Barometern > Nyheter

Wednesday, 21 August, 07:21

Barometern - 12 aug 19 kl. 11:07

Välbesökt dag trots regn och ruskI lördags arrangerades Fliserydsdagen som inleddes med farkostrace och ankrace i Emån..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Fliserydsdagen, Emån

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Välbesökt, dagtrots , regnoch , rusk
Vimmerby Tidning - 22 maj 15 kl. 09:11

Välbesökt dag tack vare barnen

Under tisdagseftermiddagen anordnades Förskolans dag i Ryds centrum. Det var för fjärde året i ordningen som Linköpings kommun stod bakom evenemanget där både barn och vuxna kunde komma lära sig om hållbarhet och utforska sina sinnen..

Nya Wermlands Tidningen - 19 aug 18 kl. 10:16

Välbesökt dag i grusgropen

Stora maskiner, stora ögon.Under lördagen arrangerades den uppskattade Täktens dag i Hynboholm.– Förra året hade vi cirka 350 besökare, i år hamnar vi nog på 500-600, säger en nöjd Lars Norberg..

YA - 11 jul 19 kl. 00:01

Välbesökt dag på Bondrumsgården

Bondrumsgårdens dag lockade kring 200 besökare, som bland annat kunde få se hur tvättmaskinens föregångare fungerade..

SN - 31 aug 13 kl. 20:04

Bildspel: Storpublik på Femöres egen dag

Idag anordnades Femöredagen i Oxelösund. En välbesökt dag, i bästa marina anda..

Västerbottens Folkblad - 29 nov 15 kl. 23:00

[PLUS] Kittelfjäll firade 200 år med välbesökt dag

Med adventsmys, tårta och lokala föredrag firades i lördags att Kittelfjäll fyller 200 år i år. Så....

Dalarnas tidningar - 20 aug 17 kl. 06:00

Välbesökt marknad under Segelflygets dag: "Fler besökare än förväntat"

Regn och rusk slog till i lördags när Avesta segelflygklubb arrangerade veteran- och kuriosamarknad på Rembo flygfält, i samband med Segelflygets dag..

DalaDemokraten - 20 aug 17 kl. 06:00

Välbesökt marknad under Segelflygets dag: "Fler besökare än förväntat"

Regn och rusk slog till i lördags när Avesta segelflygklubb arrangerade veteran- och kuriosamarknad på Rembo flygfält, i samband med Segelflygets dag..

HBL - 24 nov 12 kl. 14:26

Välbesökt julstart i kyrkbyn

Det är inte alla dagar man ser att vägarna i Pojo kyrkby kantas av bilar och flanerande människor. Men det är inte heller varje dag man hälsar jultiden välkommen.Vid West Chark är det rusning till köttdisken och till ståndet där man får prova på julskinka och lådor.

Barometern - 26 aug 14 kl. 21:30

Välbesökt valdebatt trots regn

Det blev en ganska välbesökt tillställning – Kalmars enda debatt med lokala toppnamn, ivriga att rycka fram ess ur rockärmar och övertrumfa varandra. Åtta ledande kommunpolitiker för var sitt parti stod på Larmtorgets scen och moderatorn Ulf Wickbom hade stundtals ett sjå att hålla dem i schack. Efter en inledning där politikerna fick ringa in sin viktigaste valfråga: hög bostadsproduktion, evenemang och attraktivitet för Johan Persson (S), stopp för vinster i välfärden för Bertil Dahl (V), att kunna leva det goda livet för Anders Andersson (C), kunskapsskolan för Inger Hilmansson (FP), ett bättre Kalmar för Christina Fosnes, jobb, minskat skattetryck och invandring för Thoralf Alfsson, mindre barngrupper i förskola för Christopher Dywik (KD), motverka klim

Kristianstadsbladet - 26 aug 13 kl. 10:00

Premiär för Båtens dag

Foto: Tom Wall
Första Båtens dag i Edenryd blev välbesökt. Arrangemanget sköttes av Edenryds båtklubb och Valjeviken visade sig på sin bästa sida med lite sol och lite vind. Som gjort för att ta ut båten på vattnet.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 2 minuter sedan

Malmström: EU måste rusta för smällen

EU måste förbereda sig för den lågkonjunktur som hotar runt hörnet, anser EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström..

Barometern - 45 minuter sedan

Skansen: Man biten av krokodil vid fest

Barometern - 45 minuter sedan

Dags för Irans Zarif att svara på frågor

Irans Sverigeaktuelle utrikesminister Javad Zarif ska under dagen hålla ett anförande och en frågestund. Kritik mot USA, som i fjol drogs sig ur det globala kärnenergiavtalet med hans hemland, är att vänta..

Barometern - 1 timme sedan

"Att spela med Stenson för något bra med sig"

Marcus Kinhult har fått sitt genombrott på Europatouren men säsongen i stort har varit upp och ner. Nu vill den 23-årige bohuslänningen ta sin andra tourseger – trots hård konkurrens från mer meriterade landsmän som Henrik Stenson och Alex Norén..

Barometern - 1 timme sedan

Guide inför Scandinavian Invitation

Svensk stjärnglans har tagit över Scandinavian Invitation i Mölndal. Här är det du behöver veta inför den svenska Europatourtävlingen..

Barometern - 1 timme sedan

Undersköterskor kräver bättre arbetsvillkor

Undersköterskor på flera orter laddar för torsdagens manifestation för mer personal och bättre arbetsvillkor i äldreomsorgen..

Barometern - 1 timme sedan

Dystra miner på Asiens börser

Barometern - 1 timme sedan

Neurath chockad över ändringen i "Fartblinda"

Kärlek, sex och svek möter machokultur och avancerad ekonomi. Filmatiseringen av Carolina Neuraths "Fartblinda" är en tillskruvad djupdykning i finansvärldens mörker – löst baserad på verkligheten..

Barometern - 1 timme sedan

”Olyckligt att det blir så här”

Södermöre kommundelsförvaltning har avslagit de åtta barnens ansökan om kostnadsfritt busskort med motiveringen att eleverna har valt att gå i skolan i en annan kommun..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.