Skånskan > Nyheter

Saturday, 24 August, 02:45

Skånskan - 12 aug 19 kl. 14:30

Bilinbrott utan spårSKURUP När ägaren tittade till sin bil på lördagen stod dörrarna på vid gavel.
Klart var att någon under natten tagit sig in i bilen, men det fanns inga brytmärken på dörrarna.
Det framgår inte av polisanmälan om någonting stulits ur bilen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SKURUP När

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilinbrottutan , spår
Västerbottens Folkblad - 15 okt 11 kl. 11:14

Många bilinbrott i Skellefteå

SKELLEFTEÅ Polisen har tagit emot många anmälningar om bilinbrott det senaste dygnet. SKELLEFTEÅ Polisen har tagit emot många anmälningar om bilinbrott det senaste dygnet. Med höstmörkret ökar antalet bilinbrott.

Magazin24 - 29 dec 12 kl. 20:37

Bilinbrott och försök till bilinbrott i Arboga

Mellan den 21 och 22 inträffade ett bilinbrott på Österled i Arboga. Den 23 december upptäcktes ett försök till bilinbrott på Ahllöfsgatan i Arboga. En Volvo stod parkerad vid Österled i Arboga under natten mellan den 21 och den 22 december.

Västerbottens Folkblad - 08 apr 12 kl. 08:48

Dubbla bilinbrott i Ursviken

URSVIKEN Natten till söndag utsattes en person i Ursviken för dubbla bilinbrott. URSVIKEN Natten till söndag utsattes en person i Ursviken för dubbla bilinbrott.  Inbrotten anmäldes vid 08.

Kristianstadsbladet - 14 jan 13 kl. 14:26

Flera bilinbrott i helgen

Foto: Scanpix
Elva bilinbrott i Hässleholmstrakten har anmälts efter helgen. Både i Hässleholm, Tyringe, Bjärnum och Sösdala har bilägare upptäckt krossade rutor och uppbrutna lås.
I något fall har en bilstereo eller en gps stulits och i vissa fall har tändningslåset manipulerats eller kablar under ratten dragits ut.

YA - 29 jul 13 kl. 14:19

Våg av bilinbrott i helgen

Under helgen inträffade sju bilinbrott runt om i Sjöbo och förfarandet visade sig vara detsamma i samtliga fall. En ruta krossas och därefter töms bilen på värdesaker.
De flesta av inbrotten har skett på parkeringarna vid Snogeholmssjön, Övedskloster och Vombsjön.

Kristianstadsbladet - 11 sep 13 kl. 16:26

Bilinbrott kan fälla våldtäktsman


DNA-prov från ett bilinbrott i Vimmerby i somras har lett till att en 17-åring kopplats till två grova våldtäkter förra året.Pojken häktades på onsdagen vid Varbergs tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för våldtäkterna.Det var under två dygn i juli i fjol som två kvinnor utsattes för övergreppen.

BT - 11 sep 13 kl. 16:28

Bilinbrott kan fälla våldtäktsman

DNA-prov från ett bilinbrott i Vimmerby i somras har lett till att en 17-åring kopplats till två grova våldtäkter förra året. Pojken häktades på onsdagen vid Varbergs tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för våldtäkterna.Det var under två dygn i juli i fjol som två kvinnor utsattes för övergreppen.

Trelleborgs Allehanda - 24 mar 14 kl. 18:28

Flera bilinbrott polisanmälda

Polisen fortsätter att få in anmälningar om bilinbrott på Söderslätt. Flera fordon har drabbats de senaste dagarna.
På en bil parkerad på Björkevägen i Trelleborg slog någon sönder en ruta på förarsidan.

Skånskan - 16 jul 14 kl. 16:18

Två greps för bilinbrott

Två män greps av polisen på Silogatan i Sjöbo strax innan kl 1 natten till onsdagen misstänkta för bilinbrott, försök till bilinbrott och narkotikabrott. De båda männen är 18 och 22 år gamla, från trakten och välkända av polisen.

En person hade sett hur de bröt sig in i en bil på Silogatan genom att krossa rutan till bilen.

Sydsvenskan - 04 aug 15 kl. 11:41

161 bilinbrott — på ett år

En 50-årig man i västra Sverige misstänks för 161 bilinbrott under ett år och 50 smitningar från bensinnotor, skriver gp.se. Han beskrivs av åklagaren som en notorisk biltjuv.

Helsingborgs Dagblad - 04 aug 15 kl. 11:41

161 bilinbrott — på ett år

En 50-årig man i västra Sverige misstänks för 161 bilinbrott under ett år och 50 smitningar från bensinnotor, skriver gp.se. Han beskrivs av åklagaren som en notorisk biltjuv.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 6 timmar sedan

Hon följde sin designerdröm

modedesigner. Hon säger att hon alltid känt sig annorlunda och att ingen tog henne på allvar när hon berättade att hon ville bli modedesigner.Men i dag har Felicia Bexell från Ulvs utanför Perstorp en examen från Textilhögskolan i Borås och examenskollektionen kommer att visas både i Stockholm och i London.

Skånskan - 8 timmar sedan

Hel byggnadsställning stals

Hörby Byggarbetarna på ett bygge i nordvästra Hörby fick sig förmodligen något av en överraskning när de kom till jobbet onsdagen den 21 augusti.
Någon gång mellan föregående arbetsdagens slut tills dess att de kom till jobbet på onsdagsmorgonen hade en eller flera okända personer haffat en hel byggnadsställning ”med tillhörande delar såsom hjul och någon slags plattform” från bygget.
Hur stor ställningen var, hur mycket den var värd eller hur tjuvarna ens bar sig åt för att baxa bort hela ställningen är höljt i dunkel..

Skånskan - 8 timmar sedan

Bil fick framrutan krossad

Hörby Natten till den 16 augusti vandaliserade någon en personbil som stod parkerad i norra Hörby.
Personen har slagit hål i framrutan så att den spruckit.
Ingen är i nuläget misstänkt för skadegörelsen..

Skånskan - 8 timmar sedan

Miljökrav i fokus för nya bygget

eslöv På fredagen togs första spadtaget för Ebos bygge av 81 nya hyreslägenheter vid stadsbiblioteket. Projektet sticker ut som Ebos första miljöcertifierade hus.Det innebär att energiförbrukning, innemiljö, materialval och annat måste uppfylla högt ställda krav.

Skånskan - 8 timmar sedan

27-åring ny ägare till gård i Lövestad

Lövestad Torbjörn Erik Alexander Paulsson, 27, är ny ägare till lantbruksfastigheten på adressen Hölerödsvägen 62-30 i Lövestad. Gården omfattar ett hus med en boyta på 130 kvadratmeter samt en åkermark på 7 hektar. Dessutom står en ekonomibyggnad på 194 kvadratmeter på fastigheten.

Skånskan - 9 timmar sedan

65-åring ny ägare till 40-talshus i Höör

Höör Kurt Göran Ingemar Hansmar, 65, är ny ägare till fastigheten på adressen Sjunnerup 205 i Höör. Huset är byggt 1947 och har en boyta på 107 kvadratmeter. Säljare är Kjell Arne och Lena Ingegerd Persson.

Skånskan - 9 timmar sedan

Fram­ti­da möj­lig­heter med ny ac­kre­di­ter­ing

Lund Lunds Ekonomi­hög­sko­la har nu fått yt­ter­li­ga­re en kvalitettsstämpel. Ter­minens stu­denter tror att det kan öka deras kar­ri­är­möj­lig­heter.Eko­no­mi­hög­sko­lan i Lund till­hör nu en pro­cent av väl­dens ekonomi­hög­sko­lor som in­ne­har båda ac­kre­di­ter­ingarna EQUIS och AMBA.

Skånskan - 9 timmar sedan

Ingen utebar efter överklagan

Lund Ef­ter en över­kla­gan hävs nu be­slu­tet om att Stäker får bygga en utebar. Men det är inte av­gjort än.En an­sö­kan om att få bygga en ut­om­hus­bar lämnades in till kommunen, av äga­rna till Stä­ket, i mars.

Skånskan - 9 timmar sedan

122 kvadratmeter stort hus i Vollsjö sålt till nya ägare

Vollsjö Fastigheten på Sniberupsvägen 19 i Vollsjö har fått nya ägare. Köpare är Lars Johan Martin Håkansson, 28, och Sophie Andersson, 30, och säljare är Therese och Johan Linde. Köpet blev klart i juli 2019 och priset blev 2 095 000 kronor.

Skånskan - 10 timmar sedan

Bekräftat: Död var Gert-Inge

MARKARYD Det som polisen misstänkt sedan en orienterare hittade en avliden person i skogarna kring Hannabad utanför Markaryd har nu bekräftats: Den döde mannen var 70-årige Gert‑Inge Bertinsson som försvann den 31 juli.
Kort efter försvinnandet gick polisen ut med att de misstänkte människorov, och efter att Gert-Inge Bertinsson hittades skärptes rubriceringen till mord.
Två ukrainska män häktades i sin frånvaro, och polisen gick ut med en internationell efterlysning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.