Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 20 August, 04:48

Trelleborgs Allehanda - 12 aug 19 kl. 13:00

Ofredande: Kastar äpplen på pars fönster om nätternaEtt par boende i Höllviken har gjort en polisanmälan om flera fall av ofredande och skadegörelse, efter att någon eller några flera nätter kastat äpplen på deras bostad..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Höllviken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ofredande, Kastar, äpplen, pars, fönsterom , nätterna
Ekonomistas - 11 nov 13 kl. 07:46

Dags att tala klarspråk om äpplen och bostäder!

En vanlig uppfattning är att det råder bostadsbrist i Stockholm och andra storstäder och att det under en lång tid har byggts för lite. Men vad innebär det att det råder ”brist” och att det byggs ”för lite”? Nedanstående figur är hämtad från Stockholms landsting och visar tillskottet av nya bostäder i förhållande till befolkningstillväxten i Stockholms län.

BT - 19 okt 14 kl. 22:25

Välj ekologiska äpplen

Just nu är det skördetid för äpplen i Sverige, inte bara i äppelodlingar utan även i trädgårdar. Men svensken vill ha äpplen hela året om – cirka 80 procent av alla äpplen som säljs i Sverige är importerade. I butikerna händer det också saker.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

5 saker du inte visste om äpplen

1. Det finns över 7000 sorters äpplen Ananaskanel, Citronäpple och Bolera är bara tre av de 7500 sorters äpplen som finns i världen. Men de kommer du nog inte hitta i din lokala matbutik.

Supermiljöbloggen - 02 okt 16 kl. 13:18

Svenska äpplen glöms bort i trädgårdarna

De svenska äppelträden är fulla av frukt, men ändå importeras nästan alla äpplen vi äter. Hundratusentals ton ruttnar varje år, frukt som mycket väl skulle kunna tas tillvara.  Såhär års dignar de svenska äppelträden av frukt, ton efter ton med smaskiga, smarriga äpplen.

YLE - 25 sep 12 kl. 11:12

Anne-Maj Smedman i Solf ger bort äpplen

I stället för att låta äpplen ruttna bort ställer Anne-Maj Smedman sina äpplen vid vägkanten. Därifrån kan grannar och andra intresserade komma och ta för sig. Spela upp klipp I Sverige finns en kampanj för att rädda äpplen som ruttnar bort på gårdar runtom i landet.

YLE - 13 sep 17 kl. 05:30

Ont om äpplen i träden – äppelskörden förväntas bli mycket dålig i år

Den kalla sommaren och rekordskörden i fjol har satt sina spår. I år är det brist på inhemska äpplen. Pollineringen lyckades inte Timo och Jani Jokinen, odlare vid Tammiluoto Vingård i Pargas, har 8000 äppelträd på sin gård.

Skånskan - 21 dec 15 kl. 15:46

Kastar ägg och spagetti

Kävlinge KÄVLINGE. Ett par som är bosatt i Kävlinge har sedan en längre tid utsatts för ofredande av ett speciellt slag.
Enligt polisanmälan är det en kvinna som kastar ägg och spagetti mot ytterdörr och fönster på huset där de bor.

Expressen - 28 sep 17 kl. 11:53

Här kastar vakten in urin på fånge i cellen

Arrestvakten går genom korridoren, öppnar celluckan – och kastar kiss på en fånge.– Sedan går han bara därifrån, säger Kjell Fahlgren, kommissarie.Nu åtalas vakten för ofredande – hans egen förklaring: Det var en reflexmässig hämnd..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Syrier tvingas äta bröd, salt – och ruttna äpplen"Hjälper 5 000 familjer"

Heam Mustafa och hennes fyra barn tvingades under strider mellan islamistiska grupper och Assad-styrkor att lämna lägenheten i Adra, 25 kilometer från Syriens huvudstad Damaskus.Hennes man dog där, men hon ville rädda sina barn så hon har flyttat till Damaskus och en välgörenhetsorganisation ger henne 8000 lira per månad (cirka 360 kronor) för att leva, men det säkerställer inte deras levnadsstandard. Hon vill inte tigga på gatan för att samla pengar så hon funderade kring hur hon skulle få pengarna att räcka.

YLE - 01 sep 16 kl. 14:48

Ungdomar kastar ägg på bilar och hus i Vasa

Tonåriga pojkar har de senaste dagarna slängt ägg på både bilar och egnahemshus i Vasa. På onsdagen äggades bilar som körde under bron på Alskatvägen i Storviken. På sociala medier går diskussionen het om ungdomar som under den senaste tiden slängt ägg på bilar och hus främst i Gerby.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Kent Axelsson, 70 år

I dag den 20 augusti fyller Kent Axelsson, Åhus, år..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Debatt: Vem tar ansvar?

Mycket har sagts och skrivits om skandalen med nye kommunikationschefen Johan Adolfsson. Ingenstans förs dock en diskussion om skandalens kärna..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Debatt: Statlig och offentlig styrning ger inte frihet för landsbygden

I TA (den 3 augusti) skriver Anders Gustafsson om Systembolagets VD som varnar våra folkvalda riksdagspersoner att rösta fel om ifråga om gårdsförsäljning av alkoholhaltiga drycker. .

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Debatt: Människans jordiska tillvaro och villkor.

Orolig debatt går nu över jorden, debatt om det krisläge som människan själv skapat enligt många. I mångt och mycket handlar det om människans villkor, livets mening och förhållandet till vår omvärld, där människans existens är i fokus på denna, kanske den enda, beboeliga planet..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Debatt: Lagstiftningen får inte hämma utvecklingen

I Sverige finns 42 000 mil stränder, längs kust och sjöar. Dessutom rinner 41 000 mil smala vattendrag genom landet. Men all denna kust och alla dessa sjöar och vattendrag är i dag hårt reglerade av strandskyddslagstiftningen.

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Debatt: Bäst för båda parter?

En ny kommunikationschef skulle tillträda i kommunen den 1 september. Men han lämnar tjänsten innan han ens tillträtt. Och detta "på egen begäran" enligt kommundirektören Fredrik Geijer..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Handboll: HBK-herrar vann i träningspremiären

På måndagskvällen spelade Trelleborg HBK sin första match under nya tränarduon Stefan Mårtensson och Felix Andersson, när blivande seriemotståndaren i division två, H43 Lund besegrades med 28–27..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Fotboll: Boik upp på kvalplats

Anderslövs Boik fortsätter att vinna. 6–1 mot toppkonkurrenten Västra Ingelstad gör att Boik nu är på kvalplats till division fem. Och Gislövs damer tog en ny storseger på måndagen..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Vikings går på is när hockeytempen stiger i Trelleborg

I våras var han med om att kvala Kristianstad till allsvenskan. I stället för att stanna kvar valde 20-årige Erik Lundblad att spela i Trelleborg. På måndagskvällen gjorde Vikings första ispasset inför comebacken i division två..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Fler elever per lärare i Trelleborgs grundskolor

När höstterminen startar på onsdag har kommunens skolor 46 färre anställda grundskollärare än förra året. Elevantalet per lärare har ökat med drygt en elev visar siffror som TA begärt ut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.