PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 22 August, 11:12

PrivataAffärer - 12 aug 19 kl. 13:51

Rosengren tror fortfarande på Sandvik
Läs även: Rosengren ny vd för ABB Enligt Sandviks hemsida äger Björn Rosengren cirka 105.000 aktier i Sandvik, men det framgår inte när den uppgiften har uppdaterats. Beskedet att Björn Rosengren lämnar Sandvik för att bli ny vd för ABB kom på söndagskvällen. Han ska ta över vd-posten på ABB under första kvartalet nästa år.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Sandvik, ABB, Sandviks, Björn Rosengren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rosengren, tror, fortfarande, Sandvik
YLE - 21 apr 13 kl. 12:23

Kunnas tror fortfarande på Tappara

Yle Urheilus Kaj Kunnas tror fortfarande på att Tappara tar hem ligaguldet i år, trots att Ässät visat fina tag i de fyra ligafinalerna som spelats hittills. Spela upp klipp på Arenan
- De har trots allt fyra kedjor som borde vara jämnare och bättre. Ässät är mera beroende av en kedja, säger Kunnas.

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 12 kl. 04:00

Hedlund tror fortfarande på elitserieplanen

En missad playoff-plats skulle få ekonomiska konsekvenser för Rögle. Men Peter Hedlund tror fortfarande på klubbens treårsplan. "Den känns realistisk.

Eurosport - 10 jun 12 kl. 12:41

Cykel - Schleck om Touren: "Jag tror fortfarande att jag kan vinna"

När Andy Schleck bröt den sjätte etappen av Critérium du Dauphiné under lördagen var det bara en av flera besvikelser under våren. Tour de France startar den 30:e juni och Schleck tror fortfarande att han kan hitta formen till dess. "Man kan göra mycket på tre veckor", säger RadioShack-cyklisten..

Expressen - 06 feb 14 kl. 19:07

GW: Tror fortfarande inte att han är skyldig

Redan för ett år sedan berättade polisens "cold case"-grupp, med Leif GW Persson i spetsen, att de visste vem som låg bakom ridskolemordet. Och polisprofessorn är inte bekymrad över att den misstänkte 40-åringen har släppts ur häktet. – Jag tror fortfarande inte att han är skyldig, säger han..

Expressen - 19 apr 14 kl. 13:44

"Vi tror fortfarande starkt på varandra"

Är det något hockey-Sverige har lärt sig är det att aldrig räkna ut Färjestad. Men nu är goda råd dyra för FBK – och det vet Rickard Wallin, 34. – Vi tror fortfarande starkt på varandra, säger FBK-ikonen, som nu talar ut om sin tunga säsong och hur han ser på framtiden..

DN - 16 jul 14 kl. 08:00

Woods tror fortfarande på rekord

Tiger Woods har inte vunnit en major på sex år. Världssjuan tror fortfarande att han kan bräcka Jack Nicklaus rekord på 18 titlar om han spelar om tio år..

Expressen - 21 jul 14 kl. 23:20

"Jag tror fortfarande att mamma min är där"

Anna Fjalestad överlevde massakern på Utøya där 69 människor miste livet. En av dem var hennes mor, Hanne Balch Fjalestad, som mördades när hon skyddade ungdomarna.På tisdagen är det tre år sedan massmordet genomfördes, men Anna tänker inte delta i minnesceremonin på ön.

DI - 14 nov 14 kl. 12:45

Goldman tror fortfarande på Ryssland

Goldman Sachs förväntar sig att den ryska ekonomin växer under 2015 trots en betydande nedgång i konsumenternas efterfrågan. Ekonomerna vid investmentbanken har visserligen sänkt sina tillväxtprognoser för 2014-15 men tror fortfarande att Rysslands BNP kommer att förbättras nästa år. Det skriver Interfax och hänvisar till en rapport från banken.

SvD - 08 jan 15 kl. 05:01

Var fjärde svensk tror fortfarande på extra val

Drygt en fjärdedel av väljarna tror fortfarande att det kan bli ett extraval senare under mandatperioden. Det visar en färsk mätning som gjorts av Schibsted/Inizio på uppdrag av SvD. Samtidigt är det fler som är positiva än negativa till julöverenskommelsen..

GT - 04 mar 15 kl. 21:04

"Vi tror fortfarande på avancemang"

Med aggressivt försvarsspel körde Sävehof över jumbon Tyresö. Nu siktar man på att göra detsamma mot franska Metz. – Vi tror fortfarande på det, säger Julia Eriksson..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 30 minuter sedan

Bornold om Oscar Properties: Dags för vd att öppna plånboken

Läs även: Oscar Properties söker stöd för nyemission Samtidigt som rapportsläppet kallade bolaget till en extrastämma den 23 september där styrelsen vill få bemyndigande att upp till fyrfaldiga antalet aktier. För att visa att Oscar Properties har en framtid som bolag skulle det vara lämpligt att Oscar Engelbert själv visar hur han ska bidra till återkapitaliseringen av

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Oscar Properties söker stöd för nyemission

Läs även: Brakförlust för Oscar Properties I dagsläget har bolaget totalt knappt 31 miljoner aktier utgivna, omkring en fjärdedel av 123 miljoner. Styrelsen vill även få bemyndigande för beslut om återköp av utestående preferensaktier i ett förvärvserbjudande riktat till samtliga innehavare. ”Återköp får ske till ett pris som motsvarar börskursen för preferensak

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Betting: Cherry och Rune Andersson-bolag får böter

  Vid en tillsyn har Spelinspektionen konstaterat att de fyra bolagen erbjudit vadhållning på evenemang där den övervägande delen av deltagarna varit under 18 år, vilket inte är tillåtet enligt spellagen. De tre Cherry-bolagen tilldelas förutom en varning sanktionsavgifter mellan 4,5 och 9 miljoner kronor vardera. Rune Anderssons Legolas kommer i sammanhanget billigare undan med en varning och sanktionsavgift på 100.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Här är torsdagens färska analyser

DNB Markets höjer sin rekommendation för Alimak till köp från behåll. Riktkursen sänks dock till 145 från 155 kr. Det framgår av Bloomberg.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Brakförlust för Oscar Properties

Oscar Properties redovisar ett rörelseresultat om -17,1 miljoner kronor för det andra kvartalet (43,3). Kvartalets nettoomsättning uppgick till 334 miljoner kronor (751). Nettoresultatet var -44,1 miljoner kronor (15,2) och resultatet per stamaktie uppgick till -1:94 kronor (0:27).

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Här får du oberoende råd

Här kan du ladda ner artikeln som ursprungligen publicerades i Privata Affärer nr 12 / 2018.  Ladda ned pdf..

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Elektas orderingång ökade 32 procent

Bruttomarginalen ökade till 42,6 procent (39,1). Här låg snittestimatet på 40,6 procent. Omsättningen uppgick till 3.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Stark tillväxt för Garo

Tillväxten drevs fortsatt av en kraftig expansion inom E-mobility men även inom Installation, skriver bolaget i rapporten. Däremot började Garo se tecken på en viss avmattning inom Tillfällig el. I kvartalet hade Garo en tillväxt i affärsområde Sverige och Övriga marknader om 13 respektive 20 procent.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Tungt kvartal för Actic

Kvartalets rörelseresultat minskade dock med drygt 22 miljoner kr till -1,5 miljoner kr. Kostnaderna ökade totalt cirka 20 miljoner kr, vilket till omkring 12 miljoner kan relateras till omställningsarbetet. Resterande 8 miljoner avser bland annat högre marknadsförings- och lokalkostnader men högre hyreskostnader.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

En exotiskt bankaktie att köpa

Köp Arion Bank ”Även om isländsk konjunktur kan fälla aktien ur Affärsvärldens korta tolvmånadersperspektiv, så väger långsiktig avkastningspotential över konjunkturrisker när Arion är lågt värderad mot låg lönsamhetsribba och har överskottskapital på hög”, skriver Affärsvärlden och tillägger att med två till tre gånger högre bruttosoliditet än nordiska storbankskolleger så har Arion trovärdiga muskler bakom ambitionerna att överföra överskottsmedel till aktieägarna. Sälj Industrivärden ”Industrivärden vill ta långsiktigt industriellt ansvar i sina storbolag. Hedervärt, men det kan dröja länge innan tänket eventuellt ger mervärde till avkastningen snarare än bromsar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.