DI > Ekonomi

Saturday, 24 August, 19:36

DI - 12 aug 19 kl. 14:45

Nordea ser snudd på dubblingspotential i mid cap-bolagBilprovningsbolaget Opus stiger på måndagsbörsen med hjälp av en positiv analys där köpråd upprepas för aktien..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Opus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, ser, snudd, dubblingspotentiali , mid, cap-bolag
Dagens PS - 27 sep 17 kl. 11:14

Nordea ser ökad risk för boprisfall

Här är bakgrunden till storbankens oro. Nordea konstaterar i en färsk konjunkturrapport – som refereras av Di – att bostadsbyggandet är på den högsta nivån på 25 år i Sverige. ”Vi bygger väldigt mycket i alla regioner, även i de delar av länder där befolkningen inte utvecklas lika starkt”, säger Susanne Spector, senioranalytiker på banken, enligt Di.

YLE - 08 dec 16 kl. 11:01

Nordea ser ljusare på ekonomin

Finanskoncernen Nordea ser ljusare på framtiden men någon mer hållbar återhämtning är ändå inte i sikte. Ekonomin kommer att växa med en procent nästa år och med 0,8 procent år 2018. Nordea har skrivit upp prognosen en aning sedan i höstas.

Affärsvärlden - 13 feb 17 kl. 09:35

Nordea ser en risk för att Capio

Nordea ser en risk för att vårdbolaget Capio kommer att drabbas av ytterligare prissänkningar i Frankrike under 2017 som bolaget inte väntas kunna kompensera sig för. Lägre skatt väntas delvis kunna kompensera för franska prissänkningar. Men som en följd av utvecklingen ser banken en nedsida för marginalerna.

Affärsvärlden - 02 sep 15 kl. 09:18

Nordea ser köpläge i norska oljeservicebolag

Nordea ser i en färsk analys att de större bolagen inom oljeservice med en stark balansräkning sannolikt inte har några behov av ytterligare kapital. Något som också leder till en köprekommendation för bland andra Aker Solutions och Subsea 7..

Affärsvärlden - 20 jul 16 kl. 09:15

Nordea ser ingen anledning att ändra utdelningspolicy

Nordea ser i dagsläget ingen anledning att ändra på sin utdelningspolicy..

DI - 07 dec 18 kl. 15:39

Nordea ser upp till 140 procents uppsida i Serneke

Nordea ser ett rättmätigt värde för Serneke i intervallet 80-120 kronor, enligt en uppdragsanalys. Det kan jämföras med fredagseftermiddagens kurs på 50,10 kronor..

DI - 11 jul 19 kl. 09:13

Nordea ser betydande nedsida i Getinge

Nordea ser en betydande nedsida i Getinge och inleder bevakning med säljrekommendation på torsdagen..

Kristianstadsbladet - 04 feb 14 kl. 06:17

Nordea ser över Israel-innehav

Flera europeiska pensionsfonder har dragit sig ur och svartlistat bolag som bidrar till illegala bosättningar i Israel.Men Nordea, som investerat i två israeliska banker, vill träffa bankerna innan något beslut fattas.
Israels bosättningar på ockuperad mark är en av stötestenarna i fredssamtalen med palestinierna, och illegala enligt internationell rätt.

Trelleborgs Allehanda - 04 feb 14 kl. 06:17

Nordea ser över Israel-innehav

Flera europeiska pensionsfonder har dragit sig ur och svartlistat bolag som bidrar till illegala bosättningar i Israel.Men Nordea, som investerat i två israeliska banker, vill träffa bankerna innan något beslut fattas.
Israels bosättningar på ockuperad mark är en av stötestenarna i fredssamtalen med palestinierna, och illegala enligt internationell rätt.

Opinionen.se - 04 feb 14 kl. 06:24

Nordea ser över Israel-innehav


Flera europeiska pensionsfonder har dragit sig ur och svartlistat bolag som bidrar till illegala bosättningar i Israel. Men Nordea, som investerat i två israeliska banker, vill träffa bankerna innan något beslut fattas. Israels bosättningar på ockuperad mark är en av stötestenarna i fredssamtalen med palestinierna, och illegala enligt internationell rätt.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Macrons budskap på toppmötet: Alla förlorar på handelsoron

Den ökade protektionismen utmålas som ett allvarligt hot mot världsekonomin vid G7-mötet i Frankrike..

DI - 1 timme sedan

Experterna: Tullsmockor bäddar för börsfall – så ska du agera

Nya kursfall hotar direkt när börsen öppnar igen på måndag efter upptrappningen av handelskriget mellan Kina och USA..

DI - 2 timmar sedan

Skådespelarpolarna möts i filmen som skrämt privata investerare

Sedan tonåren har Matias Varela och Gustaf Skarsgård varit bröder och vapen­dragare. Relationen bygger på total uppriktighet..

DI - 2 timmar sedan

Gradvall: ”Att vara älskad av alla är inte vägen till framgång”

Det handlar inte om hur saker och ting är. Det handlar om hur de uppfattas. Sell the myth, not the facts..

DI - 2 timmar sedan

Nordkorea har avfyrat robotar

För sjunde gången på kort tid har Nordkorea avfyrat vad som bedöms vara kortdistansrobotar. De två projektilerna slog ned i Japanska sjön, utanför den japanska ekonomiska zonen,.

DI - 3 timmar sedan

Tusk varnar Trump: Handelskrig leder till recession

EU-rådets avgående ordförande Donald Tusk varnade USA:s president Donald Trump för konsekvenserna av eskalerande handelkrig inför lördagskvällens G7-möte..

DI - 4 timmar sedan

Telia pressar leverantörer att leva upp till kraven

Hållbara investeringar är redan en het trend. Nu vill Telia använda sina upphandlingar för att öka tempot i klimatarbetet..

DI - 4 timmar sedan

Nya sammandrabbningar i Hongkong

De protesterande i Hongkong möttes av batonger och tårgas i sammandrabbningar med polisen, och demonstranterna svarade med ett bombardemang av flaskor och bambukäppar. ”Fredliga….

DI - 5 timmar sedan

Åkesson kritiserar Busch Thor: ”Ta ansvar på riktigt”

SD-ledaren Jimmie Åkesson uppmanar KD-ledaren Ebba Busch Thor att sätta ned foten om migrationspolitiken. ”Det är dags för henne att ta ansvar på riktigt”, sade han i sitt….

DI - 5 timmar sedan

Tusentals demonstrerar nära G7-mötet

Tusentals miljö- och antiglobaliseringsaktivister gör gemensam sak med Gula västarna och baskiska separatister i en marsch nära den franska staden Biarritz, där G7-ländernas….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.