Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 21 August, 02:27

Nyan - 12 aug 19 kl. 13:28

Högsäsong för gatuarbetenNu sätter gatuarbetena och andra byggnationer igång på allvar igen. Mariehamns stad har skickat en lista på vad som kommer ske i stadsmiljön under hösten. .
Läs mer på Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högsäsongför , gatuarbeten
YLE - 27 jun 14 kl. 12:06

Gatuarbeten som ger nippor

Yle huvudstadsregionen bad om tips om "eviga gatuarbeten" och flera personer tog kontakt - tack för det! Vi har kunnat rapportera om läget i Esbo och vilka problem det finns i Helsingfors. Här är några frågor som vi har fått, och svar på dem: Sörnäs strandväg, mellan Ekogatan och Fågelviksgränd:
Halva cykel/gångbanan uppriven, vilket gör att man cyklar väldigt väldigt nära mötande trafik, samt fotgängare på cykelleden.

YLE - 13 jun 14 kl. 06:11

Nu ska det bli slut på utdragna gatuarbeten!

Städerna i huvudstadsregionen tar i med hårdhandskarna mot för att få ett slut på utdragna gatuarbeten. Man planerar att införa ett nytt sätt ta betalt för gatuarbeten för att snabba på grävandet. Yle huvudstadsregionen har fått tips om gator och vägar som grävs upp, men sedan lämnas efter några dagars arbete.

Magazin24 - 17 jul 12 kl. 19:32

Gatuarbeten och stensättning i Arboga

Från och med vecka 29 kommer det att utföras gatuarbeten och stensättning i Arboga. Vid Gäddgårdsgatan kommer det att utföras gatuarbeten från och med vecka 29. Det är tekniska förvaltningen som kommer att anlägga ett övergångsställe med fartdämpande åtgärder vid Gäddgårdsskolan.

Jönköpingsnytt - 12 jul 11 kl. 18:04

Gatuarbeten gör det svårt att nå butikerna

Vid en promenad genom centrala öster i Jönköping finns det två saker som slår besökaren. Reaskyltar i skyltfönstren och gatuarbeten..

SVT - 14 feb 12 kl. 16:33

Villaägare tvingas betala gatuarbeten

Östersund och Örnsköldsvik hör till dom 37 kommuner i landet som vältrar över kostnader för gatuarbeten på villaägarna. Det kan handla om räkningar på 100 000-tals kronor som utan förvarning trillar ner i brevlådan..

UNT - 26 nov 12 kl. 14:57

Flera trafikfarliga gatuarbeten

Flera gatuarbeten i centrala Uppsala sätter trafikanterna på hårda prov i höst. I korsningen Vattholmavägen-Råbyvägen har flera olyckor inträffat.

Dalarnas tidningar - 08 apr 14 kl. 06:16

Gatuarbeten för tre miljoner

Kommunen har i år avsatt tre miljoner kronor för gatuarbeten. Gator ska förbättras i Smedjebacken, Söderbärke, Malingsbo och Harnäs..

YLE - 05 jun 14 kl. 14:55

Ilsken över eviga gatuarbeten? Tipsa oss!

Gatstumpar som grävs upp på nytt varje sommar. Kabelrullar och rör som installeras gång på gång. Eviga parkarbeten som aldrig tycks bli färdiga.

Västerbottens Folkblad - 18 mar 16 kl. 16:16

[PLUS] Satsar stort på nya gatuarbeten

Nästan 215 miljoner kronor. Så mycket avsätter Umeå kommun för trafik- och gatuarbeten under 2016.....

Nerikes Allehanda - 20 maj 16 kl. 18:10

Butiksägare förlorar pengar på gatuarbeten

Det pågår många gatuarbeten i centrum. Nödvändiga ingrepp men också besvärliga för butiksägare. – Problemet är att folk inte kan hitta hit för de har stängt av tillfartsvägarna, säger Örjan Lindqvist, ägare av Music, Music!.

UNT - 08 sep 16 kl. 05:05

Tuffare krav vid gatuarbeten väntar

Kommunen ska bli tuffare mot de entreprenörer som gör gatuarbeten..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 5 timmar sedan

Bilister uppmanas lätta på gasen vid skolor och daghem

Polisen skärper hastighetsövervakningen i närheten av skolor och daghem under den närmaste tiden. Det gäller hela Åland. Polisen påminner alla trafikanter om att många barn har börjat skolan i höst och är för första gången ute i trafiken på egen hand.

Nyan - 7 timmar sedan

Seglatsen är en lisa för själen

I juli styrde en fullbokad Albanus genom den lemländska skärgården mot friluftsgudstjänsten på Rödhamn. .

Nyan - 8 timmar sedan

Kontrakt snart för polishuset

Landskapets fastighetsverk har fattat beslut om vilka företag som vunnit entreprenaderna avseende bygg, vatten- och sanitet, el och annat inför uppförandet av nya polishuset vid Strandgatan i Mariehamn. – Nu pågår granskning av de handlingar företagen lämnat in varefter vi inom närmaste veckorna avser teckna kontrakt såvida inget oförutsett inträffar. Byggstart sker sedan inom några veckor från kontrakttecknande, meddelar fastighetsverkets vd Stefan Rumander.

Nyan - 10 timmar sedan

Janke Mattsson vill in i lagtinget igen

Förre näringsministern Jan-Erik ”Janke” Mattsson ställer upp för Centern i lagtingsvalet. .

Nyan - 13 timmar sedan

Engman uttagen i Finlands EM-kvaltrupp

FOTBOLL. Åländska Adelina Engman, 24, är en av 23 spelare som förbundskapten Anna Signeul tagit ut till Finlands inledande EM-kvalmatch. I höst inleds EM-kvalet och för Finlands del väntar Albanien på bortaplan i första matchen, som spelas måndagen den 2 september.

Nyan - 13 timmar sedan

Skyltar för tunnel

Bilister som kör förbi Pellas i Lemland, i riktning mot Lumparland på Lemlandsvägen ser en stor färggrann skylt som står på en åker. .

Nyan - 14 timmar sedan

”Hillbillyös” och traditionell sydstatscountry i kväll

Hogslop String Band från Nashville är bekant bland annat från tv-programmet ”Jills veranda”. .

Nyan - 16 timmar sedan

Trafikskadad mårdhund avlivades

Polisen rykte ut på måndagskvällen till Sund för att avliva en trafikskadad mårdhund. Enligt polisen kan man själv, om man har kunskap, avliva ett djur som blir skadat i en trafikolycka, för att undvika djurets lidande. – Men vet man inte hur man gör så givetvis går det bra att ringa polisen, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Nyan - 16 timmar sedan

Orsaken till dödsolyckan ännu okänd

Den exakta orsaken till singelolyckan på Pålsbölevägen är ännu okänd. Av skadorna på bilen misstänker polisen att hasigheten var hög. – Utredningen pågår och vi har också en dödsorsaksundersökning på gång, säger kommissarie Nina Rasmus.

Nyan - 16 timmar sedan

Förbättrat resultat för Viking Line

Viking Line-koncernens omsättning uppgick till 227 miljoner euro under perioden 1 januari – 30 juni i år. Under fjolårets första halvår var omsättningen 225,7 miljoner euro. – Verksamhetsårets två första kvartal utföll bättre än föregående år, trots ett aningen lägre antal passagerare, säger vd Jan Hanses i ett pressmeddelande.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.