Skånskan > Opinion

Saturday, 24 August, 09:43

Skånskan - 12 aug 19 kl. 14:00

Inte så oskyldigt offerEslöv Under gårdagen skrev Skånskan om ett par som utsattes för grovt våld i Marieholm under lördagen.
Påväg till sjukhuset bad kvinnan polisen att flytta hennes bil som stod vid brottsplatsen. Varpå polisen skymtar misstänksamma saker genom rutan och gör en rannsakan.
De anträffade en kniv, narkotika och en del som tillhör ett elchocksvapen. Kvinnan blir därför misstänkt för ett flertal innehavsbrott..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Under, Skånskan, Marieholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inte , oskyldigt, offer
Expressen - 22 mar 12 kl. 07:17

Polisens teori: Charles blev ett oskyldigt offer

Ju mer polisen utredde mordet på datakonsulten Charles Limerius, 48, desto mer obegripligt blev det. Nu har utredarna vad man tror är förklaringen - han blev ett oskyldigt offer för kriminellas blodiga uppgörelser i Malmö. Mördaren var ute efter en helt annan person.

Expressen - 23 feb 14 kl. 17:38

Chefsläkarens stöd: "Är ett oskyldigt offer"

SOTJI/STOCKHOLM. Nicklas Bäckström har testat positivt för doping. Men domen är felaktig.

Dalarnas tidningar - 18 jan 18 kl. 11:42

Duplantis förlorar världsrekordet efter miss: "Blir ett oskyldigt offer för arrangörssjabbel"

Armand Duplantis inledde inomhussäsongen med juniorvärldsrekord. Nu stryks det på grund av en arrangörsmiss. – Det finns få saker som man berörs av så mycket som när en aktiv blir ett oskyldigt offer för arrangörssjabbel, säger experten A Lennart Julin till Sportbladet..

Aftonbladet - 02 feb 12 kl. 13:42

Offrets bror berättar: Ett oskyldigt offer

SR - 22 jun 17 kl. 14:28

F1-experten: ”Marcus ett oskyldigt offer, eller?”

I går kom beskedet att Saubers teamchef Monisha Kaltenborn tvingas lämna sitt uppdrag. Några säger att anledningen är att hon vägrade ge Marcus Ericsson statusen som nummer ett i stallet..

GöteborgsPosten - 28 jan 18 kl. 19:00

Susanne, 49, oskyldigt offer för gängvåldet

Tidigt en decembermorgon kastades en brandbomb in genom Susannes vardagsrumsfönster i Biskopsgården.
Polisen misstänker att attacken var en av två missriktade attacker mot vanliga boenden i radhusområdet inom loppet av en månad.
– Oskyldiga drabbas.

Expressen - 14 jun 18 kl. 18:52

Fembarnspappa mördade oskyldigt offer i bostaden

Mordet på en 41-årig man i Rydöbruk i Halland har nu nått vägs ände i de rättsliga instanserna.På torsdagen meddelade Högsta domstolen att man inte beviljar prövningstillstånd i målet.Det innebär att fembarnspappan Tobias Karlsson, 36, döms för det besinningslösa mordet till 17 års fängelse..

DN - 20 maj 19 kl. 16:41

Huawei är inget oskyldigt offer för Trump

DN 21/5 2019. USA trappar upp striden om Huawei. Kina förnekar att telekomjätten skulle vara kommunistregimens verktyg, men oron är befogad..

Sydsvenskan - 11 jan 11 kl. 08:33

Kan ha kartlagt sina offer

Arkiv: Patrick Persson
Polisen misstänker att den utpekade serieskytten har känt till vem han har siktat på.
Enligt honom har en del av skotten riktats mot kriminellt belastade människor vilket komplicerat bilden och försvårat utredningen. Till en början utgick polisen från att den misstänkte serieskytten, i skydd av mörkret, tryckte av när ett lämpligt offer dök upp.

Expressen - 16 sep 11 kl. 06:56

Han greps oskyldigt misstänkt för terror

För drygt tio månader sedan slog piketpolisen sönder dörren och stormade in i hans hus. Nu väljer "39-åringen" - eller Nizar - att träda fram i offentligheten. - Jag känner att folk förstått att jag är oskyldig och att jag blivit ett offer för polisens agerande, säger Nizar till GT..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 minuter sedan

Nya ägare till 60-talshus i Hörby

Hörby Camelia och Robert-Florin Szaraz, 26 och 31 år, har tagit över fastigheten på Liljegatan 32 i Hörby från Ola Björn Christer Thim. Ägarbytet blev klart i juli 2019 och köpesumman blev 2 210 000 kronor. Huset är byggt 1960 och har en boyta på 130 kvadratmeter.

Skånskan - 45 minuter sedan

154 kvadratmeter stort hus i Sjöbo sålt till ny ägare

Sjöbo Försäljningen av huset på adressen Plommongränd 3 i Sjöbo är nu klar. Ny ägare blir Åsa Angelica Kryger, 36 år, som köper fastigheten av Jan och Margareta Nilsson. Husets byggår är 1975 och det har en boyta på 154 kvadratmeter.

Skånskan - 4 timmar sedan

Branschbesvikelse över fotobeslut

MALMÖ Terminen har precis börjat men någon skolfotografering blir det inte i stadens grundskolor. Magnus Bagge som är vd för skolfotoföretagens branschorganisation hade hoppats på en ändring när grundskolenämnden sammanträdde i veckan men så blev det inte.Hans hopp stod till att grundskolenämnden skulle ta upp frågan på sitt sammanträde nu i veckan.

Skånskan - 4 timmar sedan

Nomineringarna till företagspris nu klara

sjöbo Årets företagare 2018 kommer att utses vid en företagargala 3 oktober.
Det är den lokala styrelsen för Företagarna i Sjöbo som valt ut de tre nominerade företagarna. Eller snarare fyra.

Skånskan - 4 timmar sedan

Missnöje med skolsvar

SJÖBO Frågorna går inte att besvara. Därför är det bättre att bjuda in skolfacken till dialog.
Det är – i grova drag – vad familjenämndens politiker svarar Skolinspektionen efter anmälan av huvudskyddsombudet för brott mot skollagen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Fiberdragning prioriteras om

katslösa/Trunnerup Fiberutbyggnaden har stött på problem.
Privatpersoner har skickat in en överklagan gällande dess placering till Mark- och miljödomstolen.Arbetet med fiberutbyggnaden i kommunen är i full gång.

Skånskan - 4 timmar sedan

Malmö stad hittar inte fakturor

MALMÖ I december bad Konkurrensverket att Malmö stad skulle redogöra för hur man köpt platser i stödboenden utan att göra någon upphandling.
Malmö stad har fått komplettera uppgifterna flera gånger och i ett yttrande konstaterar man nu att alla fakturor inte går att hitta.I maj beslutade Konkurrensverket om tillsyn och begärde ytterligare uppgifter om tjänster, köp och en redovisning av fakturor som styrker de muntliga avtalen med mera.

Skånskan - 4 timmar sedan

Ingen utebar efter överklagan

Lund Ef­ter en över­kla­gan hävs nu be­slu­tet om att Stäker får bygga en utebar. Men det är inte av­gjort än.En an­sö­kan om att få bygga en ut­om­hus­bar lämnades in till kommunen, av äga­rna till Stä­ket, i mars.

Skånskan - 13 timmar sedan

Frihetens mänskliga kedja blev firad

Malmö Prick klockan 19 den 23 augusti 1989 fattade två miljoner människor varandra i händerna och bildade en nära 700 kilometer lång kedja genom de tre baltiska länderna.
Det blev startskottet för frigörelsen från Sovjetunionen.
30-årsjubileet av händelsen firades på Stortorget under fredagskvällen.

Skånskan - 15 timmar sedan

Sandby suddade bort serieledarens nolla

FOTBOLL Nästjumbon mot obesegrade serieledaren. Det kunde väl bara sluta på ett sätt? Men, nej.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.