Barometern > Nyheter

Monday, 26 August, 09:03

Barometern - 12 aug 19 kl. 11:35

Efter granskning – skola behöver vidta åtgärderFröviskolan 1–6 behöver vidta ett antal åtgärder för att höja kvaliteten. Det har Skolinspektionen kommit fram till efter en granskning. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Skolinspektionen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter granskning, skolabehöver , vidta, åtgärder
Nerikes Allehanda - 06 okt 14 kl. 15:59

Skola måste vidta åtgärder mot kränkning

Nu kräver Skolinspektionen att en skola i Örebro ska vidta åtgärder för att förbättra sitt arbete mot kränkande behandling..

Nerikes Allehanda - 22 sep 14 kl. 19:35

Elev kränktes - skola ska vidta åtgärder

En elev vid Mellringeskolan i Örebro har sedan hösten 2012 utsatts för upprepade kränkningar. Senast den 9 december i år ska Örebro kommun vidta åtgärder för att komma tillrätta med detta..

SvD - 03 jun 14 kl. 05:32

Boj: tvekar ej vidta ÅtgÄrder vid behov - kuroda

Bank of Japan kommer inte att tveka att vidta åtgärder om det skulle behövas och ser inga gränser mot möjliga metoder för mer lättnader..

SvD - 03 jun 14 kl. 05:32

Kuroda: Tvekar ej vidta åtgärder vid behov

Bank of Japan kommer inte att tveka att vidta åtgärder om det skulle behövas och ser inga gränser mot möjliga metoder för mer lättnader..

DI - 19 maj 15 kl. 22:37

Takata går med på att "vidta åtegärder"

Japanska Takata har ingått en överenskommelse med amerikanska National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) där airbagtillverkaren gått med på att "vidta åtgärder för att hantera allmänhetens oro för säkerheten" i spåren av NHTSA:s utredning kring bolagets defekta gasgeneratorer. Det framgår av ett pressmeddelande..

Dagensanalys.se - 09 feb 16 kl. 17:41

84 procent av alla konsumenter är beredda att vidta åtgärder mot missriktad irrelevant kommunikation

Konsumenter i Europa översvämmas av irrelevant kommunikation och skräpmejl från olika leverantörer. Majoriteten, 84 procent, är redo att vidta åtgärder avslöjar en ny undersökning som sponsrats av Ricoh Europe. 80 procent är också villiga att bidra med personlig information för att säkerställa att kommunikationen blir riktad och relevant.

Expressen - 07 apr 16 kl. 00:44

Alhem: Borde vidta åtgärder mot Nordea

Polis och åklagare borde vidta åtgärder när det gäller Nordea och brevlådeföretagen. Det menar rättsexperten Sven-Erik Alhem. – Om man rör för mycket i en sjuk sak – utan att ha möjlighet att slå till – finns det risk att handlingar försvinner, att folk pratar ihop sig.

Affärsvärlden - 18 maj 16 kl. 14:36

EU: Sverige bör vidta åtgärder på bomarknaden

EU-kommissionen rekommenderar i en rapport på onsdagen Sverige att vidta åtgärder för att begränsa hushållens stigande skulder, i synnerhet genom att gradvis fasa ut ränteavdraget eller höja fastighetsbeskattningen..

SVT - 14 apr 19 kl. 22:35

Tidigare utredaren Mats Svegfors om barnen i IS-områdena: Uppenbart att det går att vidta åtgärder

Mats Svegfors (M) som var med och tog fram lagen om statens skyldigheter vid katastrofer menar att regeringen borde hjälpa föräldralösa barn till svenskar som anslutit sig till IS att komma till Sverige. Han riktar hård kritik främst mot tjänstemännen. – Det är alldeles uppenbart att det går att vidta åtgärder, andra länder har gjort det, säger Svegfors i söndagens Agenda..

Dalarnas tidningar - 23 nov 13 kl. 17:40

Berörd skola ska vidta åtgärder

En elev har varit utsatt för kränkande behandling vid Morkarlby skola. Det anser beo, barn och elevombudet, i ett beslut. I beos bedömning framgår också att Mora kommun brustit i sina skyldigheter.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Pewdiepie passerar historisk gräns

Barometern - 15 minuter sedan

Kurt Henningsson

Barometern - 15 minuter sedan

Kenneth Petersson

Barometern - 15 minuter sedan

Stig Nilsson

Barometern - 15 minuter sedan

Sally Rubin

Barometern - 15 minuter sedan

Svea Ludvigsson

Barometern - 15 minuter sedan

Karl Karlsson

Barometern - 15 minuter sedan

Lennart Larsson

Barometern - 15 minuter sedan

Lennart Eriksson

Barometern - 15 minuter sedan

Egon AbrahamssonOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.