Sydöstran > Nyheter

Wednesday, 21 August, 18:20

Sydöstran - 12 aug 19 kl. 11:30

EM-guld till AsarumsspelareWilma Harrysson, Asarums BGK, var med i det svenska lag som vann guld i junior-EM i Lettland. Och två bröder från Olofström var med och säkrade svenskt silver..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Asarumsspelare, Harrysson, BGK, EM, Lettland, Olofström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EM-guldtill , Asarumsspelare
Blekinge Läns tidning - 12 aug 19 kl. 11:30

EM-guld till Asarumsspelare

Wilma Harrysson, Asarums BGK, var med i det svenska lag som vann guld i junior-EM i Lettland. Och två bröder från Olofström var med och säkrade svenskt silver..

GöteborgsPosten - Igår: 16:43

Här är poddarna som kan vinna Guldörat 2019

Radioakademin har presenterat nomineringarna till årets Guldörat, svenska radio- och poddbranschens eget pris. Nytt för i år är att publiken själva utser vinnarna i kategorin årets podd..

Expressen - 03 mar 13 kl. 15:53

Andersson: Värt mer än alla norska guld

Norge har tagit 17 guldmedaljer under den här VM-månaden. Guld. Guld.

YLE - 08 aug 16 kl. 22:19

Phelps-land har mera OS-guld än Ir-land, Est-land och och Is-land – tillsammans

Den amerikanska simlegenden Michael Phelps vann på måndagsmorgonen sitt 19:e OS-guld. Med den summan skulle han ligga på 38:e plats bland alla världens nationer – om han vore ett eget land, Phelps-land. Irland och Estland har vardera nio OS-guld medan Island tills vidare inte lyckats kamma hem några OS-guld.

YLE - 08 aug 16 kl. 22:19

Phelps-land har mera OS-guld än Ir-land, Est-land och Is-land – tillsammans

Den amerikanska simlegenden Michael Phelps vann på måndagsmorgonen sitt 19:e OS-guld. Med den summan skulle han ligga på 38:e plats bland alla världens nationer – om han vore ett eget land, Phelps-land. Irland och Estland har vardera nio OS-guld medan Island tills vidare inte lyckats kamma hem några OS-guld.

PrivataAffärer - 07 maj 19 kl. 14:14

Inte alltid ett gyllene tillfälle att investera i guld

Ladda ner senaste aktiemarknadsutsikten: Vill du veta mer om vart aktiemarknaden är på väg och hur den påverkas av politiska händelser och ekonomiska indikatorer? Gå då inte miste om regelbundna uppdateringar om aktiemarknaden och vad Fisher Investments Norden kan göra för dina investeringar. Ladda ner den kompletta aktiemarknadsutsikten här.

SmålandsPosten - 24 dec 14 kl. 00:27

Klurig Emil guld värd

En klurig smålänning som heter Emil snickrade (bokstavligt talat...) till sig det VM-guld som i dag belönas med Smålandspostens guldmedalj för främsta kronobergska idrottsprestation 2014.
När skytten Emil Martinsson från Delary summerar året som gått finns två VM-guld, två VM-silver, ett VM-brons, ett EM-brons, sex SM-guld (ute) och två SM-guld (inne) på meritlistan.

SmålandsPosten - 24 dec 14 kl. 00:27

Krönikan: Klurig Emil guld värd

En klurig smålänning som heter Emil snickrade (bokstavligt talat...) till sig det VM-guld som i dag belönas med Smålandspostens guldmedalj för främsta kronobergska idrottsprestation 2014. När skytten Emil Martinsson från Delary summerar året som gått finns två VM-guld, två VM-silver, ett VM-brons, ett EM-brons, sex SM-guld (ute) och två SM-guld (inne) på meritlistan.

YLE - 02 maj 17 kl. 09:55

Danmark dominerade som väntat i EM i badminton – England knep två guld

Lilla Danmark är Europas klart bästa land inom badminton. I hemma-EM vann värdnationen två guld, tre silver och fem brons. England vann likaledes två EM-guld – det femte Europamästerskapet gick till Spanien.

VA - 06 maj 11 kl. 16:15

De gräver guld i Ryssland

6 maj Förstora Guldprospekteringsbolaget Kopylovskoye har har byggt upp en portfölj med sju prospekteringslicenser, alla i området Lena Goldfields, långt bort i östra Sibirien, i den ryska Irkutskregionen. Foto: Kopylovskoye Anna Sandgren, vice vd för Kopylovskoye, är nyligen hemkommen från London efter att ha medverkat på ett investerarseminarium anordnat av den internationella gruvtidningen Mining Journal. ?

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Moderatledaren kritisk mot Klintenbeslut

I början på veckan avslöjade Sydöstran att hemtjänsten trots alla turer ska flytta in på Klinten. Nu riktar moderatledaren Patrik Krupa skarp kritik mot beslutet. – Det blir säkert bra, men beslutet har ingen politisk förankring..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Tre skadade i trafikolycka i Falkenberg

Sydöstran - 15 minuter sedan

Rekordfå på norska asylboenden

Sydöstran - 1 timme sedan

Danske golfstjärnan nekar till brott

Sydöstran - 1 timme sedan

Stena Bulk i möte med Irans utrikesminister

Stena Bulks vd har haft ett möte med Irans utrikesminister Javad Zarif under hans Sverigebesök med anledning av den beslagtagna oljetankern Stena Impero. Om det kommer att ta processen framåt är dock oklart. Samtidigt säger Iran att landet hoppas på en snabb lösning..

Sydöstran - 1 timme sedan

Tågstoppet har kostat miljoner

Sydöstran - 30 minuter sedan

Italien: Socialdemokrater öppnar för regering

Socialdemokratiska Demokratiska partiet öppnar för att bilda en ny italiensk regering med Femstjärnerörelsen. När presidenten nu börjar sondera läget tycks en oväntad allians partierna emellan vara det enda alternativet till ett nyval..

Sydöstran - 1 timme sedan

”Ska aldrig avlossa ett skott om man inte är säker”

Att tamdjur misstas för vildsvin är en oroväckande utveckling. Det anser jaktvårdskonsulent Karin Stoeckman vid Jägareförbundet Blekinge. – Hoppas det är något som bara är olyckligt i ivern att minska vildsvinsstammen, säger hon till Sydöstran..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.