Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Saturday, 24 August, 19:37

Trelleborgs Allehanda - 12 aug 19 kl. 12:16

Trafik: Vägarbete leder till köer på riksväg 9Det pågår ett vägarbete på riksväg 9 vid östra infarten till Trelleborg. Ett körfält är avstängt och det har varit långa köer under måndagsmorgonen..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Trelleborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafik, Vägarbete, ledertill , köer, riksväg9
Sydöstran - 11 sep 18 kl. 09:44

Trafik: Vägarbete i Karlskrona kan leda till köer

På torsdag den 13 september genomförs ett vägarbete på högbron på Österleden/Sunnavägen i Karlskrona och det kan leda till köer i trafiken..

Trelleborgs Allehanda - 11 feb 19 kl. 11:05

Trafik: Vägarbete stänger av E6

Ett vägarbete innebär att trafiken på E6 kommer att behöva ledas om. Det meddelar kommunen på sin hemsida..

YA - 14 dec 17 kl. 13:28

Trafik: Vägarbete på trafikerad väg dröjer

Regn och förorenad asfalt orsakar förseningar i arbetet på Kyrkogatan. .

BT - 02 jul 18 kl. 09:12

TRAFIK: Vägarbete på väg 1705

Sydöstran - 26 sep 18 kl. 09:42

Trafik: Vägarbete på bro - körfält stängs av

Bron över Snöflebodaån i Olofström ska underhållas vilket innebär trafikstörningar och risk för köer i runt två månader..

YLE - 29 dec 16 kl. 14:22

Nya omfartsvägen i Salo öppnades för trafik

På torsdag förmiddag öppnades den nya omfartsvägen i Salo för trafik. Omfartsvägen leder trafiken mot Bjärnå och Ekenäs förbi Salo centrum på en cirka 7,5 kilometer lång sträcka öster om staden. Vägen förbättrar trafiksäkerheten och trafikflödet då den tunga trafiken och genomfartstrafiken inte längre åker rätt genom centrum.

LV - 24 okt 16 kl. 19:07

KLT ställer in trafik – på grund av vägarbete

Från och med igår är KLT:s trafik helt inställd mellan Spångenäs och Totebo på grund av vägarbete..

YLE - 22 jul 15 kl. 15:01

Vägarbete är en livsfarlig arbetsplats

Enligt polisen är det endast en minoritet av bilisterna som laglydigt sänker hastigheten vid vägarbeten. De flesta struntar i hastighetsbegränsningen och försätter både vägarbetare och andra trafikanter i fara. Överkonstapel Klaus Lyytikäinen vid Polisinrättningen i Västra Nyland säger att det är ytterst få som följer hastighetsbegränsningen vid vägarbeten.

Magazin24 - 25 apr 16 kl. 17:27

Akut vägarbete stoppar trafiken

Bussen kan inte ta sig fram på platsen. Väg 249 mellan Fellingsbro och Arboga kommer att stängas av för trafik ikväll (25 april) på grund av ett akut vägarbete, meddelar lanstrafiken.se.

UT - 22 jan 19 kl. 12:03

Trafik: Störning på grund av vägarbete

Under tisdagseftermiddagen påverkas trafiken på väg 40 av ett vägarbete. .

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 15 minuter sedan

FCT föll borta mot serieledaren

IF Limhamn/Bunkeflo stormar mot serieseger i division tre. FC Trelleborg blev på lördagen ett offer på vägen när hemmalaget vann med 3–0 (2–0) på Brovallen..

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Slutminuterna sänkte Pingvin i Stockholm

Pingvin kämpade för allsvensk serieseger och favören att spela en avslutande SM-final på hemmaplan. Det höll nästan hela vägen, men bara nästan. Stockholm Exiles var starkast i slutet och vann med 23–10, en segermarginal som var tillräckligt stor för att vinna allsvenskan..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Viktigt trendbrott för IFK i bottenstriden

IFK Trelleborg är i ett läge där skönspelet får sättas på undantag, där poängen är det enda som räknas. 2–0 (0–0) hemma mot Tomelilla innebär ett skönt trendbrott efter en poängskral period efter sommaruppehållet..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Mångfald Trelleborg laddar inför intensiv höst

Mångfald Trelleborg samlades i Stadsparken för att ladda batterierna inför en höst då de vill jobba mot främlingsfientlighet..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Hon vill öka intresset för skolmaten

Stina Salmonsson har jobbat som lärare, rektor och skolchef. Nu vill hon fokusera på sitt största intresse: maten. Som ny måltidschef kommer hon jobba för att öka elevers prestationer genom att ge dem god och näringsrik mat..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Församling vill sprida ännu mer sångglädje

Anderslövs församling har ytterligare en kör på gång. ”Den ska rikta sig till folk som vill sjunga men inte kan, eller tror att de inte kan sjunga”, säger kyrkomusiker och körledare Peter Svensson..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 10:00

Het helg väntar - men hur länge stannar sommaren?

Redan under fredagseftermiddagen bjöds det på sommarfeeling i sydöstra Skåne. Och det ser inte bara ut att hålla i sig, utan också stegra i takt med helgens gång. .

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Jubilar: Gummiingenjör studsar glatt mot 90

Sven Ingvar Olsson växte upp, fattig som en lus omgiven av en härlig familj, i det lilla pittoreska samhället Råå utanför Helsingborg. Nu fyller den energisprakande gummiingenjören och fotbollsfantasten 90 år..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Pingvin spelar för seriesegern i Stockholm

Avgörande SM-final hemma eller borta? Det är i praktiken det sista omgången i allsvenskan handlar om för Pingvin RC. Stockholm Exiles kan peta trelleborgarna från förstaplatsen genom att vinna med mer än elva poäng..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Tufft läge för två nämnder: ”Det kommer att bli konsekvenser”

När M- och KD-styret lägger mer än 116 miljoner kronor mer på skolan och vården nästa år så drabbas andra nämnder av nedskärningar. ”Det kommer att få konsekvenser”, säger Fredrik Schlyter (M), ordförande i tekniska servicenämnden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.