Skånskan > Nyheter

Monday, 19 August, 22:18

Skånskan - 12 aug 19 kl. 14:18

Villainbrott mitt på dagenSKIVARP Kontanter och guldsmycken blev bytet vid ett inbrott i en villa i centrala Skivarp.
Inbrottet skedde enligt polisanmälan under dagtid, i fredags, mellan klockan 12 till 18, när någon lyckats ta sig in genom en dörr..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SKIVARP Kontanter, Skivarp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Villainbrottmitt på dagen
BT - 22 mar 11 kl. 11:12

En man häktad för häleri efter villainbrott - men kamrat släppt

En man som misstänks för häleri med stöldgods från villainbrott i Borås har häktats. Men hans kamrat har släppts, trots att rätten anser att även han är misstänkt. De två männen greps under helgen.

BT - 22 feb 14 kl. 08:53

Vågen av villainbrott fortsätter

Fyra nya villainbrott har skett i Borås. Polisen har i dagsläget ingen misstänkt. Stöldvågen av villainbrott i Borås fortsätter.

BT - 17 maj 11 kl. 07:46

Tvingas bo i köket efter villainbrott

Ett par månader efter ett villainbrott tvingas en barnfamilj i Borås fortfarande bo i köket på grund av tjuvarnas skadegörelse.
I går dömdes två män för häleri med stöldgodset, men ingen har fällts för inbrottet. ?

Västerbottens Folkblad - 13 nov 11 kl. 17:55

Villainbrott på Böleäng

UMEÅ Ett villainbrott på Björnbärsvägen, Böleäng, anmäldes under söndagseftermiddagen till polisen. UMEÅ Ett villainbrott på Björnbärsvägen, Böleäng, anmäldes under söndagseftermiddagen till polisen. ?

Magazin24 - 15 feb 13 kl. 14:29

Polisen utreder 15 villainbrott

15 inbrott sedan årsskiftet. Det är polisens bistra facit över antalet villainbrott i regionen. Polisens blickar riktas nu mot utländska inbrottsligor.

BT - 28 dec 13 kl. 13:40

Helgens andra villainbrott på samma gata

Julhelgens villainbrott bara fortsätter att öka. Senast i raden att få objudna gäster är ett hus på Mor Kerstins väg i Kinna. Inbrottet upptäcktes vid lunchtid i dag.

Kristianstadsbladet - 26 jan 14 kl. 22:51

Tio villainbrott i helgen

Det har varit ovanligt många villainbrott i nordöstra Skåne i helgen. Häsleholm är värst drabbat.
Från fredag eftermiddag till söndag eftermiddag har tyio villainbrott anmälts i nordöstra Skåne.

BT - 07 feb 14 kl. 16:05

Man häktad - polisen hoppas klara upp villainbrott

På fredagen häktades en 52-åring för villainbrott i Lerum och Skövdetrakten och polisen undersöker nu om mannen kan kopplas till inbrott i Sjuhärad. – Vi tror att samma person kan ha varit i farten i vårt område. Det är bland annat tillvägagångssätt som får oss att tänka i de banorna, säger biträdande utredningschefen Jan-Olof Bothin vid Boråspolisen.

Dalarnas tidningar - 19 feb 11 kl. 16:53

Nytt villainbrott i centrala Malung

[MALUNG] Polisen i Malung har fått in ännu en anmälan om ett villainbrott i centrala Malung. Den här gången har det skett ett villainbrott någon gång mellan klockan ett på dagen och åtta på kvällen den 17 januari i en villa efter Lisagatan i Malung.

TA - 12 jul 11 kl. 13:53

Ökning av villainbrott

Villainbrotten ökade med 25 procent mellan 2008 och 2010, ökade jämfört med treårsperioden innan dess.
Nästan hälften av ökningen beror på fler inbrott under det sista kvartalet varje år. I snitt anmäldes 2 523 villainbrott per kvartal mellan januari och september under 2008?

Västerbottens Folkblad - 05 aug 11 kl. 22:30

Vapen stals vid villainbrott

STORUMAN Tjuvar har lagt beslag på guld, pengar och vapen vid ett villainbrott i centrala Storuman ikväll.STORUMAN Tjuvar har lagt beslag på guld, pengar och vapen vid ett villainbrott i centrala Storuman ikväll. Vid 19.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Nu får stadsbussarna nya turer

lund Nytt byggkaos väntar Lundaborna i centrala delarna av staden under hösten.
Sex busslinjer, ett till sex, får nya turer när Kyrkogatan stängs av.Bussarna får ändrade turer eftersom busshållplatserna Lundagård, Domkyrkan, Stadsbiblioteket och Åke Hans stängs av under de månader arbetet pågår.

Skånskan - 1 timme sedan

Tragedi lockade fram minnen om övergrepp

UTNYTTJAD Varför vågade jag inte berätta? Varför gjorde vuxenvärlden så lite? Det är frågor som José R Franco ställer sig när han tänker tillbaka på en barndom där han utsattes för sexuella övergrepp av både män och kvinnor.

Skånskan - 1 timme sedan

Fem detaljer du säkert missat i Harry Potter-filmerna

WEBB-TV Har du lagt märke till de här sakerna tidigare? Se klippet i spelaren ovanför. .

Skånskan - 2 timmar sedan

Hem­ligt vad som ska byggas på åkern

Staffanstorp Vid ron­dellen mot Åk­arp har stäng­sel satts upp ute på åkern. Byg­get av den 15 000 kvad­rat­me­ter stora an­lägg­ningen har på börjats.Nu har mark­ar­be­tena satt i gång på Väs­tan­vä­gen, som Ki­len­krys­set AB köpte för drygt ett år se­dan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kungsgatan klockan 15:32

– Det är inte höst än, sa min vän bestämt när jag råkade nämna mysbelysning och svampplockning en regnig eftermiddag.
Jag insåg direkt att jag hade trampat på en öm tå och backade långsamt ur samtalsämnet.
Regnet, mörkrets intrång och frånvaron av värmebölja gör dock att jag undrar.

Skånskan - 4 timmar sedan

Bekräftas: Det är samma bil

markaryd Samma bil som stals efter det misstänkta mordet på 70-åriga Gert-Inge Bertinsson, Markaryd i Småland, har synts i trakterna i Malå i Västerbotten, där en 80-årig man varit försvunnen sedan i början av augusti.Det skriver tidningen Norra.
– Det är konstaterat att den bil som stals i samband med mordet är samma bil som synts i trakterna av Adak i Malå i början av augusti, säger Johann Kristiansson vid polisen i Skellefteå, till tidningen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Bennison tillbaka i FC Rosengårds trupp

Bortamatch mot gamla klubben – då är FC Rosengårds nyförvärv Anna Anvegård inte med i truppen. Däremot gör Hanna Bennison comeback efter skada.Anna Anvegård gjorde succé när hon debuterade för FC Rosengård och blev målskytt direkt i Malmöderbyt mot LB07.

Skånskan - 4 timmar sedan

Guide ska främja arbete utomhus

MALMÖ Ett bord, några stolar och ett parasoll. Mer behövs inte för att flytta ut arbetsplatsen och under måndagen invigdes flera tillfälliga utearbetsplatser på stadshusets innergård.Ett 50-tal anställda från Malmö stad har deltagit i forskningsprojektet StickUt och deras erfarenheter har nu resulterat i en guide med massor av tips och reflektioner.

Skånskan - 5 timmar sedan

Sex nyfödda barn smittades på SUS

MALMÖ Neonatalavdelningen på SUS i Malmö anmäler sig själv sedan sex nyfödda barn smittats med colibakterier. Smittvägarna har inte kunnat spåras och nu vidtas en rad hygieniska åtgärder på avdelningen för nyfödda barn.Det var i januari som det upptäcktes att sex nyfödda barn som vårdades på neonatalavdelningen på SUS i Malmö bar på E colibakterier.

Skånskan - 5 timmar sedan

Flera bilar i krock på E6

Trafik Flera personbilar, samt en lastbil är inblandade i en trafikolycka på E6.Enligt polisen har olyckan inträffat i norrgående körriktning i höjd med Löddeköpinge, E6 är nu avstängd.
Det är ännu oklart om någon skadats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.