GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 19 August, 22:30

GöteborgsPosten - 11 aug 19 kl. 21:56

Niclas skulle tälta – blev täckt av fästingarUtflykten blev en mardröm: "Var nog över tusen stycken" • Biolog: "Har haft sjukt oflyt"..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Niclasskulle , tältablev , täcktav , fästingar

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Hummerfisket har blivit känslomässigt jobbigt

"Det har blivit så mycket diskussioner i vårt hem om att vi människor inte behöver döda djur"..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Brittisk prins bestört över Epstein-anklagelse

Prins Andrew i Storbritannien är bestört över den senaste tidens rapportering i brittiska medier om att han skulle ha något att göra med de sexbrott och den prostitutionshärva som miljardären Jeffrey Epstein stod anklagad för. Det skriver Buckingham Palace i ett pressmeddelande..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Peterson klättrar inför US Open

Tennisframgångarna för Rebecca Peterson i Cincinnatis WTA-turnering den senaste veckan gör att hon klättrar på världsrankningen. Svenskan är numera på 70:e plats..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Europeisk inflation dalar

Inflationen i de 19 euroländerna sjönk rejält i juli. Prisökningstakten låg på 1,0 procent på årsbasis, enligt Eurostat..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Flera nya fall av ebola i Kongo

Sjukdomen ebola sprider sig i Kongo-Kinshasa och har nu nått provinsen Walikale, i landets östra delar, där ett fall har bekräftats. Orten ligger cirka 20 mil från Goma, där flera har dött av sjukdomen den senaste månaden..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Avvisad migrantbåt kan lägga till på Mallorca

Räddningsfartyget Open Arms, som legat för ankar utanför den italienska ön Lampedusa sedan det nekats att gå i land av regeringen i Rom, kan få lägga till på Mallorca..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Bråket började på bion – slutade med skottlossning

Under filmvisningen började männen tjafsa med varandra. Utanför fortsatte bråket, som avslutades med att flera pistolskott avlossades..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Många skadade i nya explosioner i Afghanistan

Afghanistan skakas av blodiga dåd i samband med landets nationaldag. Runt tio separata explosioner har under måndagen inträffat i Jalalabad i landets östra delar och skadat runt 20 människor, varav flera barn. Siffran väntas stiga..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Sven Yrvind, 80, seglar till Australien

"Blir man sjuk ute på världshaven blir man antingen frisk eller så dör man. Jag har haft tur som fått vara frisk." Kosten ombord består av sardiner, edamerost och müsli..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Bayern-bossen väljer att sluta

Uli Hoeness har bekräftat att han kommer sluta som ordförande i tyska storklubben Bayern München och att han inte ställer upp för nyval i november..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.