YLE > Finland

Saturday, 24 August, 06:18

YLE - 12 aug 19 kl. 12:10

Lojopolitiker: Tytyrigruvans verksamhet måste bli lönsamVerksamheten i Tytyri upplevelsegruva i Lojo kan inte fortsätta i nuvarande form förrän det är klart hur finansieringen tryggas. Det anser flera fullmäktigegrupper i Lojo..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Tytyri, Lojo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lojopolitiker, Tytyrigruvans, verksamhetmåste bli , lönsam
YLE - 11 maj 14 kl. 15:00

"Dumt att köra ner en lönsam fabrik"

Varför ska man köra ner en lönsam fabrik, det frågar sig Olli Pihlaja och Anne-May Lundell med tiotals år bakom sig på låsfabriken i Björkboda på Kimitoön. De senaste samarbetsförhandlingarna vid fabriken har avslutats och över 30 anställda av drygt 80 måste gå i höst. Vem det gäller är inte klart och ovissheten tär på de anställda, som jobbar för högtryck för att klara leveranserna.

DI - 30 maj 17 kl. 14:08

BE Group lägger ned olönsam verksamhet

BE Group lägger ner sin verksamhet BE Group Produktion Eskilstuna som trots omfattande förbättringsåtgärder är fortsatt olönsam. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 05 jun 12 kl. 14:39

Cybercom säljer olönsam kinadel

Cybercom avyttrar sin kinesiska verksamhet som varit olönsam under en längre tid..

DI - 05 jun 12 kl. 15:25

Cybercom säljer verksamhet i Kina

Cybercom avyttrar sin kinesiska verksamhet som varit olönsam under en längre tid..

Affärsvärlden - 30 maj 17 kl. 14:30

BE Group lägger ner verksamhet i Eskilstuna

BE Group lägger ner sin verksamhet BE Group Produktion Eskilstuna som trots omfattande förbättringsåtgärder är fortsatt olönsam..

Sydsvenskan - 09 jul 19 kl. 07:39

ABB säljer olönsam verksamhet

Verkstadskoncernen ABB säljer sin verksamhet inom solenergiinstallation till italienska Fimer. Försäljningen inom verksamheten som har cirka 200 anställda uppgick till 290 miljoner dollar i fjol. Kostnaderna relaterade till avyttringen uppskattas landa.

Helsingborgs Dagblad - 09 jul 19 kl. 07:39

ABB säljer olönsam verksamhet

Verkstadskoncernen ABB säljer sin verksamhet inom solenergiinstallation till italienska Fimer. Försäljningen inom verksamheten som har cirka 200 anställda uppgick till 290 miljoner dollar i fjol. Kostnaderna relaterade till avyttringen uppskattas landa.

GöteborgsPosten - 09 jul 19 kl. 07:40

ABB säljer olönsam verksamhet

Verkstadskoncernen ABB säljer sin verksamhet inom solenergiinstallation till italienska Fimer..

YLE - 27 nov 15 kl. 07:10

Stockmann säljer sin verksamhet i Ryssland

Stockmann säljer sin varuhusverksamhet i Ryssland och fokuserar i stället på Finland och Baltikum. Köpare är Reviva Holdings Limited som äger den internationella varuhuskedjan Debenhams ryska samarbetspartner Debruss. Priset för de sju varuhusen är fem miljoner euro.

ÖstersundsPosten - 19 jan 16 kl. 13:33

Lönsam skidtunnel blir en omöjlig uppgift utan privat kapital

Frågorna är många om Bräcke kommuns planerade skidtunnelsprojekt MidSweden SkiPark utanför Gällö. Formellt tas beslutet på torsdagens kommunfullmäktige. Principiellt är diskussionen viktig ifall den här typen av riskfyllda investeringar är något som hör till kommunal verksamhet eller om det på vinst och förlust helt borde skötas av privata aktörer.

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Nya mediciner ger ebolasköterska hopp - minns misstro och våld mot utländsk hjälparbetare: "Jag minns oron i blicken, de många barnen"

Kommer de in i tid kan vi hjälpa dem. Men de flesta kommer för sent. Sjukskötaren Anna Sjöblom bär de insjuknade barnen på sin näthinna.

YLE - 1 timme sedan

Kommentar: Regeringen åkte spårvagn i 5 minuter, steg av och började slira - väljarna får allt svårare att veta vad som gäller

Drygt två månader har gått sedan en brokig men enig regering tog sjuans spårvagn från Ständerhuset till centrumbiblioteket Ode för att presentera sitt program. Nu påminner ordningen i regeringen mera om treans spårvagn på fredagskvällarna förr i världen, skriver Svenska Yles politikreporter Magnus Swanljung..

YLE - 12 timmar sedan

Sex timmars arbetsdag blir dyrt - men ger gladare arbetstagare som hinner hem i tid för att tända grillen

Arbetstagaren är effektiv i sex timmar - sedan sjunker produktiviteten. Men ska vi ha den här omställningen tvingas samhället betala mer under flera år, innan vi ser alla de positiva effekterna, säger experter. Och hur mäter man effekten av den glada arbetstagaren som får åka hem och tända grillen i tid?

YLE - 13 timmar sedan

Vacker fotokonst av fult plastskräp ställs ut i Hangö – pengarna för tavlor som säljs går till välgörenhet

Plastskräp som plockats från stränderna i Hangö kan bli riktigt vacker konst. Det bevisar Hangökonstnär Johanna Sandin med sina fototavlor som hon ställer ut på stadshusgalleriet i Hangö..

YLE - 13 timmar sedan

Polisen inleder förundersökning gällande tre riksdagsledamöter misstänkta för hets mot folkgrupp

Polisen har nu inlett en förundersökning kring Päivi Räsänens (KD), Hussein al-Taees (SDP) och Juha Mäenpääs (Sannf) uttalanden. Riksdagsledamöterna misstänks för hets mot folkgrupp..

YLE - 14 timmar sedan

Nu återvänder regnet - fortfarande störningar i metrotrafiken

I morse drabbades huvudstadsregionen av översvämmade gator, en vattenskada i ett köpcentrum och störningar i metrotrafiken på grund av den häftiga nederbörden..

YLE - 15 timmar sedan

Köttet i skottgluggen då Amazonas brinner - men mest importerar vi pappersmassa från Brasilien

De stora skogsbränderna i Amazonas upprör i dag en hel värld. Internet har exploderat och finansminister Mika Lintilä vill utreda ett importförbud för brasilianskt nötkött..

YLE - Igår: 04:19

Rikets sal förstördes i brand i Pöytyä - polisen har gripit en person

UPPDATERAD. Jehovas vittnens Rikets sal förstördes fullständigt i en brand i Pöytyä, i Egentliga Finland under fredagsmorgonen. Polisen utreder branden som grovt sabotage..

YLE - 15 timmar sedan

Sjundeå satsar all energi på nytt skolcentrum - nu behövs det flera barnfamiljer

Det nya skol- och välfärdscentret är Sjundeås största satsning under de kommande åren. Samtidigt som ekonomin går sämre än beräknat kämpar kommunen med att stärka dragningskraften och locka till sig nya barnfamiljer..

YLE - 16 timmar sedan

"Ungdomar dricker inte mindre alkohol, men de kanske har blivit bättre på att ljuga om saken"

Andelen ungdomar som väljer att vara nyktra har minskat under de senaste två åren, visar en studie som social- och hälsovårdsministeriet låtit genomföra. Forskare och ungdomar är skeptiska till resultatet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.