Barometern > Nyheter

Monday, 19 August, 00:23

Barometern - 12 aug 19 kl. 12:56

20-åring styr mot nya utmaningarSågverket i Mönsterås, Södra Wood, firar 20 år och blickar samtidigt framåt. – Jag tror att det kan bli aktuellt med ytterligare en fabrik här i Mönsterås som sysslar med någon form av träförädling, säger platschef Börje Stamblock..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Mönsterås, Wood, Börje Stamblock

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 20-åring, styrmot nya , utmaningar
Skånskan - 07 jun 16 kl. 22:56

45-åring styr och ställer i Sjöbos försvar

FOTBOLL Egentligen avslutade han sin seriösa fotbollssatsning för 13-14 år sedan. Nu, snart 46 år gammal, styr och ställer Martin Thomsen i division 6-serieledarna Sjöbo IF:s mittförsvar.– Så jäkla roligt det här är, hälsar Thomsen.

Dagensanalys.se - 24 feb 16 kl. 17:32

Forrester-studie: Investera och bli en vinnare med prestationsbaserad marknadsföring under 2016

Konsumenterna har höga förväntningar – människor kräver en meningsfull, intim upplevelse med varumärken – och personlig marknadsföring som koncept har nått en brytpunkt. Samtidigt har det ökade trycket på marknadschefer att ta fram mätbara resultat av marknadsföringsaktiviteter gjort att de flyttat hela avdelningar för att bli mer datadrivna. Ta del av Andreas Whalman syn på utvecklingen i denna artikel.

Trelleborgs Allehanda - 21 dec 13 kl. 10:50

Ken Ring i ordkrig med minister


"Patetiska jävel" skriver rapparen Ken Ring på sitt Instagramkonto. Vem han riktar sig till? Kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth.

Kristianstadsbladet - 21 dec 13 kl. 10:50

Ken Ring i ordkrig med minister


"Patetiska jävel" skriver rapparen Ken Ring på sitt Instagramkonto. Vem han riktar sig till? Kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth.

Kristianstadsbladet - 03 sep 11 kl. 06:30

"Är pengarna som styr"

För ett tag sedan ringde Ulf Berglund, KDFF:s förre sportchef, till Thomas Mårtensson. Han gratulerade till den allsvenska platsen.
Trots att det återstår sex omgångar av söderettan är det inget snack.

Computer Sweden - 14 nov 12 kl. 11:00

Microsofts utmaningar efter Sinofsky

Microsoft chockade it-världen med att meddela Windows-chefen Steven Sinofskys avgång. Chefsbytet blottar de utmaningar som Microsoft nu måste hantera för att få styr på Windows. .

YLE - 25 sep 15 kl. 12:35

Raul skrev långa matematiken som 16-åring

Begåvade nior i Vanda har nu möjlighet att läsa gymnasiekurser på distans. På lärarförbundet är man tveksam till utvecklingen. - Regeringen vill att vi ska studera snabbt, men tempot är inte allt, säger orförande Christer Holmlund.

BT - 18 apr 12 kl. 17:00

Tuffa utmaningar för ny minister

Flera tuffa utmaningar väntar den nya försvarsministern Karin Enström (M). På sin första presskonferens duckade hon på frågor om vapenexport till diktaturer. Karin Enström, 46, har lång erfarenhet av försvars- och säkerhetspolitik i riksdagen.

Barometern - 12 apr 14 kl. 09:21

Tuffa utmaningar för Kalmar konstmuseum

Kalmar konst-museum är en pärla för medborgarna i Kalmar län, uppskattad av många men alldeles för sällan besökt av flertalet. Museet har i sin nya skepnad blivit en tankeväckande träffpunkt, en plats för ett kontemplativt avbrott från vardagen. Det fungerar i dag mer som en tankerebell än en kulturplattform för igenkännande.

YLE - 31 mar 15 kl. 06:34

TV-nytt – en vital 50-åring

Yle Nyheters innehållschef Kerstin Häggblom funderar över televisionens och radions roll, public service-uppdragets betydelse och var man hittar den finlandssvenska publiken. Hur tycker du att TV-nytt mår? - Jag skulle påstå att 50-åringen mår bra.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Ska man skratta eller gråta? Naima Chahboun låter språket svindla

Dikterna rör sig snabbt och svindlande, det är kul! Tills någon börjar gråta. Recensenten Anna Hallberg är glad att poeten Naima Chahboun är tillbaka..

Barometern - 30 minuter sedan

Skottlossning i centrala Göteborg

Barometern - 45 minuter sedan

ÅTERBLICKEN: ALLT om den rekordstora Ironmanveckan

Här hittar du repriserna, tv-inslagen, bildspelen, reportagen och framåtblicken – ALLT om den rekordheta Ironmanveckan på ett och samma ställe..

Barometern - 1 timme sedan

Förlust för PSG utan Neymar

Barometern - 1 timme sedan

BIKECAM: Här ser du cyklingen från Ironman 2019

Förutom vår långa livesändning punktmarkerade vi cyklingen i lördagens Ironman. Så vill du återuppleva kraftprovet på vägarna i Kalmar och Öland kan du leta dig fram här – med extra fokus på rekordcyklisten Boris Stein..

Barometern - 1 timme sedan

Fem valda till Sudans övergångsråd

Barometern - 1 timme sedan

SWIMCAM: Här ser du simningen från Ironman 2019

Förutom vår långa livesändning punktmarkerade vi hela simningen i lördagens Ironman. Så vill du återuppleva kraftprovet från Kalmarsund kan du leta dig fram här – från Boråskanonen Alexander Berggrens rekordfart till de som tar sig an uppgiften i ett mer måttfullt tempo..

Barometern - 1 timme sedan

Elektriker omkom i olycka

Barometern - 1 timme sedan

Karlsson trea i nordisk juniorkamp

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.