Sydöstran > Nyheter

Saturday, 24 August, 22:21

Sydöstran - 12 aug 19 kl. 15:00

Hemlös man tillbaka i trapphus – anmäls på nyttDen hemlöse man, som under förra hösten och vintern spred skräck bland boende i bostadsområdet Älgbacken, verkar vara tillbaka i bostadsområdet..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Älgbacken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemlösman tillbaka i , trapphus, anmäls, nytt
Helsingborgs Dagblad - 14 aug 12 kl. 15:22

Simmare stödjer Hemlösas hus

Även i år ska simmare från både Danmark och Sverige utmana varandra i att ta sig över Sundet. Nytt för i år är att arrangemanget har förlagts till två dagar. Först ut är motionärerna som simmar lördagen den 1 september.

Skånskan - 11 maj 16 kl. 11:00

Humor och kärlek à la Emmy Abrahamson

Litteratur Emmy Abrahamson brukar gapskrattar för sig själv när hon skriver sina böcker. Efter fyra populära ungdomsromaner är det dags för den första romanen för vuxna, Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske, och även här står humorn i centrum. Och en annorlunda och sann kärlekshistoria.

Skånskan - 22 mar 19 kl. 15:00

Malmö ska vara hållbart

Som en del av den dynamiska Öresundsregionen har Malmö en unik potential för tillväxt och utveckling. Malmö är också en segregerad stad. De senaste åren har stadens hemlöshet ökat.

SVT Debatt - 19 feb 14 kl. 15:16

Jag får aldrig chansen att känna mig hemma

BOSTADSBRIST Jag rör mig flyktigt genom staden utan att få möjlighet att stanna någonstans. Uppenbarligen är det inte meningen att jag ska bo någonstans på riktigt, som en vuxen person. Jag är snart 22 år och uppvuxen i Stockholm.

Trelleborgs Allehanda - 23 apr 14 kl. 14:22

Rebecca & Fiona: Vänstern, förena er!

De turnerar i USA och hänger med superkändisen Paris Hilton. Men Rebecca & Fiona är ingen jetset-duo. Under deras spektakulära scenkläder bultar två socialisthjärtan.

Kristianstadsbladet - 23 apr 14 kl. 14:22

Rebecca & Fiona: Vänstern, förena er!

De turnerar i USA och hänger med superkändisen Paris Hilton. Men Rebecca & Fiona är ingen jetset-duo. Under deras spektakulära scenkläder bultar två socialisthjärtan.

BT - 21 nov 14 kl. 05:55

243 försvann - anhöriga kräver svar

Över 100 familjer, varav många i Sverige, kräver nu svar på vad som hände med en båt som försvann i juni i Medelhavet med 243 människor ombord. Därför polisanmäler de nu en utpekad människosmugglare.Representanter för 17 svensk-eritreanska familjer från hela Sverige har nu tillsammans vänt sig till polisen i Stockholm för att anmäla en man som de hävdar arrangerade deras anhörigas flykt från Libyen den 28 juni över havet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Katarina hjälper både ensamkommande flyktingbarn – och deras gode män#ELDSJÄLARBli god man

ELDSJÄLAR. Omkring 8 000 barn och unga. Så många väntas, enligt Migrationsverkets prognos, komma som ensamkommande till Sverige för att söka asyl under 2015.

Skånskan - 09 nov 15 kl. 17:24

Fler volontärer behövs

Lund Svenska kyrkan söker fler volontärer till det natthärbärge som ska öppna i Helgeandsgården den 1 december.– Vi är ännu inte tillräckligt många för att kunna ha öppet alla nätter i veckan, säger Helena Ekhem, församlingsherde i Helgeand.
Planeringen för ett härbärge i källaren till församlingshemmet inleddes redan förra vintern.

YLE - 23 apr 16 kl. 06:34

Stadsstyrelsen grälar om att neka romer natthärbärge

Staden uppfyller sin skyldighet att erbjuda nödinkvartering till alla som behöver det. Så lyder en formulering i stadens förslag till svar till biträdande justitieombudsmannen. Men många ledamöter i stadsstyrelsen håller inte med.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Ringostarr Treb ostoppbar i Sundsvall

Ringostarr Treb gick inte att stoppa i Sundsvall open trot på Bergsåker. Nioåringen ledde loppet från start till mål och hyllades av sin tränare Jerry Riordan..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Stavfiasko för Bengtsson i Paris

Sydöstran - 45 minuter sedan

Oavgjort för Real Madrid mot Valladolid

Sydöstran - 1 timme sedan

Lörby blev snuvade på två poäng

Så var Stefan Lundgrens känsla efter matchen. Lörby hade en tvåmålsledning men kunde inte hålla tätt. Matchen mot Växjö DFF Akademi slutade oavgjort.

Sydöstran - 1 timme sedan

Rusning till Australiens hjärta inför förbud

Som en hägrande jättejuvel reser sig Uluru, även känd som Ayers Rock, ur det platta ökenlandskapet. Men utsikten uppifrån Australiens nationalklenod, världens största klippa, kan förbli en hägring för den som inte skyndar sig – i slutet av oktober förbjuds turistklättring för alltid..

Sydöstran - 1 timme sedan

Skogsbrand på grekisk ö – svenskar evakueras

Ett område på den grekiska ön Samos evakueras sedan en skogsbrand brutit ut i närheten av byn Pythagorion, uppger flera medier. Resebyrån Apollo har evakuerat svenskar från tre hotell i området..

Sydöstran - 1 timme sedan

"Black panther 2" har fått premiärdatum

Sydöstran - 1 timme sedan

Tiotusentals tågade i Dresden mot rasismOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.