DI > Ekonomi

Monday, 19 August, 19:16

DI - 12 aug 19 kl. 13:26

NGM-bolag har satt pris på dotterbolag – aktien rasarGoldblue, som är listat på NGM Nordic MTF och som är ett investeringsbolag inom betting med fokus på Asien, har kommit överens om ett pris på det dotterbolag som en europeisk speloperatör visat intresse för. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
NGM, NGM Nordic MTF, Asien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NGM-bolaghar , satt, pris, dotterbolag, aktien, rasar
DI - 02 mar 17 kl. 11:00

NGM-bolag handelsstoppas efter kursras

ASTG, som handlas på NGM, har handelsstoppats efter att ha rasat nästan 30 procent.  .

DI - 19 jul 17 kl. 19:58

Rally i NGM-bolag efter tweet

NGM-bolaget ASTG rusade på onsdagseftermiddagen efter att tidigare vd:n för bolaget Andreas Adelgren twittrat om att han köpt två miljoner aktier..

DI - 08 feb 18 kl. 16:24

NGM-bolag befarar kapitalbrist

NGM-noterade Life Assays har funnit skäl att anta att bolagets egna kapital understiger hälften av det registrerade aktiekapitalet och att Life Assays därmed har kapitalbrist.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 06 aug 19 kl. 14:23

NGM-bolag stiger 15 procent efter besked om projektstart

Raytelligence, listade på marknadsplatsen NGM Nordic MTF, stiger med 15 procent tisdagen efter besked om att bolaget startar ett nytt projekt för detektering av kognitiv nedsättning..

DI - 26 jul 19 kl. 14:58

NGM-bolag rusar på avsiktavtal om samriskbolag

Life Assays har tecknat avsiktsavtal om att bilda ett gemensamt bolag med amerikanska Abreos Bioscience kring bolagens respektive teknologier..

DI - 07 jan 15 kl. 14:40

NGM-bolaget tecknar avtal i Kina

NGM-bolaget ASTG:s dotterbolag AIMS har färdigställt ett distributörsavtal med det kinesiska bolaget Beijing Taihang Age Technology som utvecklar system inom simulering och busskommunikation, med fokus på flyg- och fordonsindustrin..

DI - 27 jul 11 kl. 08:27

Persbrandt hoppar av NGM-bolag efter kokainskandal

Tanken var att skådespelaren Mikael Persbrandt skulle bli naturläkemedelsbolaget SCN:s ansikte utåt. Men nu hoppar han av styrelsen efter kokainskandalen..

Opinionen.se - 17 jun 13 kl. 09:41

Astra-bolag i samarbete mot övervikt

Astra Zenecas dotterbolag Medimmune har tecknat ett exklusivt avtal med NGM Biopharmaceuticals. Samarbetet syftar till att upptäcka, utveckla och kommersialisera behandlingar mot typ 2-diabetes och övervikt. Läkemedelskandidaterna ska hämtas ur NGM:s program för enteroendokrina celler, enligt ett pressmeddelande från Astra Zeneca..

News55 - 15 maj 17 kl. 14:33

News55 genomför spridningsemission och ansöker om listning på NGM Nordic MTF

Emissionen har en teckningskurs på 25 SEK per aktie. I samband med emissionen har bolaget ansökt om listning av aktier på NGM Nordic MTF. Den 16 maj deltar News55 AB på NGM Live.

Affärsvärlden - 12 aug 19 kl. 13:31

Goldblue överens om pris på dotterbolaget

Goldblue, som är listat på NGM Nordic MTF och som är ett investeringsbolag inom betting med fokus på Asien, har kommit överens om ett pris på det dotterbolag som en europeisk speloperatör visat intresse för..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Kina skrämmer bort Hongkongs rika – ”pessimister flyr och överlever”

HONGKONG.  Allt fler av Hongkongs superrika förbereder evakuering av familjemedlemmar och kapital till länder som Portugal och USA. .

DI - 45 minuter sedan

Alphabet backar efter Trump-tweet

Googles moderbolag Alphabet tappade 0,4 procent under pågående måndagshandel när USA:s president Donald Trump i en tweet nämnde Google och skrev att bolaget borde stämmas..

DI - 45 minuter sedan

Svenska myndigheter utnyttjas för penningtvätt

Svenska myndigheter utnyttjas för penningtvätt, visar en ny rapport från polisen i samarbete med 16 myndigheter, skriver Dagens Nyheter..

DI - 1 timme sedan

Vårdbranschen välkomnar Lööfs utspel mot regeringen

Att stoppa vårdmomsen kan bli ett centralt krav i budgetförhandlingen, enligt besked från Centerpartiet som får vårdbranschen att vädra morgonluft. .

DI - 1 timme sedan

Nordenbörserna: Norwegian lyfte 4 procent

De nordiska börserna inledde veckan så som den förra avslutades - med stigande kurser. Uppgången var i linje med globala marknadsrörelser som kom med stöd av minskad recessionsoro….

DI - 1 timme sedan

Europabörserna: Gruvbolag vinnare

Europabörserna gick starkt på måndagen och fullföljde därmed fredagens återhämtning. Risksentimentet kom tillbaka efter att Donald Trump avfärdat oron om en recession..

DI - 1 timme sedan

Donlad Trump: ”Väldigt stark ekonomi” trots Powell och Fed

Den amerikanska ekonomin är "väldigt stark" trots Federal Reserves, och deras chef Jerome Powells, avsaknad av vision..

DI - 1 timme sedan

S-veteranen Enn Kokk är död

Den mångårige socialdemokratiske partimedarbetaren Enn Kokk är död, uppger partiet för TT..

DI - 1 timme sedan

Börsen börjar handelsveckan på plus

Stockholmsbörsen avslutade en stark börsmåndag med en uppgång inför stängningen. H&M ledde uppgången med att stiga över 4 procent..

DI - 1 timme sedan

H&M stiger rejält mot börsstängning

H&M-aktien stiger kraftigt inför börsstängning på måndagen. Vid 17-15-tiden är aktien upp med 4,2 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.