SR > Nyheter

Sunday, 18 August, 03:16

SR - 12 aug 19 kl. 14:09

Salah Abdeslam åtalas för BrysselattentatenSalah Abdeslam misstänks för inblandning i terrorattentaten i Paris 2015 och Bryssel 2016..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Abdeslam, Brysselattentaten, Paris, Bryssel

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Salah, Abdeslamåtalas för , Brysselattentaten
DN - 20 maj 16 kl. 12:30

Salah Abdeslam tiger i förhör


Terrormisstänkta Salah Abdeslam, som körde en av bilarna under terrordåden i Paris i oktober, förhörs i dag av domare i Paris för första gången. Abdeslam har inte velat säga något inför rätten, enligt hans advokat. Han har dock sagt att han kommer att uttala sig senare..

DN - 05 feb 18 kl. 01:04

Paris-terroristen Salah Abdeslam inför rätta

Paris. Den enda överlevande terroristen efter attentaten i Paris i november 2015, Salah Abdeslam, ställs på måndag inför rätta i Belgien. Säkerhetsarrangemangen är enorma, hundratals poliser bevakar rättegången – och den stora frågan är om Abdeslam kommer att bryta sin självpåtagna tystnad..

DN - 05 feb 18 kl. 12:14

Salah Abdeslam inför rätta i Bryssel

Terroranklagade Salah Abdeslam tänker inte ge några svar på rättens frågor när en domstol i Bryssel nu granskar ett skottdrama mot polisen i mars 2016. Uppmärksamheten är enorm kring fallet – framför allt med tanke på att den nu 28-årige Abdeslam tros vara den enda överlevande gärningsmannen från terrordåden i Paris den 13 november 2015..

GöteborgsPosten - 23 apr 18 kl. 05:01

Dom faller mot Salah Abdeslam

Enda överlevande gärningsmannen från terrorn i Paris – Salah Abdeslam – får nu sin första dom efter gripandet i mars 2016. Abdeslam riskerar ett långt fängelsestraff för skotten mot poliser i Bryssel-kommunen Forest strax innan gripandet..

Sydsvenskan - 23 apr 18 kl. 05:01

Dom faller mot Salah Abdeslam

Enda överlevande gärningsmannen från terrorn i Paris – Salah Abdeslam – får nu sin första dom efter gripandet i mars 2016. Abdeslam riskerar ett långt fängelsestraff för skotten mot poliser i Bryssel-kommunen Forest strax innan gripandet. Åklagarna vill.

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 18 kl. 05:01

Dom faller mot Salah Abdeslam

Enda överlevande gärningsmannen från terrorn i Paris – Salah Abdeslam – får nu sin första dom efter gripandet i mars 2016. Abdeslam riskerar ett långt fängelsestraff för skotten mot poliser i Bryssel-kommunen Forest strax innan gripandet. Åklagarna vill.

SVT - 23 apr 18 kl. 10:12

Salah Abdeslam – hjärnan bakom Paris-dåden döms för mordförsök

Terroristen Salah Abdeslam döms skyldig till mordförsök med terrormotiv för den skottlossning i Bryssel-kommunen Forest som Abdeslam och två andra personer var inblandade i några dagar innan han greps i mars 2016, rapporterar Reuters..

SR - 23 nov 15 kl. 02:06

Salah Abdeslam inte bland de gripna

Natten mot måndagen genomfördes 19 olika räder i flera områden i Bryssel. Totalt greps 16 personer, varav en skadad. Europas mest efterlyste man, Salah Abdeslam var inte bland de gripna..

Expressen - 30 nov 15 kl. 13:55

Salah Abdeslam tros ha flytt till Syrien

Den misstänkta terroristen Salah Abdeslam, 26, tros ha flytt till Syrien, uppger CNN..

Expressen - 04 dec 15 kl. 00:49

Salah Abdeslam rekryterade i Ungern

En av de misstänkta hjärnorna bakom terrordåden i Paris, Salah Abdeslam, rekryterade medhjälpare bland oregistrerade invandrare i Ungern, uppger en ungersk regeringskälla för AFP..

Fler nyheter från SR

SR - 4 timmar sedan

Regeringen vill se digitalt vaccinationsregister

Regeringen vill införa ett digitalt vaccinationsregister som ska göra det enklare för patienter och sjukvård att ha koll på vilka vaccinationer människor har tagit. En snabbutredning har därför tillsatts..

SR - 4 timmar sedan

Uppåt 50 000 hemlösa efter storbrand i Dhaka

15 000 bostäder förstördes i en brand som bröt ut i slumområdet Chalantika i Bangladeshs huvudstad Dhaka..

SR - 5 timmar sedan

Danskt gränsförslag får blandade reaktioner

Flera stödpartier åt den socialdemokratiska regeringen i Danmark är skeptiska till förslaget om att stärka övervakningen vid gränsen till Sverige..

SR - 6 timmar sedan

Trump överväger att terrorklassa antifascister

Det är fortfarande lugnt i staden Portland i den amerikanska delstaten Oregon där det senare under kvällen väntas hållas en stor vit-maktdemonstration som väntas mötas av motdemonstranter..

SR - 6 timmar sedan

Attacken i Norge var ämnad att skrämma muslimer

Den terrormisstänkte 21-åringen i Norge har medgett att dådet hade religiösa motiv. Det uppger åklagaren efter nya förhör i dag..

SR - 9 timmar sedan

Lågmälda protester i Moskva

I Moskva hade många väntat ännu en helg med stora demonstrationer, men det blev det inte. Istället anordnade proteströrelsen mindre enskilda manifestationer på flera platser i staden..

SR - 10 timmar sedan

Svensk man häktas: Smugglade in heroin och kokain i lönnfack

I Danmark har en svensk man i 60-årsåldern häktats misstänkt för att vara inblandad i det drognätverk som det gjordes en samordnad europeisk insats mot i juni..

SR - 11 timmar sedan

Spelautomater väcker debatt i Finland

I Finland pågår en livlig debatt om statens spelmonopol och spelberoende..

SR - 11 timmar sedan

Lärare protesterar i Hongkong

Tusentals Hongkongbor har gått ut på gatorna i en ny våg av regeringskritiska protester. Demonstrationerna har huvudsakligen gått lugnt till, även om stämningen mellan demonstranter och poliser blev något mer konfrontativ framåt kvällen lokal tid..

SR - 12 timmar sedan

Rohingyer ska återvända till Myanmar - osäkert vad de återvänder till

I nästa vecka ska Myanmar och Bangladesh återuppta försöken med att få rohingyer att återvända till Myanmar, enligt nyhetsbyrån Reuters.Men det är fortfarande oklart om det blir av, och vad flyktingarna i så fall återvänder till..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.