Skånskan > Nyheter

Thursday, 22 August, 19:38

Skånskan - 12 aug 19 kl. 11:54

Grov misshandel på torgetEslöv En man i 40-årsåldern blev natten till söndagen grovt misshandlad av ett gäng på 10-15 personer på Stora Torg i Eslöv.
Ett par vittnen såg det hela och uppger att när mannen föll till marken började gänget sparka honom. Han fick föras till sjukhus med ambulans.
Polisen uppger att de misstänkta verkar vara mellan åldrarna 18 till 25..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Stora Torg, Eslöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grov, misshandel, torget
Skånskan - 6 timmar sedan

Häktad för grov misshandel i Marieholm

MARIEHOLM En 29-åring från en mindre ort i Hässleholms kommun häktades på onsdagen vid Lunds tingsrätt som misstänkt för en grov misshandel som, enligt anklagelserna, ska ha skett i Marieholm 10 augusti.Händelserna har sitt ursprung i ett bråk vid 19-tiden den dagen, då två personer i 40-årsåldern utsattes för våld med tillhyggen och fick ta emot både slag och sparkar.
När en polispatrull kom till platsen fann man två skadade personer, en man och en kvinna, som fördes med ambulans till Skånes Universitetssjukhus.

Uppsalanyheter.se - 13 apr 15 kl. 03:12

Fyra fall av grov misshandel inom en timme

Polisen fick in larm om minst fyra fall av grov misshandel under en timme i centrala Uppsala, det första larmet kom klockan 02:38.Polisen fick in larm om minst fyra fall av grov misshandel under en timme i centrala Uppsala, det första larmet kom klockan 02:38.   Inom loppet av en timme fick polisen larm om fyra olika misshandelsfall i centrala Uppsala, det första skedde på Gamla Torget vid halvtretiden.

BT - 19 okt 12 kl. 09:32

Unga killar sparkade och slagna - fyra åtalas för grov misshandel

En 18-åring blev sparkad och slagen med knytnävar, galgar och stolar. En 25-åring träffades av slag med en flaska i ansiktet. Nu åtalas fyra killar för misshandlarna i Frufällan och andra brott.

UNT - 23 jul 11 kl. 09:46

Grov misshandel på Stora Torget

Tre män misstänks för grov misshandel efter att de slagit ner två andra män på Stor Torget i Uppsala vid 03-tiden i natt..

Skånskan - 16 maj 17 kl. 10:33

Grov misshandel på torget i Eslöv

Eslöv En man blev misshandlad med sparkar mot huvudet på Stora torg i måndags vid lunchtid. ERWP.fif(0)Den misshandlade mannen, som är runt 65 år och hemmahörande i Eslöv, stod och pratade med en kvinna som funderade på att köpa en mobiltelefon av en handlare på torget.

Uppsalanyheter.se - 12 jul 14 kl. 21:39

Grov misshandel i city

Polisen söker vittnen till en grov misshandel som inträffade i Uppsalas stadskärna vid 03:30-tiden på lördagsmorgonen.Polisen söker vittnen till en grov misshandel som inträffade i Uppsalas stadskärna vid 03:30-tiden på lördagsmorgonen.   Det var på Svartbäcksgatan/S:t Persgatan ner mot Gamla torget som misshandeln skedde.

BT - 20 jan 12 kl. 21:32

Grov misshandel på Hulta torg

En man i 60-årsåldern blev utsatt för en oprovocerad grov misshandel på Hulta torg vid 18-tiden. Mannen kom gåendes på torget när tre unga män helt oprovocerat slog honom till marken, och därefter utdelade ytterligare slag och sparkar. De sprang sedan från platsen.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Två fall av grov misshandel i Dalarna

Två män sitter anhållna misstänkta för grov misshandel i centrala Falun. Brotten ska ha begåtts den gångna helgen.Den första misshandeln inträffade på Stora Torget sent på fredagskvällen, där offret fick ta emot sparkar och slag.

BT - 12 feb 14 kl. 17:29

Högg ner två med kniv från krogen - 21-åring döms för grov misshandel

Ett våldsamt slagsmål bröt ut mellan två grupper utanför krogen. En 21-årig man som inte var inblandad tog fram en kniv, gick fram till två av männen och högg kallt ner dem. I dag dömdes han till fängelse.

Expressen - 16 jun 15 kl. 01:18

Två män skadade efter grov misshandel

Två män skadades och en av dem fördes med ambulans till sjukhus efter en grov misshandel på Frölunda torg på måndagskvällen. – Vi fick en mängd larm om händelsen eftersom den skedde mitt ute på torget, säger Ulf Lörstad, biträdande vakthavande befäl på polisen i region väst..

Helsingborgs Dagblad - 11 maj 15 kl. 15:48

Högre ersättning för grov misshandel

Brottsoffermyndigheten höjer ersättningen för livshotande skador vid grov misshandel från 60 000 kronor till 75 000 kronor. Även för allvarliga skador vid grov misshandel höjs ersättningen, från 40 000 kronor till 50 000 kronor."Grov misshandel är ett mycket allvarligt brott.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

40-talshus på 70 kvadratmeter sålt i Svalöv

Svalöv Gizella Sifter, 57 år, är ny ägare till fastigheten på Brunnsgatan 22 i Svalöv. Huset är byggt 1947 och har en boyta på 70 kvadratmeter. Säljare är Lars Robert Svenssons dödsbo.

Skånskan - 3 timmar sedan

Brevlåda gjordes obrukbar

Hörby Den 19 augusti har en man i 80-årsåldern polisanmält att någon har förstört hans brevlåda.
Någon har med ett okänt föremål förstört låset till lådan, så att man nu inte kan öppna den.
Om vandalen försökt komma åt mannens post är oklart, och brottet rubriceras som skadegörelse..

Skånskan - 3 timmar sedan

Hälsosatsning för kommunens seniorer

lund Den 17 september drar Senior Sport School igång igen.
Då finns det möjlighet att prova olika aktiviteter och lära sig mer om hälsosam mat.Senior Sport School har funnits sedan år 2009 och till hösten drar de igång ett tolvveckorsprogram för tredje gången i Lund och andra gången i Dalby/Södra Sandby.

Skånskan - 4 timmar sedan

Replik på debattext 29/7

Barn som får vänta i mer än ett och ett halvt år på hjälp vid depressioner och ångest. Allt yngre barn som får antidepressiva mediciner. Sömnmedel istället för samtalshjälp.

Skånskan - 4 timmar sedan

Mopedist togs av polisen

sjöbo Polisen stoppade under tisdagsmorgonen en mopedist vid busstationen. Mopedisten, en grabb i 17-årsåldern, stoppades för att mopeden saknade registreringsskylt. Det visade sig att han inte har körkort och att mopeden var stulen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Idyllen blir tillgänglig för alla

dagstorpssjön Den har funnits i över 100 år, lägergården Hallaskog vid Dagstorpssjön. Nu har den byggts om och till – och nästa sommar ska den vara fullt tillgänglighetsanpassad, vilket är unikt i Skåne.Lägergården har anor från 1800-talet och ägdes ursprungligen av familjen Sonesson.

Skånskan - 4 timmar sedan

Hus på 122 kvadratmeter från 1979 sålt i Billeberga

Billeberga 2 035 000 kronor fick Pontus André Berkenäs, 25, och Caroline Andersson, 28, ge för huset på adressen Lupinvägen 9 i Billeberga. Byggår för huset är 1979 och boarean är 122 kvadratmeter. Köpet från säljaren Christian och Eva Gylling blev klart i juli 2019.

Skånskan - 5 timmar sedan

Sköterskor höll manifestation i Skurup

Skurup Som en del av undersköterskeupproret manifesterades det runt om i landet. Bland annat i Skurup.
– Tillsammans är vi en oerhörd kraft, säger Mia Christensson, initiativtagare till manifestationen i Skurup.

Skånskan - 6 timmar sedan

Uppmaningen: Ingrip mot hatbrott

Malmö Judiska Centralrådet uppmanar inför kvällens Europa league match polis och föreningen att ingripa vid hatbrott.Inför kvällens match mellan MFF och israeliska Bnei Yehuda meddelar Judiska centralrådet att de befarar antisemitiska hatbrott. De uppmanar polis och föreningen att ingripa mot människor som gör sig skyldiga till hatbrott.

Skånskan - 6 timmar sedan

73-åring ny ägare till hus i Önneköp, Hörby

Hörby Nils Rune Nilsson, 73 år, är ny ägare till huset på adressen Önneköp Bjällebacksvägen 6 i Önneköp, Hörby. Huset byggdes 1934 och har en boyta på 88 kvadratmeter. Säljare är Elvy Maj Britt Jönsson.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.