SVT > Inrikes

Wednesday, 21 August, 07:34

SVT - 12 aug 19 kl. 13:14

Uppgifter: Svensk kvinna hittad död i BarcelonaUnder måndagsmorgonen hittades en kvinna död i Barcelona. Enligt flera spanska medier, bland annat El País, ska kvinnan vara svensk medborgare..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Barcelona, El País

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UppgifterSvensk , kvinna, hittaddöd i , Barcelona
Aftonbladet - 22 jun 19 kl. 19:49

Uppgifter: Kvinna hittad död – man gripen

SR - 12 aug 19 kl. 13:59

Svensk kvinna hittad död i Barcelona

En kvinna i 40-års åldern har påträffats död i Barcelona, rapporterar spanska medier..

DN - 12 aug 19 kl. 18:01

Kvinna hittad död i Barcelona

En svensk kvinna hittades död på en gata i Barcelona under måndagsmorgonen, enligt spanska medier. Polisen undersöker om det rör sig om ett brott. .

GöteborgsPosten - 12 aug 19 kl. 15:52

Svensk kvinna hittad död i Barcelona

En svensk kvinna har hittats avliden i Barcelona, uppger flera spanska medier. Spansk polis har inlett en utredning kring kvinnans död..

Expressen - 12 aug 16 kl. 17:44

Kvinna hittad blodig och misshandlad

Under fredagseftermiddagen hittades en skadad kvinna av allmänheten i södra Stockholm. Polisen har inlett en förundersökning om olaga frihetsberövande. – Vi fick in uppgifter om att allmänheten hittat en chockad kvinna i ett buskage, säger Sven-Erik Olsson, vid polisens regionledningscentral.

Expressen - 12 jul 15 kl. 22:21

Kvinna hittad död – svensk man är gripen

En kvinna har hittats död i Calella norr om Barcelona i Spanien. I ett uttalande uppger spansk polis att man gripit en svensk man i 40-årsåldern, misstänkt för mord..

Expressen - 25 maj 13 kl. 14:16

Kvinna hittad död i Täby - misstänkt mord

En död kvinna har hittats i Täby. Enligt uppgifter till Expressen.se jagas nu en man i grå kläder som setts springa från platsen.

Barometern - 22 jun 14 kl. 12:44

Kvinna hittad drunknad i Bodasjön

Det skedde en drunkningsolycka i Bodasjön i dag, söndag. – Det verkar som att det är en kvinna som varit ute och simmat. En person som var ute med båten höll henne ovanför ytan och larmade räddningstjänsten, säger räddningschef Hans Erlandsson.

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Ebba Busch Thor (KD) till Lena Hallengren (S): ”Ni sviker Sveriges äldre”

Det saknas platser på särskilda äldreboenden i nästan hälften av Sveriges kommuner, och bristen blir allt större. När Ebba Busch Thor (KD) och Lena Hallengren (S) diskuterade problemet i Aktuellt kritiserade socialministern KD-ledarens ton. – Om det är obehagligt att jag låter lite irriterad så kan jag säga det väldigt lugnt: Ni sviker Sveriges äldre, svarade Busch Thor..

SVT - 9 timmar sedan

Ordning i skolan kan bli fall för Högsta domstolen

Var går gränsen för vad en lärare får göra för att hålla ordning i skolan? Just nu driver Barn- och elevombudet BEO ett fall som fått starka reaktioner till Högsta domstolen..

SVT - 10 timmar sedan

SVT:s meteorolog: Värmen återvänder i helgen

Alla som trodde att de tagit sommarens sista bad – tänk om. Till helgen väntas nämligen temperaturen åter klättra uppåt 25 grader i stora delar av Götaland och Svealand. – Om inte ett sista bad så kan det i alla fall bli en sista glass, säger SVT:s meteorolog Nils Holmqvist..

SVT - 11 timmar sedan

Stor ökning av missnöjda Flixbusresenärer

Missnöjet mot bussföretaget Flixbus växer och flera resenärer vittnar om obehagliga bussfärder, återkommande förseningar och otrevlig personal. Hittills under 2019 har Konsumentverket fått in 37 anmälningar mot Flixbus, en kraftig ökning jämfört med året innan. – Det vi märkt är en ökning jämfört med andra bussbolag, säger Josefin Holmberg, jurist på Konsumentverket..

SVT - 11 timmar sedan

Flixbus: ”Tar all feedback på största allvar”

Anmälningarna till Konsumentverket mot bussföretaget Flixbus har ökat kraftigt under 2019. Flera kunder som SVT varit i kontakt med beskriver resor med långa förseningar och bristande information. Nu svarar bolaget på kritiken..

SVT - 12 timmar sedan

Fler äldre får vänta på boende

Nästan hälften av Sveriges kommuner har brist på särskilda boenden för äldre, alltså äldre- och demensboenden, och bristen blir allt större. Det visar Boverkets årliga enkät..

SVT - 12 timmar sedan

SPF Seniorerna: Bristen på äldreboende är ännu större

Närmare hälften av landets kommuner har brist på särskilda boende för äldre, så kallade äldre- eller demensboende. Men enligt Peter Sikström, generalsekreterare på SPF seniorerna är problemet större än vad siffrorna visar. – Det finns ett stort mörkertal, många kommuner håller äldre hemma med utökad hemtjänst, säger han..

SVT - 12 timmar sedan

Här behöver du inte vänta på äldrebostad

Närmare hälften av Sveriges kommuner har brist på särskilda boenden för äldre. Det svarar de i Boverkets årliga enkät. Samtidigt har vissa kommuner överskott på äldrebostäder..

SVT - 12 timmar sedan

Margaretha fick plats på äldreboende: Hade varit rädd och orolig hemma

Margaretha Iderforss och Eivor Eriksson fick sina platser på äldreboendet Fruängskällan i Nyköping när de blev sjuka och var tvungna att söka vård. – Jag hade tur att jag fick en plats här, annars hade jag nog jämt varit rädd och orolig, säger Margaretha Iderforss..

SVT - 12 timmar sedan

Man förd till sjukhus med stickskador

Polisen letar efter en gärningsman efter att en man skadats vid Göteborgs domkyrka. Den skadade mannen har fått stickskador mot bålen, skriver polisen på sin hemsida..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.