterar nyhetsbyrån AP..

SR - 7 timmar sedan

Oenigt G7 möts i Biarritz

Klimatet, Iran, handel och skatt på IT-jättar. Det är ämnen som G7-länderna är oeniga om när de möts i Frankrike lördag – måndag..

SR - 8 timmar sedan

Misstänkt för hot mot universitet förnekar

Den man i 25-årsåldern som greps i fredags efter att det framförts hot mot Linköpings universitet nekar till brott. Han är misstänkt för grovt olaga hot och vapenbrott..

SR - 9 timmar sedan

Tårgas mot demonstranter i Hongkong

Fyra tunnelbanestationer har stängts i Hongkong under lördagen för att sätta käppar i hjulet för en planerad protestmarsch — men tusentals tågar ändå..

SR - 11 timmar sedan

Kartläggning: Längre jobbpendling – högre lön

Män pendlar i snitt sju kilometer längre än kvinnor, enligt en ny kartläggning. Och ju längre man pendlar, desto högre är lönen..

SR - 13 timmar sedan

USA:s svar: Höjer strafftullar på kinesiska varor igen

USA svarar nu på beskedet från Kina om höljda tullar på amerikanska varor..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.