DN > Utrikes

Saturday, 24 August, 11:32

DN - 12 aug 19 kl. 13:14

Fem anlagda bränder i Husby på fyra dagarHusby i nordvästra Stockholm har drabbats av fem bränder på fyra dagar. Bränderna har startat i loftgångar och trapphus inom ett område på några hundra meter. Polisen misstänker att bränderna är anlagda och utreder nu om det finns något samband mellan händelserna..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Husby, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fem, anlagda, bränderi , Husby, fyra, dagar
UNT - 09 mar 13 kl. 01:39

Ungdomsgäng bakom våg av anlagda bränder

Under den sena fredagskvällen har polis och räddningstjänst fått rycka ut till fem anlagda bränder i Märsta..

Cornucopia - 14 feb 18 kl. 17:20

Antalet anlagda bilbränder har minskat i både Göteborg och Malmö - var fler under alliansregeringen

Medan Moderaterna hetsar med skrämselretorik kring bilbränder i Göteborg, så visar MSB:s statistik på ett minskande antal anlagda fordonsbränder i både Stor-Göteborg och Malmö. För Göteborg var rekordåren 2009 och 2011, under den moderata alliansregeringens tid.
Fordonsbränder i Stor-Göteborg, anlagda med uppsåt 1998 - 2015.

Sydöstran - 20 aug 18 kl. 10:51

Anlagda skolbränder i Blekinge ökar

Antalet anlagda skolbränder i Sverige har ökat med 47 procent på två år, och är det högsta sedan 2008. I Blekinge var fem av nio skolbränder anlagda under 2017..

SmålandsPosten - 09 jun 13 kl. 09:31

Anlagda bränder på Araby

Vid 02-tiden på söndagen fick räddningstjänsten rycka ut och släcka två misstänkt anlagda bränder. Först var det två bilar som brann på Höstvägen. Enligt polisen hade den ena bilen börjat brinna först och elden hade sedan spridit sig till den andra som stod parkerad intill.

SmålandsPosten - 09 jun 13 kl. 09:31

Anlagda bränder i Växjö

Vid 02-tiden på söndagen fick räddningstjänsten rycka ut och släcka två misstänkt anlagda bränder i Växjö. Först var det två bilar som brann på Vintervägen. Enligt polisen hade den ena bilen börjat brinna först och elden hade sedan spridit sig till den andra som stod parkerad intill.

YA - 24 feb 19 kl. 13:22

Ystad brinner – sju anlagda bränder hittills i år

Polisen har hittills i år fått in anmälningar om sju anlagda bränder i centrala Ystad. I fem av fallen har brottsrubriceringen varit mordbrand..

YLE - 09 maj 16 kl. 14:39

Lång rad av anlagda bränder i Helsingfors inom en vecka

Gårdsbyggnader, bilar och en grävskopa har brunnit i sex olika fall av anlagda bränder på bara en vecka i Helsingfors. Polisen utesluter inte att samma person kan ha tänt flera eldar. Sex olika fall av anlagda bränder har förekommit sedan valborg, alla i nordöstra Helsingfors.

YLE - 10 maj 16 kl. 06:42

Anlagda bränder i Helsingfors också i natt

Raden av bränder som misstänks vara anlagda fortsätter i Helsingfors. Under natten till tisdag har räddningsverket fått rapporter om sex olika bränder. På sex olika håll har misstänkt anlagda bränder härjat.

Expressen - 08 feb 17 kl. 07:56

92 anlagda bränder på asylboenden 2016

Under förra året skedde 92 anlagda bränder på bebodda eller tilltänkta flyktingboenden i Sverige. Enligt polisen startades över hälften av dessa bränder av "okänd gärningsman", skriver SVT Nyheter. – Vi misstänker att en stor del av dessa 53 bränder är anlagda av utomstående personer, säger Ola Stoltz, sektionschef inom Noa, till tv-kanalen..

Västerbottens Folkblad - 20 aug 18 kl. 10:02

Anlagda skolbränder har ökat i länet

På två år har antalet anlagda skolbränder ökat med 47 procent i Sverige. I Västerbotten var tio av 15 skolbränder anlagda förra året. – Det är bara en tidsfråga innan det sker en dödsbrand, säger Anders Bergqvist, generalsekreterare på Brandskyddsföreningen.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Ungdomarna i Hongkong: Det är vår sista chans till frihet

HONGKONG. Det vilar en desperation över sommarens massprotester i Hongkong. Mycket står på spel – ska staden sväljas helt av kommunistpartiet i Kina eller behålla sina friheter?.

DN - 1 timme sedan

USA planerar att öppna konsulat på Grönland

Grönland har hamnat i hetluften efter att president Trump bett om att få köpa territoriet av Danmark. .

DN - 1 timme sedan

Dockningsproblem för rymdroboten Fedor

Den rymdfarkost som transporterar Rysslands första människoliknande robot har misslyckats med sitt första dockningsförsök med Internationella rymdstationen (ISS), rapporterar….

DN - 4 timmar sedan

Nordkorea avfyrar nya projektiler

För sjunde gången på kort tid har Nordkorea provskjutit projektiler, meddelar Sydkorea och Japan..

DN - 5 timmar sedan

Patty Hearst – kidnappningsoffer eller terrorist?

En 19-årig miljardärsdotter kidnappas från sitt hem i Berkeley, Kalifornien i februari 1974. Men två månader senare syns bilder på henne med ett gevär under ett bankrån i San….

DN - 5 timmar sedan

Publiklyft efter VM – damallsvenskan upp 30 procent

Damallsvenskans publiksiffror har ökat med 30 procent efter Sveriges bronsframgång i fotbolls-VM. Och i dag hoppas Göteborg på säsongsrekord när laget flyttar in på Gamla Ullevi….

DN - 6 timmar sedan

Polisen attackerad av gäng i Nyköping

Polisen kallades till ett område i Nyköping efter larm om skadegörelse vid midnatt. Väl på plats attackerades patrullen av en grupp unga vuxna som bland annat kastade sten,.

DN - 12 timmar sedan

Amerikansk HD-domare behandlad för cancer

Ruth Bader Ginsburg, domare i USA:s högsta domstol, har strålbehandlats för en cancertumör i bukspottskörteln, meddelar en talesperson för domstolen..

DN - 14 timmar sedan

Cecilia Malmström prisas som Årets svensk i världen 2019

När Cecilia Malmström tog emot utmärkelsen som Årets svensk i världen 2019 på fredagen hade nyheten just slagit ned att Kina höjer tullarna på amerikanska varor för cirka 75….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.