Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 26 August, 09:01

Affärsvärlden - 12 aug 19 kl. 13:31

Goldblue överens om pris på dotterbolagetGoldblue, som är listat på NGM Nordic MTF och som är ett investeringsbolag inom betting med fokus på Asien, har kommit överens om ett pris på det dotterbolag som en europeisk speloperatör visat intresse för..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
NGM Nordic MTF, Asien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Goldblue, överensom , pris, dotterbolaget
DI - 12 aug 19 kl. 13:26

NGM-bolag har satt pris på dotterbolag – aktien rasar

Goldblue, som är listat på NGM Nordic MTF och som är ett investeringsbolag inom betting med fokus på Asien, har kommit överens om ett pris på det dotterbolag som en europeisk speloperatör visat intresse för. .

DI - 14 nov 18 kl. 08:22

Presentation om Goldblue på Stora Aktiedagen i Göteborg

Rune Löderup, ordförande presenterade Goldblue och dess framtidsplaner på Stora Aktiedagen i Göteborg. Se presentationen här: https://www.youtube.

DI - 20 jun 18 kl. 15:36

Kommuniké från årsstämma i GoldBlue AB (publ) den 20 juni 2018

GoldBlue AB (publ) ("GoldBlue" eller "Bolaget"), org.nr. 559078-0465, höll årsstämma den 20 juni 2018 varvid i huvudsak följande beslut fattades.

DI - 07 nov 18 kl. 11:48

GoldBlue AB lanserar mot thai talande kunder

GoldBlue AB (publ) har lanserat mot thai talande kunder.   Vi är väldigt glad att kunna lansera mot thai talande kunder. Med en befolkning på över 69 miljoner människor, en växande BNP och inkomst per capita, ser vi en stor potential på denna marknad.

DI - 29 nov 18 kl. 12:28

Teckningsperioden påbörjad i GoldBlue AB:s (publ) företrädesemission

Teckningsperioden i GoldBlue:s företrädesemission är nu inledd och pågår mellan den 29 november - 14 december 2018. Handel i teckningsrätter avslutas den 12 december. Informationsmemorandum, anmälningssedel och emissionsbroschyr är bifogade i detta pressmeddelande och samtliga dokument kommer även finnas tillgängligt för nedladdning under teckningsperioden via Bolagets hemsida, www.

DI - 05 dec 18 kl. 08:38

GoldBlue har lanserat sportsbook för kinesisktalande kunder

GoldBlue har lanserat sportsbook för kinesisktalande kunder "Vi är glada över att äntligen lansera sportsbook för kinesisktalande kunder. Marknaden bedöms som världens näst största sportsbook marknad. Sportsbook är nu lanserat på alla våra befintliga marknader.

Skånskan - 10 okt 15 kl. 10:00

Firar tio år med Dotterbolaget

Kultur Serietecknarnätverket Dotterbolaget startades i Malmö för tio år sedan och jubilerar nu med en serieutställning på Malmö Stadsbibliotek, performanceutställning på Galleri Slätten och naturligtvis med en stor fest. – Det vore verkligen kul om folk som inte har så mycket koll på serier kommer. Vi är en del av Malmös historia och har varit en del av Malmös kulturliv i tio år nu, säger Karin Casimir Lindholm, en av Dotterbolagets många medlemmar.

DI - 10 nov 17 kl. 15:39

Teckningsperioden påbörjad för GoldBlue AB:s IPO-emission med planerad listning på First North

GoldBlue AB (publ) har nu inlett teckningsperioden i en till ca 65 % garanterad listningsemission om ca 24 miljoner kronor inför planerad listning i december 2017 på Nasdaq First North Stockholm. Förutom garantikonsortiet har även teckningsförbindelser inkommit inför teckningsperioden om ca 5,5 Mkr, däribland 1 MSEK från Bolagets styrelseordförande Rune Löderup och 288 TSEK från Bolagets VD, Andre Rodrigues..

DI - 24 nov 17 kl. 11:43

Sista teckningsdag i GoldBlue AB:s IPO-emission inför planerad listning på Nasdaq First North

GoldBlue AB (publ) har idag sista teckningsdag i en till ca 88 % garanterad listningsemission om ca 24 miljoner kronor, inför planerad listning i december 2017 på Nasdaq First North Stockholm. De nyemitterade aktierna erbjuds för aktiespridning till allmänheten i Sverige. .

DI - 29 nov 17 kl. 15:00

GoldBlue AB:s spridningsemission väl övertecknad inför planerad listning vid Nasdaq First North

Styrelsen i GoldBlue AB har efter teckningstidens utgång beslutat om tilldelning i nyemission som innebär ianspråktagande av det fulla nyemissionsbeloppet om ca 24 Mkr. Totalt emitteras därmed ca 4 100 000 st aktier och lika många vederlagsfria teckningsoptioner, vilka utges utan företrädesrätt för befintliga aktieägare..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Börsen väntas öppna ned efter eskalerad handelkonflikt

Stockholmsbörsen väntas inleda veckan på minus. New York-börserna föll brant på fredagen och de asiatiska börserna tog efter utvecklingen på måndagen sedan Kina aviserat om nya tullar på amerikanska varor..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Kraftiga nedgångar på Asienbörserna

Asienbörserna började handelsveckan med att falla relativt kraftigt när oron kring den pågående handelskonflikten mellan USA och Kina tilltog, liksom osäkerheten om vad nästa drag från USA:s president Donald Trump ska bli..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:04

Svenska fastighetsbolag rekordinvesterar utomlands

London, Paris, Berlin och New York. Utlandsinvesteringarna bland svenska fastighetsbolag har inte varit så stora sedan förra finanskrisen. Affärsvärlden har kartlagt de största fastighetsbolagen..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Fyrtal i köpråd från Börsveckan

Två skogsbolag, ett it-företag och en omsorgskoncern får köprekommendationer i veckans nummer..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Danske: Sälj specialistläkemedelsbolaget

Danske Bank återupptar bevakningen av specialistläkemedelsbolaget Sobi på måndagen och sätter rekommendationen till sälj..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Trump: Borde ha höjt tullarna mer

USA:s president Donald Trump önskar att han hade höjt importtullarna på kinesiska varor mer på fredagen. Det uppgav Vita huset på söndagen, enligt bland annat Reuters..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:13

Handelskonflikten trappas upp - Kina höjer importtullarna

Kina kommer att höja importtullarna på vissa amerikanska varor för cirka 75 miljarder dollar..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Mark Carney: USA:s handelskrig skadar tillväxtutsikterna

Bank of Englands (BOE) chef Mark Carney sade i en intervju med Dow Jones på lördagen att det handelskrig som USA bedriver skadar de globala tillväxtutsikterna..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Magnus Greko säljer aktier i Opus

Magnus Greko har i fredags sålt 134.465 aktier i Opus där han tidigare var vd och där han numera sitter i styrelsen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

DI: Läge plocka upp säkerhetsbolaget

Kurstappet i Securitas är överdrivet och det är läge att plocka upp aktien. Det menar Dagens Industri som under vinjetten Veckans aktie rekommenderar köp av aktien i säkerhetskoncernen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.