Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 19 August, 19:10

Affärsvärlden - 12 aug 19 kl. 13:56

G5 Entertainment-aktier börjar handlas i USAMobilspelbolaget G5 Entertainment aktier kommer från och med måndagen att handlas i USA. Handeln kommer att ske på OTCQX International Market och bedrivas med F-aktier..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Entertainment, USA, G5 Entertainment, OTCQX International Market

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: G5 Entertainment-aktierbörjar , handlasi , USA
DI - 12 aug 19 kl. 13:48

G5 börjar handlas i USA på måndagen

Mobilspelbolaget G5 Entertainment aktier kommer från och med måndagen att handlas i USA. Handeln kommer att ske på OTCQX International Market och bedrivas med F-aktier..

DI - 11 jan 18 kl. 17:42

Ny vd i Community Entertainment

Community Entertainment, som handlas på Aktietorget, har fått en ny vd i Olav Törnblom som tillträder med en gång då Tomas Järnstål lämnar med omedelbar verkan. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 25 maj 18 kl. 08:01

Community Entertainment ökar omsättningen

Community Entertainment, som handlas på Spotlight (fd Aktietorget), ökade sin nettoomsättning till 0,8 miljoner kronor under första kvartalet i år, jämfört med 0,3 miljoner motsvarande kvartal i fjol..

PrivataAffärer - 10 aug 18 kl. 11:07

Hernhag: Fem aktier för en defensiv portfölj

Jim: Hej, Kan du nämna fem intressanta defensiva aktier? Tacksam om jag får ställa en bonusfråga, vad tror du om SBB och Brinova?
Marcus: Hej!

PrivataAffärer - 02 jul 18 kl. 13:00

Här är månadens mest köpta aktier

Våren präglades av en stark global konjunktur samtidigt som handelskonflikten mellan USA och resten av världen kastade en ordentlig skugga över framtidsutsikterna. På hemmaplan ökade osäkerheten kring den svenska bostadsmarknaden, vilket sammantaget fått småspararna att dra ned på risken. – När börsåret nu går in i andra halvlek väljer de att nettosälja aktier så smått, säger Johanna Kull, sparekonom på Avanza.

PrivataAffärer - 14 jun 18 kl. 08:29

Kinnevik vill dela ut hela innehavet av MTG-aktier

Bakgrunden är den föreslagna fusionen mellan Tele2 och Com Hem i vilka Kinnevik äger aktier. Kinnevik har gentemot myndigheter åtagit sig att vidta ”konkurrensfrämjande åtgärder” för att kunna genomföra denna fusion och Kinnevik har, skriver bolaget på torsdagen, under 2018 deltagit i Europeiska kommissionens konkurrensrättsliga prövning. ”Genom att dela ut samtliga Kinneviks MTG-aktier påskyndar Kinnevik godkännandet av fusionen mellan Tele2 och Com Hem”, skriver Kinnevik, Kinnevik äger drygt 4,4 miljoner A-aktier och cirka 9 miljoner B-aktier i MTG, det motsvarar 19,9 procent av kapitalet och nästan 48 procent av rösterna.

PrivataAffärer - 12 nov 18 kl. 13:24

Bottenfiske i G5 Entertainment

Med ett börsvärde på 1,6 miljarder är G5 Entertainment definitivt bland de mindre börsbolagen som haft en mest dramatisk kursresa under året. Från en kurs under 250 kronor i början av året steg aktien kraftigt under våren och dubblades fram till försommaren med en kurs på nästan 600 kronor. Men därefter har utförslöpan varit stor, halvårsrapporten mottogs inte väl och när dessutom vd Vlad Suglobov storsålde aktier på eftersommaren blev pessimismen ännu större bland privatpersoner som köpt in sig, vare sig förlusterna bara ökade eller tidigare vinster snabbt krympte ihop.

DI - 04 apr 14 kl. 12:22

Lannebo minskar i Net Entertainment

Lannebo Fonder minskar sitt innehav i Net Entertainment till drygt 3,8 miljoner aktier, vilket motsvarar 9,75 procent av antalet aktier och 4,28 procent av rösterna..

SvD - 02 jan 15 kl. 18:25

G5 entertainment: vd har kÖpt 10.000 aktier

Vladislav Suglobov köpte via bolaget Wide Development 10.000 aktier i G5 Entertainment, där han är vd, i en transaktion daterad 2 januari..

SvD - 05 jan 15 kl. 06:51

G5 entertainment: vd har kÖpt 10.000 aktier (oms)

Vladislav Suglobov köpte via bolaget Wide Development 10.000 aktier i G5 Entertainment, där han är vd, i en transaktion daterad 2 januari..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Höjt kreditbetyg för Dometic

Kreditvärderingsinstitutet Moodys höjer sitt kreditbetyg på Dometic till Ba2 från Ba3. Utsikterna för betyget ändrades samtidigt från positiva till stabila..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Börsplus sätter köp på Bioworks

Bioteknikbolaget får en köprekommendation av Börsplus på måndagen..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Catena Media rasar på börsen

Stockholmsbörsen inledde måndagen med stigande index i likhet med de större marknaderna ute i Europa..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Bundesbank varnar för recession

Produktionen i den tyska ekonomin kommer att förbli matt under tredje kvartalet, och BNP kan "fortsätta att sjunka något". Det skriver tyska centralbanken Bundesbank (Buba) i sin månadsrapport på måndagen, enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Huawei får amerikansk respit

Kinesiska telejätten Huawei får förlängd respit från att bli utestängd från operativsystemet Android..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

"Vi kan tänka längre än till nästa kvartal"

Podd med Affärsvärlden: Johan Bygge, industriell rådgivare, EQT..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Inflationstakten i euroområdet lägre än väntat

Inflationstakten (HIKP) i euroområdet sjönk till 1,0 procent i juli jämfört med 1,3 procent i juni..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Kindred tappar efter nederländska böter

Stockholmsbörsen steg i likhet med de ledande europeiska marknaderna på måndagen. Majoriteten av bolagen på OMXS30 handlades på plus med SSAB och Kinnevik i tätposition. Catena Medias kvartalsrapport togs däremot inte emot väl och aktien rasade 18 procent..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Amerikanska teknikjättar i motangrepp mot fransk techskatt

Flera av de stora amerikanska techbolag, som ofta kritiserats av USA:s president Donald Trump, kommer på måndagen att avge vittnesmål i kongressen till förmån för Vita husets planer på att straffbeskatta Frankrike, ett motangrepp för den så kallade techskatt som landet aviserat..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Styrelseledamot i Storytel säljer för 1,3 miljoner

Morten Strunge, som är styrelseledamot i Storytel, har den 15-16 augusti sålt sammantaget 13.000 aktier i ljudboksbolaget för totalt cirka 1,3 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.