Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 24 August, 07:03

Dagensanalys.se - 12 aug 19 kl. 09:34

Karl Hahtovirta ny kommersiell chef på AftonbladetAftonbladet rekryterar Karl Hahtovirta, som ny kommersiell chef. ”Karl har en gedigen bakgrund i digital strategi, affär och finans. Jag är väldigt glad åt att han nu kliver in i min ledning”, säger Aftonbladets publisher Lena K Samuelsson. Karl Hahtovirta kommer senast från Schibsted Growth. Han har haft vd-roller på tv.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Hahtovirta, Aftonbladet, Karl Hahtovirta, Aftonbladets, Lena, Samuelsson, Schibsted Growth, Lendo, Finland, Schibsted Sverige, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karl, Hahtovirtany , kommersiell, chef, Aftonbladet
Dagens Media - 10 feb 15 kl. 14:21

Engelhart blir ny kommersiell chef för Scandic

Thomas Engelhart är tillbaka på Scandic Hotells, nu som kommersiell chef..

Realtid - 15 aug 17 kl. 14:16

Bankgirot får ny kommersiell chef

Bankgirot har utsett Jonas Rörsgård till ny kommersiell chef för affärsområdena Digitala Tjänster och Sälj & Marknad. .

Realtid - 15 aug 17 kl. 16:16

Bankgirot får ny kommersiell chef och vd

Bankgirot har utsett Jonas Rörsgård till ny kommersiell chef för affärsområdena Digitala Tjänster och Sälj & Marknad. Samtidigt tar den tillförordnade vd:n, Jeanette Jäger, steget upp och blir vd. .

DI - 08 jan 18 kl. 10:27

Thomas Stensgaard ny kommersiell chef hos Lauriz.com

Auktionshuset Lauriz.com, listat på First North, anställer Thomas Stensgaard som ny kommersiell chef för koncernen. Han kommer att ansvara för den kommersiella utrullningen av bolagets reviderade strategi under 2018.

Dagens Media - 05 feb 14 kl. 14:54

Gidefeldt lämnar Blue Carrot – blir Djurgården-chef

Efter två år lämnar Gunnar Gidefeldt jobbet som vd på analysföretaget Blue Carrot. I stället blir han kommersiell chef på Djurgården Fotboll..

GöteborgsPosten - 21 mar 17 kl. 14:22

Spelhöjdare blir chef i Blåvitt

IFK Göteborg anställer en ny kommersiell chef. 51-årige Mats Palmgren kommer närmast från Idrottens Spel där han de senaste 10 åren varit affärsområdeschef. – Det är enormt spännande och roligt, säger Mats Palmgren till IFK Göteborgs hemsida..

GöteborgsPosten - 19 apr 17 kl. 10:31

Frölunda värvar ny chef

Efter tisdagens massiva spelarflykt fyller Frölunda på sin organisation. Fansen får dock vänta med nya spelare. Istället är det Åsa Nathell som presenterats som nye kommersiell chef..

DI - 02 maj 17 kl. 20:39

Nobia-chef köper

Annica Hagen, "executive vice president" och kommersiell chef har köpt 3.044 aktier i Nobia, för nära 300.000 kronor, eller 91:65 kronor per aktie.

DI - 15 aug 17 kl. 13:22

Han blir Bankgirots nya kommersiella chef

Bankgirot rekryterar Jonas Rörsgård som ny kommersiell chef (Chief Commercial Officer), för affärsområdena Digitala Tjänster och Sälj & Marknad. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 08 jan 18 kl. 07:06

Fortnox-chef säljer aktier för 1,5 miljoner

Andreas Fridell har den 4 januari sålt 35 000 stycken aktier i Fortnox där han är kommersiell chef, chief commercial officer. Aktierna såldes till kursen 45,50 kronor per aktie, till ett totalt pris av 1 592 500 kronor.  .

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Hashtaggen fyller 12 år idag

Ja må taggen leva, ja må taggen leva ut i minst 20 år till … för om 20 år är vi nog alldeles för VR för att använda taggar. Den första hashtaggen # dök up den 23 augusti 2007 då Chris Messina skrev på Twitter ”Hur känner ni inför att använda # för grupper? Som i #barcamp”.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

5 skäl publicister bör se fram emot IAB:s nya ramverk

Stephen Byrne från SpotX lyfter fem fördelar som IAB:s uppdaterade ramverk TCF 2.0 har för branschens publicister.  För drygt ett år sedan trädde GDPR direktivet i kraft och med det lanseringen av IABs ramverk Transparency and Consent Framework (TCF) v1.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Här skojar de friskt med digital marknadsföring

Amerikanska företaget Catalina gör narr av sig själva när de skojar med digital marknadsföring. Men är vi väl så här nördiga, eller? Här kan du spana in klippen: Inlägget Här skojar de friskt med digital marknadsföring dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Nu vill Google gå runt kakorna och fånga in annonsörerna

Varning! Varning! Om du mäter din webbtrafik med kakor är du på sista andetaget för allt fler webbläsare blockerar mätningen.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Simone Westerberg utsedd till CEO för IPG Mediabrands

Nu är det klart att Simone Westerberg tar rollen som CEO för IPG Mediabrands i Sverige. Simone kommer senaste från GroupM där hon var COO de senaste tre åren. Simone Westerberg som tillträdande CEO för hela gruppen, passade oss och våra behov baserat på hennes unika erfarenhet av att etablera verksamheter baserat på att attrahera nya kunder, samt att utveckla affärer, kompetenser och tjänsteområden.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Krävs mer än data för att förbättra kundupplevelsen

En ny studie visar att när marknadsförare har extra pengar att investera, så väljer 32 procent att lägga dem på data, analys och teknologi. Men det krävs mer än data för att leverera en personlig kundupplevelse. Merkle har nyligen släppt rapporten The Customer Engagement Report Q3 2019 som har fokus på CRM.

Dagensanalys.se - Igår: 16:01

Ännu en satsning som förenar den digitala världen med IRL

Bublar Group, ett bolag inom AR/VR/XR-teknologi, har ingått samarbetsavtal med Google Maps Platform i utvecklingen av det platsbaserade mobilspelet Hello Kitty AR Kawaii World. Spelindustrin står inför en spännande utveckling. Smarta mobiltelefoner, big data och maskininlärning har tagit kartor från platta 2D-bilder till fantasifulla och levande 3D-modeller av världen.

Dagensanalys.se - Igår: 15:30

Flowbox får Visma som kund

Startupbolaget Flowbox hjälper e-handelsföretag att använda sina kunders social media-innehåll i sin marknadsföring och försäljning har fått Visma som kund. Flowbox, som grundades 2016, har idag 285 kunder i åtta länder. Bland svenska kunderna finns NA-KD, Ideal of Sweden, Hermine Hold, Footway, Gina Tricot och Indiska.

Dagensanalys.se - Igår: 15:15

Closer tar över Forza Footballs försäljning

Appen Forza Football anlitar Closer för att öka försäljningen av annonsytor. Initialt kommer Closer ansvara för den nationella försäljningen i Sverige. Med det nya avtalet växer Closer geografiskt och är nu verksamma i Göteborg, Stockholm och Skåneregionen.

Dagensanalys.se - Igår: 14:10

”Datakrigen har börjat” – så vinner vi dem

Netflix nya dokumentär ”The Great Hack” har avslöjat hur vår data används av vissa företag och utländska regeringar. Även om många av oss är bekanta med Cambridge Analyticas roll i Brexit och det amerikanska presidentvalet 2016, är det oroande att se hur våra personuppgifter utnyttjats för att identifiera och påverka ”de övertalbara” – personer som är mottagliga för riktade annonser på sociala medier och vilseledande eller falska nyheter. De som tittat på dokumentären känner säkert till visselblåsaren Brittany Kaisers boomerang- […] Inlägget ”Datakrigen har börjat” – så vinner vi dem dök först upp på Dagensanalys.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.