BT > Nyheter

Tuesday, 20 August, 12:00

BT - 12 aug 19 kl. 10:12

Sjuhärad: Man med machete – hotade personalVid åttatiden på måndagsmorgonen skedde en incident i stadshuset i Ulricehamn där en man var hotfull mot personal. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Ulricehamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SjuhäradMan med , machete, hotade, personal
BT - 20 okt 14 kl. 06:24

Sjukskrivningar ökar i Sjuhärad

Sjukfrånvaron ökar betydligt mer i Sjuhärad än i landet som helhet. Kvinnor står för den största ökningen, och allt fler får diagnosen psykisk ohälsa. Uppgången märks framförallt inom offentlig verksamhet.

BT - 04 jun 14 kl. 09:58

Swedbank Sjuhärad lägger ned kontor: "Sett en tydlig minskning"

Swedbank Sjuhärad lägger ned kontoren på Norrby och Trandared. – Vi koncentrerar all verksamhet till kontoret på Allégatan, men lovar att kunna ge ännu bättre service, säger vd Bosse Johansson. Swedbank Sjuhärad kommer att stänga kontoret på Norrby i slutet av augusti och kontoret på Trandared i slutet av februari nästa år.

GT - 19 mar 14 kl. 08:09

Man hotade personal i ambulans med kniv

En man i 70-årsåldern hotade ambulanspersonalen som kommit för att hämta hans hustru. Han låste in sig och hustrun. Nu är han misstänkt för hot mot tjänsteman, skriver P4 Sjuhärad..

Expressen - 19 mar 14 kl. 08:09

Man hotade personal i ambulans med en kniv

En man i 70-årsåldern hotade ambulanspersonalen som kommit för att hämta hans hustru. Han låste in sig och hustrun. Nu är han misstänkt för hot mot tjänsteman, skriver P4 Sjuhärad..

UT - 27 sep 14 kl. 07:44

Glashusförening årets turistprofil i Sjuhärad

Föreningen Kultur 1740 som driver Glasets hus i Limmared är årets turistprofil i Boråsregionen. Kjell Svensson fick ta emot priset i går. I går den 26 september var det turismens dag.

BT - 24 sep 12 kl. 11:43

Klass 1-varning i Sjuhärad - Rikliga mängder regn väntas under natten

SMHI utfärdar Klass 1-varning i Sjuhärad och varnar för rikliga mängder regn under natten till i morgon. Men räddningstjänsten tar det hela med ro. ?

BT - 12 jan 15 kl. 07:42

Brist på deltidsbrandmän i Sjuhärad: "Mycket pusslande"

Det råder brist på personal till de många mindre brandstationerna i Sjuhärad. Nu söker räddningstjänsten med ljus och lykta efter fler deltidare.
I kväll har man öppet hus i Sätila och Fristad.

UT - 28 okt 13 kl. 11:46

Stormen Simone nedgraderad till klass 2 över Sjuhärad

Under måndagseftermiddagen väntas stormvindarna nå Ulricehamn. SMHI hade först utfärdat en klass 3-varning men klassade vid 16-tiden ned den till klass 2. ?

BT - 14 aug 12 kl. 13:56

Sjuhärad behöver regionteatern

För oss som bor på landet är en flytt av Regionteater Västs danskompani en stor förlust. Låt dansen bli kvar i sina toppenfina och centrala lokaler mitt i Borås, mitt i Sjuhärad! Vi behöver och vill med hela vårt hjärta ha kvar dem här, skriver Vicki Klaiber.

BT - 17 jan 15 kl. 23:01

Kvartett från Sjuhärad tar plats i Superligan

Sjuhärad är långt ifrån Svenska Superligan i innebandy. Men i Jönköpings IK är Sjuhäradsbygden i högsta grad närvarande.
BT-sporten åkte till Jönköping och träffade fyra elitspelare som utvandrat från Sjuhärad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.