NT > Nyheter

Sunday, 25 August, 08:02

NT - 12 aug 19 kl. 13:34

Träd föll över vägenRäddningstjänsten ryckte efter klockan 13:20 på måndagen ut till länsväg 881 på Djurön, sedan ett träd fallit ned över vägen..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Djurön

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Träd, föllöver , vägen
GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Smögen vände halvtidsunderläge till seger

Smögen hade problem och låg under med 1–2 efter första halvlek i matchen i division 5 Bohuslän i fotboll mot Bovall/Hunnebo på Havsvallen. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 4–2 för hemmalaget Smögen..

Expressen - 1 timme sedan

Drog ut på en löprunda – hittades död vid vägen

Häckmästarinnan Margarita Plavunova, 25, gav sig ut på en joggingrunda i västra Ryssland.Bara timmar senare hittades hon död längs med landsvägen, skriver ryska nyhetsbyrån Tass..

YLE - 19 jan 14 kl. 15:51

Farlig trafik på Skolvägen i Oravais

Det körs i farligt höga hastigheter på Skolvägen, en parallellväg till Riksåttan i Oravais centrum. Hastigheten är begränsad till 30 km/h men Jari von Wendt, som bor invid vägen, säger att han dagligen ser bilister som kör uppemot 90 km/h på vägen. Skyltning i södra änden av SkolvägenPåbudsskyltar vid Skolvägen i Oravais Yle/Roger KällmanSkolvägen är en gammal sträckning av Riksväg 8.

YLE - 02 okt 14 kl. 16:17

Osäkra planer på att göra Salovägen i Svartå tryggare

Närings- trafik- och miljöcentralen låter göra en utredning som gäller den en och en halv kilometer långa omkörningsfilen i Svartå, Raseborg, mellan Svartå FBK och avtaget till riksväg 25 på Ingåsidan. För trafiklösningen som den är nu är farlig, eftersom det på omkörningsfilen saktar in bilar som ska svänga till vänster in på Lindersvägen, Gråströmsvägen och upp mot riksväg 25. I inget av de alternativ som presenterades på mötet ska det längre gå att svänga upp på Gråströmsvägen mot Svartåhållet, berättar projektchef Kai Tattari vid NTM-centralen.

YLE - 02 okt 14 kl. 16:17

Svartå: Farliga omkörningsfiler på Salovägen

Närings- trafik- och miljöcentralen låter göra en utredning som gäller den en och en halv kilometer långa omkörningsfilen i Svartå, Raseborg. Sträckan går mellan Svartå FBK och avtaget till riksväg 25 på Ingåsidan. Trafiklösningen i dag är farlig, eftersom det på omkörningsfilen saktar in bilar som ska svänga till vänster in på Lindersvägen, Gråströmsvägen och upp mot riksväg 25.

YLE - 19 jul 15 kl. 23:07

Dåliga vägar: Monäsvägen

När Yle Gräv efterlyste tips på dåliga vägar via vår Facebook-sida hade vi en överlägsen vinnare: Monäsvägen i Nykarleby, väg 7274. Ett dussintal webbläsare som tog kontakt med oss tyckte att just den här vägen är sämst i klassen. Det är en tidig kväll i juni när vi kommer till en T-korsning i Munsala i Nykarleby.

YLE - 25 jul 17 kl. 05:02

Vallgrundsvägen slät som ett salsgolv

Två efterlängtade vägprojekt genomförs i Korsholm den här sommaren. Både Vallgrundvägen och Koskövägen förbättras, och förhoppningen är nu att vägarna ska hållas i skick en lång tid framöver. År av skumpande på dåliga vägar, och år av väntan på att få vägarna åtgärdade - är nu över, både på Replotlandet och i Koskö i Korsholm.

YLE - 21 jul 15 kl. 23:07

Dåliga vägar: Lotlaxvägen

Det är något med vägarna i Vörå. Av de drygt 60 kommentarer som vi fick till Yle Grävs Facebook-sida om dåliga vägar kom ett dussin från just Vörå. Och Lotlaxvägen samlade flest missnöjda röster av dem.

YLE - 23 jul 15 kl. 23:07

Dåliga vägar: Skrattnäsvägen

När Yle Gräv efterlyste tips på dåliga vägar via vår Facebook-sida fick väg 17063, Skrattnäsvägen mest röster i Sydösterbotten. En del befarar att den kommer att degraderas till grusväg så småningom. Det första som möter oss när vi kommer till Pjelax i Närpes är den stängda butiken.

YLE - 31 jul 14 kl. 12:15

Lappträskvägen en av många försummade vägar

Väg 176 Lappträskvägen är fortfarande ett sorgebarn i Östnyland - här är många gropar i asfalten, vägen är för smal, hastighetsbegränsningarna är för höga, här kör en massa tung trafik samtidigt som en massa barn rör sig på vägen.
Så här såg det på våren ut längs Lappträskvägen En 10 cm djup grop i vägen Bild: Yle Markku Rantala
Thomas Antas, viceordförande i kommunstyrelsen i Lappträsk, Sfp och kommunfullmäktigeledamot Minna Österholm, Sfp, är båda överens om att vägen är farlig. - Lappträskvägen har redan länge varit i dåligt skick men på den senaste tiden ser man nog en märkbar försämring med beläggning och gropar.

BT - 18 sep 14 kl. 19:21

Vägen stängs: "En jätteseger"

Nu stängs Skansenvägen i Viskafors för genomfartstrafik. När väg 1610 mellan Viskafors och Rydboholm stängdes tiofaldigades trafiken på villagatan. – Förnuftet har segrat, säger Mikael Wendt som bor utmed vägen.

Fler nyheter från NT

NT - 1 timme sedan

Gata i bostadsområde stängs av till januari

På grund av renovering av en fastighet stängs trafiken av på Kungsladugatan..

NT - 3 timmar sedan

Mc-förare körde på polisbil

Körkortslös 18-åring greps..

NT - 3 timmar sedan

Polisen utreder sexualbrott

Avspärrning i Järnvägsparken..

NT - 10 timmar sedan

Fastnade i gunga - kom inte loss

Strax innan klockan 21 på lördagkvällen fick man larm om att en person satt fast i en gunga..

NT - 10 timmar sedan

Jennifer starkast på fjällen igen

Söderköpingstjejen är svårstoppad på fjällen..

NT - 11 timmar sedan

Tog festivalbesökare på brösten

Den 22-åriga mannen dömdes för att ha sexofredat två kvinnor när han arbetade som volontär på Bråvallafestivalen..

NT - 11 timmar sedan

Första trean med nya tränarna

Första segern för Sleipner efter tränarbytet..

NT - 11 timmar sedan

Morteza har fått en ny familj

Två heltidsarbetande småbarnsföräldrar som hade ett ledigt gästrum..

NT - 15 timmar sedan

Motorfesten igång i Norrköping

Wroom!.

NT - 12 timmar sedan

Bjöds på explosion av cirkusakrobatik

Hopp, konster, balans, styrka och spänst..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.