Skånskan > Nyheter

Wednesday, 21 August, 21:56

Skånskan - 12 aug 19 kl. 11:54

Backade på vakt vid stöldEslöv I natt vid klockan 02.10 gick ett larm om att någon bröt sig in i Byggmax på Bruksgatan i Eslöv.
En ordningsvakt åkte dit, varpå tre personer, två män och en kvinna, var på väg ifrån platsen med stöldgods.
Vakten ställde sig bakom bilen för att stoppa dem, vilket resulterade till att föraren backade på honom tre till fyra gånger för att han skulle flytta sig. Han klarade sig utan skador.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Byggmax, Bruksgatan, Eslöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Backade, vaktvid , stöld
Sydsvenskan - 09 sep 11 kl. 16:18

P-vakt påkörd av rasande bilist

Arkivfoto: Ulf Jarevik
P-vakten placerade en p-bot på bilen som stod felparkerad. Då blev hon påkörd av bilägaren. Två gånger.

Hela Gotland - 26 sep 13 kl. 06:47

De slår vakt om sin förskola

Öppna förskolan i Hemse hotades av nedläggning för att spara pengar. Men politikerna i socialnämnden backade och nu ska verksamheten förändras, skriver GA idag..

Skånskan - 22 maj 16 kl. 15:55

Biljakt sedan bötfälld slagit till p-vakt

Änegelholm När mannen fick en p-bot på sin bil blev han så arg att han slog till parkeringsvakten i huvudet.
Då P-vakten tog upp jakten backade han på hennes bil. Händelsen inträffade vid 13.

Västerbottens Folkblad - 15 sep 11 kl. 16:15

Försökte knäa vakt i skrevet

LYCKSELE En 15-åring flicka döms för försök till våld mot tjänsteman efter att försökt knäa en vakt i skrevet. LYCKSELE En 15-åring flicka döms för försök till våld mot tjänsteman efter att försökt knäa en vakt i skrevet. Det var ?

Västerbottens Folkblad - 11 okt 11 kl. 20:59

Arresterad attackerade vakt

LYCKSELE. En vakt på arresten i Lycksele fick under tisdagskvällen lindriga skador av en arresterad.LYCKSELE.

Sydsvenskan - 21 nov 11 kl. 00:33

"Klart jag är på min vakt"

Foto: Johan Bävman
Inbrottstjuven gick in genom fönstret, tog tv:n och gick ut genom ytterdörren. Björn Swanström fick köpa en ny tv, han förlorade 6?000 kronor och dessutom blev han mer på sin vakt
Fast Björn Swanström hade tur.

Sydsvenskan - 21 nov 11 kl. 06:30

"Det är klart att jag är på min vakt"

Inbrottstjuven gick in genom fönstret, tog tv:n och gick ut genom ytterdörren. Björn Swanström fick köpa en ny tv, han förlorade 6?000 kronor och dessutom blev han mer på sin vakt.

BT - 23 nov 11 kl. 13:49

Ny misshandel av kvinnlig vakt

En kvinnlig vakt på arresten i Flemingsberg har misshandlats av en fånge. Enligt uppgift ska hon fått en sårskada i ansiktet. Den 3 oktober i år misshandlades en 24-årig kvinnlig vårdare till döds på häktet i Flemingsberg.

Nyheter 24 - 16 feb 12 kl. 14:54

Vakt misstänks ha våldtagit kvinna i fyllecell


En ung kvinna i Göteborg omhändertogs för fylleri och låstes in i fyllecell ? där våldtogs hon under natten av en vakt. GÖTEBORG.

BT - 28 nov 12 kl. 16:23

SD-ledamot gjorde grisljud mot vakt i riksdagen

Den sverigedemokratiske riksdagsledamoten Lars Isovaara har polisanmäls misstänkt för att ha förolämpat en vakt i riksdagen natten till onsdagen. Enligt Isovaara ska han strax innan ha utsatts för ett rån utanför riksdagen av två män med utländskt utseende. Två poliser kom till platsen och följde honom med in i riksdagen, där en vakt skulle öppna en dörr för dem.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Ny omröstning om Alms framtid väntar

Skurup Ska Magnus Alm (S) entledigas från sina uppdrag i de kommunala bolagen?
Det anser kommunstyrelsen, som återigen kommer lyfta fram förslaget i kommunfullmäktige.I slutet av december attesterade kommunstyrelsens tidigare ordföranden Magnus Alm (S) fakturor från Skurupshems ordförande Staffan Andersson.

Skånskan - 1 timme sedan

Respass i sista kvalomgången

BORDTENNIS Det lyckades inte för 17-årige Truls Möregårdh från Eslöv att slå sig in i huvudturneringen i den World Tour-tävling som den här veckan äger rum i tjeckiska Olomouc.Den unge EAI:aren inledde dock på bästa tänkbara sätt med vinst i sin första kvalmatch, detta i kvalomgång 2, mot Amalraj Anthony, Indien, med 4-2 (11-7, 6-11, 12-14, 11-7, 11-7, 11-9).
I kvalomgång 3 slog han sin genom ungdomsåren ständige antagonist från Ryssland, jämnårige Vladimir Sidorenko, även detta med 4-2 (8-11, 11-8, 11-8, 11-5, 8-11, 11-9).

Skånskan - 1 timme sedan

Idén med privat hemtjänst slopas

KÄVLINGE Det blir inget utökat valfrihetssystem inom hemtjänsten för personlig omvårdnad.
Omsorgsnämnden stoppar nu förslaget och vill att hemtjänsten även i fortsättningen ska ske i kommunal regi.– Vi är eniga i nämnden om att inte gå vidare med förslaget att tillämpa lagen om valfrihetssystem LOV i alla delar av hemtjänsten.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ställer ut omtalad präst

Staffanstorp Under hösten kommer Staffanstorps konsthall att ställa ut verka av Kent Wisti, under namnet Dagsverken i vingården.
Han är både konstnär och grafiker, utbildad vid KV, s konstskola i Göteborg och grafikskolan Forums kvällsskola i Malmö.
Men Kent Wisti är också satirtecknare och präst.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hanif Bali petas från flera poster

Inrikes Hanif Bali har hamnat i blåsväder igen, efter att ha kritiserat före detta statsministern och utrikesministern Carl Bildt på Twitter.
Till följd uppmanas nu den moderata riksdagsledamoten att lämna flera av sina politiska uppdrag.När Irans utrikesminister Javad Zarif var på Sverigebesök träffade han både den nuvarande utrikesministern Margot Wallström (S) och den tidigare, Carl Bildt (M).

Skånskan - 2 timmar sedan

Stationshus kan få ökat skydd

harlösa Den gamla stationsbyggnaden i Harlösa föreslås få stärkt skydd mot rivning och förvanskning.Byggnaden, som i dag tjänar som bibliotek och bostäder, har sedan tidigare en q-märkning. Den omfattar dock inte den så kallade arkaden, överbyggnaden vid den gamla perrongen.

Skånskan - 3 timmar sedan

Jazz­kon­sert un­der bar him­mel

Staffanstorp
Två fö­re­ningar har nu gått sam­man för att skapa en Jazz­fes­ti­val i Staffanstorp. Un­der sis­ta fre­dags­kvällen i au­gus­ti för­vandlas Åstradsgårdens träd­gård till mini­fes­ti­val.
Med jazz i fo­kus ska Staf­fans­torps­bor­na kun­na njuta av mu­sik un­der den bara sen­som­mar­him­len.

Skånskan - 3 timmar sedan

Oskyldigt häktad får nu ersättnig

Staffanstorp En man som miss­tänktes för grovt va­pen­brott får nu er­sätt­ning för att ha suttit häktad.En 30-årig man greps i ja­nu­a­ri 2018 miss­tänkt för grovt va­pen­brott.
Un­der ut­red­ningen, som på­gick i över 80 dagar, satt han häktad.

Skånskan - 3 timmar sedan

Rösler gör de drag som krävs

FOTBOLL Frånvarolistan är lång. Men Uwe Rösler oroas inte över det.
– Vi hittar alltid lösningar, för vi har en så bra trupp, säger MFF-tränaren.

Skånskan - 4 timmar sedan

Gräsbrand härjar i Tullstorp

Trelleborg En gräsbrand utbröt på onsdagseftermiddagen i Tullstorp, Trelleborgs kommun.Larmet om branden inkom till SOS Alarm klockan 17 40. Det rör sig om en gräsbrand i Tullstorp, Trelleborgs kommun.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.