Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 21 August, 18:14

Dagens Media - 12 aug 19 kl. 10:41

”Dags att optimera leverantörsledet”Pubmatics Jonas Söderqvist ger sin syn på varför det är viktigt att dra ner på antalet mellanhänder, så kallad supply path optimisation, vid programmatiska köp..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Jonas Söderqvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagsatt , optimera, leverantörsledet
DI - 04 jul 17 kl. 20:34

Så säkras hållbarheten i leverantörsledet

Svenska konsumenters medvetenhet ökar, och fler företag försöker aktivt arbeta med frågorna. Men allt arbete ger inte resultat, det menar forskare vid Handelshögskolan i Göteborg..

BT - 30 okt 12 kl. 17:31

Bristande etik hos mobiloperatörer

Telia Sonera, Tele2 och Telenor har alla stora brister i sina etiska regler, hävdar Fair Trade Center i en rapport. Operatören 3 saknar helt regelverk, vilket företaget nu lovar att införa. Fair Trade Center har gjort en uppföljning av undersökningen av svenska mobiloperatörer som gjordes 2009.

PrivataAffärer - 02 maj 19 kl. 16:44

Förnyad press gör kronan rekordsvag

Vid svensk stängning var kronan 7 öre svagare mot dollarn på 9:55 och 5 öre svagare till 10:68 mot euron, jämfört med klockan 12.00 i tisdags. På morgonen var kronans växelkurs mot dollarn inte långt från den svagaste nivån någonsin, medan 10:70 tillfälligt bröts två gånger mot euron.

Kristianstadsbladet - 23 feb 13 kl. 10:05

Hästkött hos brittiska Sodexo


Sodexo har dragit tillbaka alla frysta nötköttsprodukter i Storbritannien sedan dna från hästkött hittats i en produkt. Företagets svenska del som driver lunchrestauranger och skolkök har dock inte hittat spår av hästkött i sina produkter. - Vi har inte samma inköpskanaler som i Storbritannien utan handlar genom Dafgård och Servera som har egna dna-tester sedan början av veckan, säger Martin Nilsson, inköpsdirektör på Sodexo till TT.

DI - 30 maj 13 kl. 10:52

Nya Iphonemodeller på väg

Det amerikanska IT-bolaget Apple planerar att lansera två nya Iphones i det tredje kvartalet. Det rapporterade nyhetstjänsten DigiTimes tidigare i veckan och hänvisade till källor i leverantörsledet..

Supermiljöbloggen - 21 nov 14 kl. 11:45

Ikea lovar köpa schystare palmolja

Ny policy ska utesluta oseriösa aktörer i leverantörsledet. Ikea förändrar nu sin policy för palmolja, rapporterar Dagens Nyheter. Varje år använder Ikea omkring 44 000 ton palmolja och företagets nya policy är tänkt att garantera att all palmolja från regnskogs- och torvmarksområden ska bort från produktionsleden senast 2017.

Nerikes Allehanda - 09 apr 17 kl. 04:58

Fastighetsägaren om det grönfärgade vattnet: "Vi har beställt värmeväxlaren för länge sedan"

Karolina Wattwil och Halil Nimani har haft grönfärgat varmvatten i kranarna sedan i februari. Fördröjningen med att åtgärda felet beror på problem i leverantörsledet, uppger hyreshusets ägare Walter Sundström..

PrivataAffärer - 19 okt 18 kl. 11:31

Hernhag: Sex aktier inför konjunkturnedgången

Köp Marcus senaste bok: Bli rik och fri med aktier Mathias: Vilka sex aktier tycker du man kan hålla i hand nu när konjunkturen vänder nedåt? Får gärna vara lågt värderade för tillfället.
Marcus: Axfood, Cloetta, Heba, Recipharm, Swedish Match, Tomra.

BT - 15 apr 14 kl. 08:27

Kollektivavtal vid byggprojekt

Ställ krav på kollektivavtal vid Borås stads upphandlingar kring byggprojekt. Det förslaget kommer den rödgröna minoritetsgruppen att lägga fram vid lokalförsörjningsnämndens sammanträde i dag. Sverige är i bottenlaget i EU när det gäller att skydda arbetstagarnas sociala villkor vid offentliga upphandlingar och detta skapar stora kostnader för vårt samhälle.

BT - 02 jan 15 kl. 09:29

Ljusare tider för industrin

Ökad orderingång, högre produktion och stabil sysselsättning. Inköpschefsindex för december ger en hoppfull bild av industrin. - En solid uppgång i alla de viktiga delindexen, säger Åke Gustafsson, analytiker på Swedbank.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 2 timmar sedan

Closer tar över Forza Footballs försäljning

Fotbollsappen, Forza Football, anlitar mediesäljbolaget Closer för att öka annonsförsäljningen i Sverige och därmed etablerar Closer sig i Stockholm..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Lars Adaktusson PO-anmäler DN, Aftonbladet och SVT

Lars Adaktusson kandiderade till EU-valet när DN i en granskning påstod att han röstat emot abort 22 gånger. Nu anmäler han flera mediehus till Pressombudsmannen och Granskningsnämnden..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Hon blir ny ekonomichef på Acast

Poddjätten Acast växer i raketfart och förbereder sig för en börsnotering. Nu blir Emily Villatte ny ekonomichef..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Telenors marknadschef: ”Det gäller att våga hoppa på i tid”

Telenor har sparat in miljonbelopp i medieköp. Marknadschefen Ellinor Axell kommer till Mediedagen för att berätta hur..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Lindex letar mediebyrå – till åtta marknader

Nu skrotar Lindex sitt system med lokala mediebyråer – och söker i stället en mediebyrå som kan ta över åtta viktigaste marknader. ”Vi behöver en mediestrategi där vi tänker in globala aspekter”, säger Henrik Sörstedt, director of customer experience..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Ny undersökning: fortsatt hög andel hot mot journalister

Enligt en ny undersökning från JMG i samarbete med Journalistförbundet uppger närmare 30 procent av de tillfrågade journlisterna att de har utsatts för hot under det senaste året. SJF:s ordförande Ulrika Hyllert är oroad: ”Ytterst en demokratifråga”..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Victoria Appelqvist till iZettle

Det mobila betalningsföretaget iZettle rekryterar tre seniora chefer. Bland dem Victoria Appelqvist, som blir marknadschef..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Flest akademiker dras till techbolagen

Unga akademiker vill helst arbeta på Google och Spotify om de får välja. Det enligt bemanningsbolaget Academic Works årliga undersökning..

Dagens Media - Igår: 17:00

Facebook om nya annonsverktyget: ”Inte en adblocker”

I efterdyningarna av Cambridge Analytica-skandalen släpper Facebook verktyg som kan komma att vända upp och ned på plattformens annonsaffär..

Dagens Media - Igår: 16:10

Claes de Faire ny delägare i Mitt i

Efter tre år på Fokus lämnar Claes de Faire tidningen. Nu avslöjar han sitt senaste drag – lokaljournalistik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.