PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 21 August, 22:14

PrivataAffärer - 12 aug 19 kl. 10:33

Skistar: Klart med utländskt direktflyg till SälenSAS flygningar till nya flygplatsen Scandinavian Mountains Airport startar den 29 december från Danmark och den 28 december från Storbritannien, enligt ett pressmeddelande från flygbolaget. I maj meddelades det att inrikesflygbolaget BRA i vinter kommer att flyga direkt mellan Stockholm Bromma, Göteborg, Malmö, Ängelholm, Växjö till Sälen/Trysil-flygplatsen..
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Sälen, SAS, Scandinavian Mountains Airport, Danmark, Storbritannien, BRA, Stockholm Bromma, SälenTrysil

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SkistarKlart med , utländskt, direktflygtill , Sälen
YA - 19 maj 19 kl. 21:39

Dom: Man frias från åtal om falskt utländskt körkort

När bilisten stoppades av polisen visade han upp ett körkort som experter bedömt vara förfalskat. Mannen nekade och Ystads tingsrätt valde att fria honom. – Uppgifterna han lämnat är rimliga, skriver rätten i domskälen.

Skånskan - 19 feb 19 kl. 05:00

”Obegripligt gynna utländska gruvbolag”

LYBY Erland Annerfeldt i Fridhem söder om Lyby får ett av de fem planerade provborrhålen bara 1,5 meter från sina marker.
Både han och grannarna Johan och Viktoria Tykesson anser att det är beklämmande att ett utländskt bolag kan göra anspråk på mark i Sverige utan att betala något för det.– Här handlar det om mark som andra lever av, folks levebröd.

YLE - 31 okt 15 kl. 14:29

Jämnt västnyländskt derby – SIF slog BK med uddamålet

Sjundeå IF tog säsongens andra seger, då laget slog BK-46 efter en jämn kamp i det västnyländska derbyt i Karis. BK-46 öppnade första halvlek starkt och hade dragit upp en lucka på fem mål efter 15 minuters spel, men tre snabba mål av Mi Weurlander tog Sjundeå in i matchen igen. Hemmalaget lamslogs av SIF:s upphämtning och tränaren Thomas Holmberg tog timeout för att lugna ner laget.

HBL - 29 maj 13 kl. 13:38

Köpte rosor med falsk tvåhundring

BORGÅ. En kort man med utländskt ursprung köpte i måndags rosor i Borgå och betalade med en 200 euros sedel. Den visade sig vara falsk.

Sydsvenskan - 30 jun 13 kl. 06:30

Skrinkelben och prins vet hur psalmerna går

FRÅGA: Vet du något om uttrycket ?veta hur psalmerna går? som i ?

Sydsvenskan - 15 jul 15 kl. 07:00

Anton Tinnerholm: Jag är inte rädd för någon

Förra säsongen värvades Anton Tinnerholm från Åtvidaberg till MFF. Högerbacken for fram på sin kant och inga berg var för höga. – Hösten gick som på räls.

BT - 15 apr 13 kl. 14:26

Ökad handel skapar välstånd

En zambisk bonde står på sitt majsfält som han odlat med hjälp av svenska biståndsmedel. I sin mobiltelefon får han ett meddelande från Zambian Farmers Association med dagens marknadspris på majs. Det får han numera varje morgon, och den kunskapen gör det möjligt för honom att kräva ett bra pris av uppköparna.

SmålandsPosten - 30 aug 13 kl. 07:12

Ta tillvara på den förnybara elens möjligheter

Richard Bernström skriver i en replik (den 21/8) till vår artikel att det är ett problem att kolkraften ökar i Europa.
Vi är helt överens med Bernström om att kolkraften måste minska och det är just därför vi vill se en snabb utbyggnad av den förnybara elen. Bernström hävdar att svensk elproduktion inte ger några utsläpp och att investeringar i vindkraft i Sverige därför inte skulle minska klimatpåverkan.

SVT Debatt - 05 sep 13 kl. 05:31

Polisen behandlar Hells Angels värre än papperslösa

MC-KLUBBAR Polisen trakasserar bikers från landets mc-klubbar utan anledning. Kontrollerna saknar lagstöd ? och liknar dem av personer med ”utländskt utseende”, som fick stor kritik i våras.

Cornucopia - 28 aug 14 kl. 16:33

Sjöstedt (v): "Vi vill lägga ner 11 186 vårdcentraler, sjukhus och äldreboenden, samt 4 000 skolor och förskolor"

Jonas Sjöstedt (v) säger till Stampen/GP att förbud mot företag inom välfärden inte är förhandlingsbart. Det innebär att 11 000 vårdinrättningar och ca 4 000 skolor, gymnasier och förskolor ska läggas ner om (v) ska sätta sig i regering med (s) och (mp).

Enligt Vårdföretagarna finns det 11 186 privata företag som sysslar med vård och omsorg.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Ekonomen: Negativ sparränta skulle skrämma bort svenska sparare

Läs också: Jyske Bank inför minusränta på sparkonton för rika kunder Flertalet europeiska banker, inklusive nordiska, belastar företagskonton med negativa räntor. Vissa schweiziska banker har även infört negativa räntor på vissa hushållskonton med höga insättningar. På tisdagen meddelade danska Jyske Bank att den kommer att införa en negativ räntesats om 0,6 procen

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Några platser kvar på höstens första kurs i PA-skolan

Kursen ”Aktier för nybörjare” är en grundkurs i aktiekunskap som vänder sig till dig som vill börja placera i aktier. Du får lära dig vad en aktie är, avkastning och risk, att köpa och sälja aktier, viktiga nyckeltal och mycket mycket mera. Innehåll: Vad är en aktie?

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Alfred Bergs fonder säljs – så påverkas du som fondsparare

Det framgår av ett pressmeddelande från Carneo, som ägs av riskkapitalbolaget Altor och som även inhyser förvaltningsvarumärkena Carnegie Fonder, C Worldwide, Nordic Cross, Optimized Portfolio Management samt Alternative Solutions. ”Den här affären ska ses i ljuset av att vi vill dubbla vårt förvaltade kapital. Den nordiska omstruktureringen av fondmarknaden som pågår vill vi leda”, säger Carneos vd Christoffer Folkebo till Dagens Industri.

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

Fonderna som är överviktade i Storbritannien inför brexit

Följetongen brexit kan vara på väg mot sin upplösning, då Storbritannien av allt att döma ser ut att lämna EU den 31 oktober. Den stora knäckfrågan är huruvida det sker med eller utan ett avtal med EU, och tonläget är uppskruvat från flera håll. Den brittiske premiärministern och Toryledaren Boris Johnson har uppmanat de regeringsanställda att förbereda sig på ett avtalslöst utträde (en hård brexit), då han bland annat ser den så kallade ”backstoplösningen” för Nordirland som odemokratisk.

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

Här är onsdagens analyser

Jefferies International höjer riktkursen för H&M till 160 kr från 140 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Aktien handlas för cirka 176,50 kr på onsdagsförmiddagen och är upp 40 procent sedan årsskiftet.

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

SHB-prognos: Avmattningen fördjupas och breddas

Läs även: Fortsatt kräftgång för kronan Sveriges BNP väntas öka 1,5 procent i år, 1,0 procent nästa år och 1,4 procent 2021. I föregående prognos, i april, spåddes en BNP-tillväxt på 1,5 procent i år, 1,3 procent nästa år och 1,1 procent år 2021. Inbromsningen är väntad men framåtblickande indikatorer har försvagats mer än antagits, vilket tyder på en branta

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

SHB: Fortsatt kräftgång för kronan

Läs även: Avmattningen fördjupas och breddas Handelsbanken ser än svagare krona än tidigare och spår nu att valutaparet EUR/SEK handlas i 10:65 vid utgången av 2019, 10:58 vid utgången av 2020 och 10:40 vid utgången av 2021. Motsvarande prognoser för dollarn mot kronan är 9:51, 8:96 respektive 8:52. I aprilprognosen spåddes kronan stärkas till 9:90 mot euron och 7:92 mo

PrivataAffärer - 13 timmar sedan

Storytel i nytt avtal med Bonnierförlagen

Det var i våras det blev känt att parterna inte kunde komma överens och Storytel har sedan början av april inte kunnat erbjuda nya titlar från Bonnierförlagen. ”Jag gläds enormt åt att Storytels kunder åter kan läsa och lyssna på hela Bonnierförlagens katalog, inklusive alla nya böcker. Storytel och Bonnierförlagen har haft intensiva förhandlingar under sommaren som slutligen utmynnade i att vi kunde ingå avtalet i dag”, säger Storytels vd Jonas Tellander via ett pressmeddelande.

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Ungefär som väntat för Alimak

Nettoomsättningen uppgick till 1.193 miljoner kr, vilket kan jämföras med snittförväntan på 1.198 miljoner.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.