Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 18 August, 04:35

Affärsvärlden - 12 aug 19 kl. 13:18

Nordea: Ser mörkare moln framöverNär nationalräkenskaperna revideras i början av september väntas de nya siffrorna visa att hushållen är mer sårbara än vad som tidigare varit känt. Det skriver Nordeas chefsanalytiker Torbjörn Isaksson i en analys..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Nordeas, Torbjörn Isaksson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, Ser, mörkare, moln, framöver
DI - 16 jul 19 kl. 09:52

Skogskoncernen Södra ser mörkare moln på himlen

Skogskoncernen Södra rapporterade på tisdagsmorgonen ett fallande rörelseresultat för det andra kvartalet, jämfört med samma period i fjol. En svagare konjunkturutveckling är förklaringen, enligt bolagets vd Lars Idermark..

GöteborgsPosten - 11 aug 15 kl. 06:00

Lennartsson ser inga dystra moln

Europadrömmen borta och en motig period i allsvenskan. Risk för punktering?– Jag har svårt att se alltför många mörka moln på himlen när vi leder allsvenskan och har vunnit Svenska Cupen, säger IFK Göteborgs tränare Jörgen Lennartsson..

DI - 09 apr 19 kl. 10:14

Industrivärden ser mörka moln på himlen efter starkt börskvartal

Investmentbolaget Industrivärden är i vanlig ordning snabbt ute med sina delårssiffror och rapporten för det första kvartalet visar en totalavkastning på 9 procent för både A- och C-aktien. Vd Helena Stjernholm ser flera orosmoment efter det starka börskvartalet..

Kristianstadsbladet - 08 feb 14 kl. 01:30

Mörkare plack i kärl hos diabetiker


Forskare i Lund har kommit fram till att beläggningar, eller plack, i blodkärlen hos diabetiker och överviktiga ser mörkare ut i ultraljudsundersökningar, skriver Sydsvenskan.En teori är att mörkare plack kan tyda på en ökad risk att drabbas av stroke eller hjärtinfarkt. Förhoppningen är nu att ultraljud ska kunna användas för att tidigt upptäcka patienter med den farliga placken och att personer med ofarligt plack ska slippa operationer..

Helsingborgs Dagblad - 08 feb 14 kl. 01:35

Mörkare plack i kärl hos diabetiker

Forskare i Lund har kommit fram till att beläggningar, eller plack, i blodkärlen hos diabetiker och överviktiga ser mörkare ut i ultraljudsundersökningar, skriver Sydsvenskan. En teori är att mörkare plack kan tyda på en ökad risk att drabbas av stroke eller hjärtinfarkt..

BT - 08 feb 14 kl. 01:34

Mörkare plack i kärl hos diabetiker

Forskare i Lund har kommit fram till att beläggningar, eller plack, i blodkärlen hos diabetiker och överviktiga ser mörkare ut i ultraljudsundersökningar, skriver Sydsvenskan. En teori är att mörkare plack kan tyda på en ökad risk att drabbas av stroke eller hjärtinfarkt. Förhoppningen är nu att ultraljud ska kunna användas för att tidigt upptäcka patienter med den farliga placken och att personer med ofarligt plack ska slippa operationer..

NT - 08 feb 14 kl. 01:30

Mörkare plack i kärl hos diabetiker

Forskare i Lund har kommit fram till att beläggningar, eller plack, i blodkärlen hos diabetiker och överviktiga ser mörkare ut i ultraljudsundersökningar, skriver Sydsvenskan..

UNT - 08 feb 14 kl. 01:30

Mörkare plack i kärl hos diabetiker

Forskare i Lund har funnit att beläggningar, eller plack, i blodkärl hos diabetiker och överviktiga ser mörkare ut i ultraljudsundersökningar - något som kan tyda på en ökad risk att drabbas av stroke och hjärtinfarkt.(TT).

SvD - 08 feb 14 kl. 01:30

Mörkare plack i diabetikers kärl

Forskare i Lund har funnit att beläggningar, eller plack, i blodkärl hos diabetiker och överviktiga ser mörkare ut i ultraljudsundersökningar - något som kan tyda på en ökad risk att drabbas av stroke och hjärtinfarkt..

Expressen - 08 feb 14 kl. 02:16

Mörkare plack i kärl hos diabetiker

LUND. Forskare i Lund har kommit fram till att beläggningar, eller plack, i blodkärlen hos diabetiker och överviktiga ser mörkare ut i ultraljudsundersökningar, skriver Sydsvenskan..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Ryggmärgsköper mer i ratad turnaround

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljen ryggmärgsköper återigen dubbelrabatten i Stockholmsbörsens minst älskade turnaround efter ny rapportnäsbränna..

Affärsvärlden - Igår: 09:03

Swedbank: Chansen för en räntehöjning har runnit ut i sanden

Swedbank uppger att de inte längre tror på någon räntehöjning från Riksbanken..

Affärsvärlden - Igår: 11:13

Kronan nära sjuttonårslägsta

Europaräntorna stiger svagt från nedpressade nivåer på fredagen, medan euron tappat ytterligare något. Börserna står på plus..

Affärsvärlden - Igår: 13:35

Opec höjer efterfrågeprognos

Opec väntar sig att den globala efterfrågan på olja kommer att vara 99,92 miljoner fat per dag under 2019, upp från 99,87 i förra månadsrapporten..

Affärsvärlden - Igår: 12:28

British Steel på väg bli turkiskt

British Steel, som i våras försattes i rekonstruktion, är på väg att få en ny ägare i form av den turkiska pensionsfonden Oyak..

Affärsvärlden - Igår: 10:27

Ratos faller tungt på börsen

Fredagen började med tydligt högre index på Stockholmsbörsen, efter en lätt nedgång på torsdagen..

Affärsvärlden - Igår: 12:22

Ratos mot strömmen på börsen

Stockholmsbörsen fortsatte att stiga under fredagsförmiddagen med uppgångar i de flesta sektorer. Ratos gick mot strömmen efter en kvartalsrapport som innehöll stora projektförluster i Norge..

Affärsvärlden - Igår: 11:02

Sveriges matpriser stiger - men Norge toppar med hästlängder

Bland de nordiska länderna har matpriserna under de senaste 14 åren stigit allra mest i Norge. Sverige kommer på andra plats, enligt statistik från den norska statistikmyndigheten SSB..

Affärsvärlden - Igår: 11:06

Donald Trump uppges vilja köpa Grönland

USA:s president har anlitat rådgivare för att undersöka om USA kan köpa Grönland, enligt Wall Street Journal och Washington Post..

Affärsvärlden - Igår: 10:48

Swedbanks prognoschef: Minusränta inte så konstigt

Minusräntor är kanske inte är så underligt som det kan verka. I en värld där vi lever allt längre och många vill spara, samtidigt som få vill investera, blir räntorna låga. Att det för vissa obligationer då rentav blir minusräntor är kanske inte så förvånande.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.