Expressen > Nyheter

Saturday, 17 August, 15:39

Expressen - 12 aug 19 kl. 14:00

Två kvinnor hittade döda i grekiska övärldenTvå utländska kvinnor, båda forskare, har dött i den grekiska övärlden den senaste månaden.I det ena dödsfallet, på Kreta, har en man erkänt såväl våldtäkt som mord.Kreta har skakats om av mordet.– Det finns en stark känsla av skuld och skam, säger advokaten Pantelis Zellios till Guardian.I det andra dödsfallet har polisen ännu inte kunnat fastslå någon dödsorsak..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kreta, Pantelis Zellios, Guardian

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, kvinnor, hittade, dödai , grekiska, övärlden
Nyhetsverket - 25 mar 12 kl. 20:20

Två kvinnor hittade döda i Piteå

Två kvinnor, 54 och 37 år gamla, hittades döda vid 03-tiden på söndagsmorgonen i en lägenhet i Piteå. Polisen har anhållit en 31-årig kvinna, misstänkt för vållande till annans död. De båda döda kvinnorna är sedan tidigare kända av polisen, skriver Norrbottenspolisen på sin hemsida, uppger aftonbladet.

UNT - 15 jun 12 kl. 00:27

Två kvinnor hittade döda i Köpenhamn

Två kvinnor påträffades på torsdagen döda i nordvästra Köpenhamn. Kvinnorna, 38 och 40 år gamla, bodde bägge på ett psykiatriskt boställe. De obduceras under fredagen.

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 12 kl. 04:12

Saknade kvinnor hittade i Västervik

Natten till fredagen återfanns två kvinnor i 80-90-årsåldern som försvann från ett äldreboende i centrala Västervik på torsdagseftermiddagen. Polis och räddningstjänst sökte under natten och till slut påträffades de liggande på marken i ett industriområde i utkanten av Västervik. ?

Kristianstadsbladet - 31 okt 14 kl. 18:25

Två döda kvinnor hittade i Göteborg


Under mindre än ett dygn har två äldre kvinnor hittats döda i Göteborgs hamninlopp. Den ena upptäcktes på fredagsförmiddagen i närheten av Älvsborgs fästning. - En person på Stena-färjan ser en kropp ligga i vattnet och larmar, säger Jan-Erik Lundberg, jourkommissarie vid polisens krimjour.

UNT - 31 okt 14 kl. 18:25

Två döda kvinnor hittade i Göteborg

Under mindre än ett dygn har två äldre kvinnor hittats döda i Göteborgs hamninlopp..

DN - 31 okt 14 kl. 18:33

Två döda kvinnor hittade i vattnet

Under mindre än ett dygn har två äldre kvinnor hittats döda i Göteborgs hamninlopp..

BT - 31 okt 14 kl. 18:25

Två döda kvinnor hittade i Göteborg

Under mindre än ett dygn har två äldre kvinnor hittats döda i Göteborgs hamninlopp. Den ena upptäcktes på fredagsförmiddagen i närheten av Älvsborgs fästning. - En person på Stena-färjan ser en kropp ligga i vattnet och larmar, säger Jan-Erik Lundberg, jourkommissarie vid polisens krimjour.

SvD - 31 okt 14 kl. 18:25

Två döda kvinnor hittade i Göteborg

Under mindre än ett dygn har två äldre kvinnor hittats döda i Göteborgs hamninlopp. Den ena upptäcktes på fredagsförmiddagen i närheten av Älvsborgs fästning..

BT - 31 okt 14 kl. 18:35

Två döda kvinnor hittade i Göteborg

Under mindre än ett dygn har två äldre kvinnor hittats döda i Göteborgs hamninlopp. Den ena upptäcktes på fredagsförmiddagen i närheten av Älvsborgs fästning. – En person på Stena-färjan ser en kropp ligga i vattnet och larmar, säger Jan-Erik Lundberg, jourkommissarie vid polisens krimjour.

Sydsvenskan - 21 feb 17 kl. 14:23

Lurade kvinnor hittade kaffebedragaren själva

Två Malmökvinnor letaderätt på mannen och fick sina pengar tillbaka..

Sydsvenskan - 27 maj 18 kl. 06:48

Sex mördade kvinnor hittade i Mexiko

Kropparna efter sex kvinnor som kidnappades under fredagen har hittats i norra Mexiko, bekräftar nu myndigheter i landet. Kvinnorna kidnappades av beväpnade män från ett företag i delstaten Tamaulipas under fredagen och kropparna hittades dagen efter i.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

JUST NU: SAS-plan tvingas nödlanda

Ett SAS-plan på väg från Köpenhamn fick på lördagseftermiddagen nödlanda i Milano, skriver Ekstrabladet.  Orsaken till nödlandningen ska vara ett misstänkt bränsleläckage.  .

Expressen - 45 minuter sedan

Vargen anföll familjen på tältsemester

Campingturen blev en kamp på liv och död för en amerikansk barnfamilj på semester i Kanada.Under natten blev de attackerade av en varg – som höll på att döda pappan i familjen.”Jag tror inte att jag någonsin kommer att kunna förklara den skräcken”, skriver mamma Elisa Rispoli på Facebook..

Expressen - 45 minuter sedan

Uppgifter: Shekarabi pekas ut som Johanssons efterträdare

Statsminister Stefan Löfven kan ge civilminister Ardalan Shekarabi, 40, en rejäl befordran och göra honom till arbetsmarknadsminister, enligt Dagens industri som hänvisar till flera källor.Han skulle därmed axla avgående Ylva Johanssons ministerportfölj. .

Expressen - 30 minuter sedan

Isabella Lövin sommartalar på Värmdö

Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin sommartalar under lördagen i hemkommunen Värmdö. Med en blinkning till förre statsministern Göran Persson (S) gjorde hon om hans citat något. – Lika sant är att den som är satt i miljöskuld är icke fri, säger hon till åhörarna.

Expressen - 1 timme sedan

Så överlever du på ditt studielån i höst

Har du kommit in på en utbildning och ska börja studera i höst?Studentlivet bjuder många gånger på både kunskap, nya vänner och härliga upptåg.Men den ekonomiska biten kan vara tuff med små inkomster och stora utgifter.

Expressen - 1 timme sedan

Kastade hundvalpar i soporna – döms till fängelse

Bilderna från övervakningskameran spreds snabbt i sociala medier i våras. Många upprördes över kvinnan som syntes dumpa sju levande valpar i soporna.Nu har 54-åringen erkänt handlingen – och dömts till fängelse, skriver Buzzfeed.

Expressen - 1 timme sedan

Mångmiljardären Thon, 96: Så håller vi glöden vid liv

Mångmiljardären Olav Thon, 96, och Sissel Berdal Haga, 79, har varit ett par i över 30 år.Under midsommaren 2019 tog de inte längre så unga tu ett stort steg i sin relation och blev man och hustru.I ett tv-klipp i Nettavisen berättar de hur de gör för att hålla glöden vid liv vid så hög ålder..

Expressen - 1 timme sedan

Ovanliga detaljerna kring misstänkta terrorpappan

ÖSTERSUND. Vänner och bekanta i mannens omgivning som Expressen pratat har alla uttryckt stor förvåning kring de misstankar som riktats mot den utpekade mannen.De har i stället bilden av ansvarstagande familjefar som velat bli en del av det svenska samhället.

Expressen - 1 timme sedan

Olycka på E22 – vägen avstängd

En personbil har varit inblandad i en trafikolycka på E22 i höjd med Gualöv.Olyckan har skett i norrgående riktning och vägen har fått stängas för trafik.– Polis är på väg till platsen, säger Calle Persson, presstalesperson vid polisen region syd..

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinna skadad i mc-olycka: Väjde för vildsvin

En kvinnlig motorcykelförare har skadats i en singelolycka utanför Nyköping.Olyckan ska ha skett när hon försökte väja för ett vildsvin, enligt Södermanlands Nyheter.Incidenten ledde till totalstopp på länsväg 219..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.