Skånskan > Nyheter

Saturday, 24 August, 22:03

Skånskan - 12 aug 19 kl. 13:21

Rådstugan flyttar till ApoteketLandskrona Familjecentralen Rådstugan flyttar in i Apotekets lokaler på Storgatan i Landskrona.Sedan Apoteket flyttade har Rådstugan jobbat för att ta över lokalerna och i dagarna kommer klartecknet.
Den bygglovsansökan som lämnats in för ändrad användning har godkänts av kommunen från apotek till öppen förskola och barnmorskemottagning. I och med flytten ökas Rådstugans utrymme till 600 kvadratmeter och Cecilia Ericsson, som är kurator och samordnare för Rådstugan är glad.
– Vi är jätteglada för det.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Apoteket, Familjecentralen Rådstugan, Apotekets, Storgatan, Landskrona, Rådstugan, Rådstugans, Cecilia Ericsson, HD, Storgatan-Norra Långgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rådstugan, flyttartill , Apoteket
NT - 08 feb 12 kl. 10:43

Nu flyttar apoteket också

Först blev det klart att Systembolaget flyttar från nya lokaler. Nu är det också klart att Apoteket Hjorten flyttar..

Västerbottens Folkblad - 19 maj 17 kl. 13:26

Apoteket lämnar Skelleftehamn för Ursviken

I dag flyttar Apoteket från Skelleftehamn till Ursviken. Flytten är en konsekvens av att vårdcentralen, folktandvården och familjecentralen redan flyttat till Ursviken. Det nya apoteket har större kapacitet att ta emot receptkunder.

NT - 17 jan 19 kl. 09:00

Ny hyresgäst flyttar in i köpcentrumet

I februari flyttar Apoteket från Tegelhuset in i Spiralen..

Alingsås tidning - 04 okt 18 kl. 06:00

Apotek flyttar in på Kungsgatan

Den 1 november öppnar Kronans Apotek på Kungsgatan i Alingsås. Apoteket flyttar in i den lokal som SEB var etablerade i tidigare, med H&M och Systembolaget som närmsta grannar.
Kronans Droghandel Apotek AB är tredje största apotekskedjan i Sverige med över 325 apotek och mer än 2 600 medarbetare.

YLE - 07 mar 16 kl. 17:06

Lillkyroborna får träffa distansläkare på apoteket

Redan nästa vecka kan Lillkyroborna få träffa en läkare på distans på apoteket. Apotekaren som tog initiativet vill hjälpa sina frustrerade kunder att få se en läkare trots läkarbrist och långa köer. Det är företaget EMA group som inleder distansläkarmottagning på apoteket i Lillkyro.

Sydöstran - 24 feb 16 kl. 06:00

Apoteket AB stänger i Sölvesborg

I fredags skrevs papprena på att Apoteket AB i Sölvesborg flyttar till Mjällby Extra. Det innebär att endast Apoteket hjärtat kommer att vara kvar i Sölvesborg..

Vimmerby Tidning - 30 maj 12 kl. 08:23

Brödstugan har blivit Royal

Nästa vecka räknar Simon Sauma med att öppna totalrenoverade Royal. Han är beredd på att Vimmerbyborna kanske kommer att kalla det ”Brödstugan” ett tag till. Men allt är nytt.

NT - 04 jul 16 kl. 10:30

"Nya" Rådstugan börjar ta form – och färg

Den "nya" Gamla Rådstugan, vid Gamla Torget, börjar nu få sin nya form..

Nya Wermlands Tidningen - 28 sep 16 kl. 18:09

På jakt efter rådstugan

Såväl den arkeologiska undersökningen som ombyggnadsarbetet har påbörjats i Plantaget.Stadsarkivarie Margareta Nilars, som ansvarar för undersökningen på uppdrag av Lödöse museum, hoppades hitta rester efter den gamla rådstugan som stod mitt på torget..

Länstidningen i Jämtland - 20 mar 19 kl. 13:01

Städstugan – enskild firma startar i Strömsund

Enligt Städstugan själva kommer deras verksamhet bestå i att "bedriva hushållsnära tjänster mot....

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Knapp seger för IFK Ystad

HANDBOLL IFK Ystad vann lördagens träningsmatch borta mot Johan Zanotti-tränade Team Sydhavsöarna med 30-27 (16-12).– Många gjorda mål och seger, men jag kan ändå inte vara riktigt nöjd, konstaterade tränare Sebastian Seifert med dryga halvtimmens distans till drabbningen på Lalandia.
Han tänkte framför allt på den defensiva insatsen som lämnade en hel del i övrigt att önska.

Skånskan - 3 timmar sedan

44-åring åtalas för cannabis

Hörby En 44-åring Hörbybo åtalades onsdagen den 21 augusti för ringa narkotikabrott.
Åklagaren menar att han olovligen använt cannabis den 11 februari ”eller någon dags dessförinnan” i år.
Enligt Åklagaren kan målet avgöras utan huvudförhandling, och han anger påföljden 30 dagsböter om 50 kronor, allt som allt 1 500 kronor, som rimligt.

Skånskan - 4 timmar sedan

Eslövs BK föll med uddamålet

FOTBOLL Eslövs BK hade inte marginalerna med sig, trots en stor medrest klack, i lördagens bortamatch i Ullared. Hemmalaget vann med uddamålet, 2-1.– Vi började matchen bra men till slut får man väl säga att de vann rättvist om man ser till antalet chanser.

Skånskan - 4 timmar sedan

104 kvadratmeter stort hus i Sjöbo sålt

Sjöbo Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Planteringsgatan 10 i Sjöbo av Emma Ingvarsson och Magnus Daniel Kärverud. Nya ägare är Ellinor Andersson och Olle Kroon, båda 26 år, från Sövde. Priset blev 2 750 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juli 2019.

Skånskan - 5 timmar sedan

Man åtalas för drograttfylla

ESLÖV En 56-årig man åtalas för att ha kört bil påverkad av diazepam, amfetamin och cannabis. Han stoppades vid Circle K i Eslöv den 6 april i år..

Skånskan - 5 timmar sedan

Det blev inget playstation

Hörby En Hörbykvinna kom i kontakt med en person som ville sälja ett playstation via en köp- och säljsida.
Kvinnan gick med på att betala 1 100 kronor i förskott, men har sedan dess sett röken av någon konsol.
Händelsen är polisanmäld och en förundersökning gällande bedrägeri är inledd.

Skånskan - 5 timmar sedan

Nya ägare till 30-talshus i Rydsgård

Rydsgård Emilie Elisabeth och Filip Holger Östberg, 30 och 33 år, från Blentarp, har tagit över fastigheten på adressen Lindhult 112 i Rydsgård från Chris Bengtsson. Ägarbytet blev klart i augusti 2019 och köpesumman blev 4 325 000 kronor. Huset byggdes 1930 och har en boyta på 140 kvadratmeter samt en tomt som är 5 425 kvadratmeter stor.

Skånskan - 6 timmar sedan

147 kvadratmeter stort hus i Blentarp sålt till nya ägare

Blentarp Erik Hampus Hellström, 29, och Tove Melin, 28, är nya ägare till huset på adressen Björkgatan 5 i Blentarp. Huset är 147 kvadratmeter stort och byggdes 1975. Säljare är Magnus Sevedsson.

Skånskan - 7 timmar sedan

20-talshus på 134 kvadratmeter sålt i Abbekås

Abbekås Gunilla Ek, 49, och Kaj Persson, 52, är nya ägare till huset på Kustvägen 33 i Abbekås. Huset är 134 kvadratmeter stort och byggdes 1927. Säljare är Kristian och Maria Williamsson.

Skånskan - 8 timmar sedan

Ny ägare till 50-talshus i Hörby

Hörby Försäljningen av huset på adressen Liljegatan 44 i Hörby är nu klar. Ny ägare blir Ca&Li Konsult AB som köper fastigheten av Tord Branning. Det 100 kvadratmeter stora huset är byggt 1959.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.